ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Φτιάχνω τον δικό μου χαρταετό


Εκδήλωση με τίτλο <<Φτιάχνω τον δικό μου χαρταετό >> πραγματοποιεί το ΚΠΕ Φιλιππιάδας σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο του πρώην Δήμου Θεσπρωτικού.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν έως 25 παιδιά .Αρχικά θα παρουσιαστούν στα παιδιά όλα τα σταδία κατασκευής ενός χαρταετού από το σκίσιμο ενός καλαμιού έως τον έτοιμο χαρταετό σε σχήμα εξαγώνου, ρόμβου, και αστεριού.
Στην συνέχεια τα παιδιά θα κατασκευάσουν τον δικό τους χαρταετό. Μπορούν να ζωγραφίσουν το χαρτί, να κάνουν κολάζ ή όποια άλλη κατασκευή θέλουν στο δικό τους χαρτόνι.
Λόγω του είδους της εκδήλωσης θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμέτοχων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O καθένας με τον δικό του χαρταετό ...

Κάτι θελει να πει και τούτος.

"ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Τη στρατηγική της συμφωνίας για την περικοπή του ελληνικού χρέους την είχε διαπραγματευτεί και την είχε συμφωνήσει ο Γ. Παπανδρέου, στις 26 Οκτωβρίου 2011.΄Ηταν τότε, που... γυρνώντας από την Ευρώπη, ο Σαμαράς και οι υπόλοιποι τον υποδέχτηκαν, περίπου, ως προδότη, που ξεπούλησε και υποθήκευσε τη χώρα του ! ΄
Ηταν τότε, που ο ίδιος, θέλησε να βάλει την ουσία της συμφωνίας εκείνης, (παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη), στην κρίση του ελληνικού λαού κι έπεσαν να τον φάνε, τόσο τα εσωτερικά κοράκια, όσο και οι ευρωπαίοι δεξιόστροφοι ηγετίσκοι. Και τον έφαγαν !...

Για το μόνο που ο Σαμαράς ( και ο Βενιζέλος…), δικαιούνται να υπερηφανεύονται, είναι για τη συνομολόγηση του Μνημονίου Νο 2 και των σφαγιαστικών μέτρων που περιέχει. Είναι, αποκλειστικά, δικό τους κατασκεύασμα, είναι απόρροια της δικής τους στρατηγικής και τακτικής διαπραγμάτευσης και «επαναδιαπραγμάτευσης» !

Το …δίδυμο «κατάφερε» να ισοπεδώσει και τον ιδιωτικό τομέα, πετσοκόβοντας μεροκάματα και διαλύοντας κάθε θεσμό εργασιακών σχέσεων, στο όνομα της …ανταγωνιστικότητας, ενώ, ειδικά, ο ένοικος της Συγγρού κατόρθωσε, με την τακτική του για τις συντάξεις, να φέρει νέα επιδρομή στις κύριες, ανοίγοντας, ουσιαστικά, νέο γύρο αφαιμάξεων στο όλο ασφαλιστικό.

Ο Γ. Παπανδρέου έδωσε μάχη για όλα αυτά τα ζητήματα και μέσα στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και στις συσκέψεις των αρχηγών με τον πρωθυπουργό, όπως επίσης έδωσε μάχη και για την σωστή λύση και διαδικασία στο θέμα της ανακεφαλαίωσης των τραπεζών. Ο Ευάγγελος, όμως, τον έγραψε, κανονικά και σε συνεργασία με τον Σαμαρά τον υποσκέλισαν, σχεδόν, σε όλα τα ζητήματα, που έβαλε.

Να, γιατί αρκετοί από τους «Παπανδρεϊκούς» βουλευτές ψήφι-σαν «όχι» στο Μνημόνιο, διαμαρτυρόμενοι και αντιδρώντες στην όλη μεθόδευση και την όλη ποδηγέτηση των διαπραγματεύσεων και των αποφάσεων, από το «δίδυμο» !

logoplokies, nonews.

ΥΓ... Πες την , και ας πέσει χάμω.
Την δική ΣΟΥ αλήθεια.

filoiko είπε...

Aπό myfilippiada.gr:

Πυρετώδεις προετοιμασίες από τις γυναίκες της πόλης μας για το καθιερωμένο καρναβαλικό ξεφάντωμα την Παρασκευή και ώρα 20.00 στο κέντρο της Φιλιππιάδας.

20 γκρουπ με στολές που θα κλέψουν τη παράσταση, γεμάτες χρώματα και ανεμελιά, οι γυναίκες της πόλης μας είναι έτοιμες να κλέψουν ξανά τη παράσταση.

Ραντεβού την Παρασκευή.

Ανώνυμος είπε...

Βάρεσε κανόνι και ο Κωστόπουλος (οι επιχειρήσεις του δηλαδή όχι ο ίδιος και το τζενάκι) και είπε να γράψει και μία ανακοίνωση όπως αυτός ξέρει και με το στυλ που καθιέρωσε: Μαγκιά και ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε.

Δυστυχώς όμως για τον Κωστόπουλο, το ίντερνετ δεν είναι τηλεόραση και σ'αυτό έχουν λίγο πολύ όλοι τη φωνή τους. Έτσι λοιπόν ο Αγγελάκας του απάντησε καταλλήλως.

Εύχομαι η νοοτροπία της κουραδομαγκιάς και του "πρώτο τραπέζι πίστα" να μην πηδήξει και την επόμενη γενιά γιατί τη δικιά μου...

Σταύρος

filoiko είπε...

Λαχανόπιττα λοιπόν σήμερα στην φωτοΗΜΕΡΑΣ.
Προσέξτε όμως το εξής:

Ενα κομμάτι,ένα θυλί όπως το ξέρουν οι παλιότεροι,
είναι φορτωμένο σύμφωνα με το διαδίκτυο με 144 θερμίδες.

Δηλαδή με μισή ωρα περπάτημα.

Οπότε ότι ωραίο και νόστιμο εξαργυρώνεται ακριβά...

Αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

Από την καθυστέρηση της ανακοίνωσης του ονόματος του βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο, είναι ολοφάνερο πως -στο μεταξύ- κάτι έχει αλλάξει. Δεν αναζητούν πια ένα βουλευτή που έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό αλλά αυτόν τον ένα βουλευτή που κράτησε τα χρήματά του στην Ελλάδα. Αν υπάρχει.
pitsirikos