ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Σχεδόν πενήντα χρόνια...


Οι περίπου 90 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Παλιάς Φιλιππιάδας φωτογραφίζονται μαζί με τον Διευθυντή Χρήστο Αποστόλου και τους δασκάλους τους για τελευταία φορά μπροστά από το σχολείο τους το πρωί της Πέμπτης 26 Απριλίου 2012.Από Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στον Ζηρό πρώην παιδούπολη όπου τώρα λειτουργεί το Κέντρο Περιβαντολογικής Εκπαίδευσης.Στην θέση του θα ανεγερθεί νέο πιο σύγχρονο και με περισσότερες αίθουσες σχολείο.

Η παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία είναι από τις γυμναστικές επιδείξεις τον Ιούνιο του 1966.Πίσω από τους μαθητές (κοντά στα 60 πλέον) διακρίνεται γιαπί το σχολείο που τώρα θα κατεδαφιστεί.Αποπερατώθηκε το 1966 και λειτούργησε από το 1967 μέχρι σήμερα.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,

Όσοι υποστηρίζουν τον Τσίπρα μπορύν να μου πουν αν είναι αλήθεια ότι "αποδέχεται" συνεργασία με τον Καμμένο;

Σε μια τέτοια περίπτωση καληνύχτα...

filoiko είπε...

Αρκετές επισκέψεις σήμερα στο μπλογκ.

Πολύ πιθανόν να θέλετε να μάθετε αν ήρθαν οι κολοφωτιές.

Ναι έχουν έρθει,το διαπίστωσα ψες βράδυ σε μπαξέ πίσω απ΄το σπίτι μου...

Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Καληνύχτα...

Ανώνυμος είπε...

Μιλτο 1000 λεξεις δε φτανουν για να περιγραψουμε τη χαρα μας απο τις εικονες που μας παρουσιαζεις.Νασαι παντα καλα και να καταγραφεις με το δικο σου τροπο την καθημερινοτητα.

Ανώνυμος είπε...

Η εικονα με τον πελαργο θα μπορουσε να γινει ενα υπεροχο καδρο

Ανώνυμος είπε...

μπορει να το περιμεναμε πως και πως το καινουργιο σχολειο αλλα η σημερινη αναρτηση (και φωτογραφια)μονο μελαγχολια προκαλει.