ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στη Φιλιππιάδα.


Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής έχει πάψει να θεωρείται ένα μουσικό event – είναι πλέον θεσμός! Για 13η συνεχή χρονιά, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ετοιμάζεται να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους. 

Η Φωτογραφική Ομάδα «ΚΑ.ΔΡΩ.» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στις 20 Ιουνίου φιλοξενεί την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στη Φιλιππιάδα!!!

 Η Φιλιππιάδα συμμετέχει για 2η χρονιά, δίνοντας το παρόν μουσικά και καλλιτεχνικά σε Ελλάδα και Ευρώπη! Έτσι, στις 20 Ιουνίου, πάντα με ελεύθερη είσοδο, η μουσική θα παίζει ΔΥΝΑΤΑ σε 3 μουσικές σκηνές. Η γιορτή ξεκινάει από την Πλατεία των Πελαργών (Κροταλάρτα) και το Πνευματικό Κέντρο (Φιλαρμονική Φιλιππιάδας), όπου θα ακολουθήσει μουσική πορεία μέσα από τον πεζόδρομο και  θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας. Η μουσική άλλωστε γεννιέται και μεγαλώνει στους δρόμους. Εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε 6 Μουσικά σχήματα, 60 μουσικούς και άλλα Καλλιτεχνικά Δρώμενα που θα τιμήσουν τη γιορτή.



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Τετάρτη 20 Ιουνίου
Πνευματικό Κέντρο Φιλιππιάδας
·       Φιλαρμονική Φιλιππιάδας , Ώρα έναρξης 19:00
Η Φιλαρμονική Φιλιππιάδας για πολλά χρόνια παρέχει σημαντικό πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο  στον τόπο μας. Λαμβάνει μέρος σε εθιμοτυπικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις  κάθε μορφής και σκοπός της είναι να συνεχίσει να αναβαθμίζεται και να είναι πρωταγωνιστής σε κάθε πολιτιστική προσπάθεια του τόπου.

Η Φιλαρμονική ξεκινώντας από το Πνευματικό Κέντρο θα διασχίσει τον  πεζόδρομο καταλήγοντας στην Κεντρική πλατεία

Πλατεία των Πελαργών
Κροταλάρτα ,  Ώρα έναρξης 19:30
Οι krotalarta που σημαίνει κρόταλα από την Άρτα, ''βαπτισμένοι'' από τον γνωστό ντράμερ Νίκο Τουλιάτο, προσπαθούν να δείξουν ότι τα κρουστά και μόνα, μπορούν να δημιουργήσουν μουσική.
Οι Κροταλάρτα ξεκινώντας από την Πλατεία των Πελαργών θα διασχίσουν τον  πεζόδρομο καταλήγοντας στην Κεντρική πλατεία.


Κεντρική Πλατεία Φιλιππιάδας
·     Εργαστήρια –Έκθεση Κοσμημάτων
Έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων με την τεχνική του πολυμερούς πηλού και την τεχνική Papier Mache θα παρουσιαστεί από την Κατερίνα Ρουσουνέλου

·     Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα Καλλιτεχνικά Δρώμενα:
Η φωτογραφική Ομάδα Κα.Δρώ. διοργάνωσε διαγωνισμό με θέμα Καλλιτεχνικά Δρώμενα. Η τετραμελής επιτροπή που απαρτίζεται από καταξιωμένα άτομα στο χώρο της Φωτογραφίας, επέλεξε τις 20 καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα παρουσιαστούν στην πλατεία παράλληλα με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις.
Επιτροπή:
Νίκος Βαρδακαστάνης (http://nikosvardakastanis.com/)
Φωτεινή Παπαχατζή (http://www.photinipapahatzi.com/
Ανθή Αναγνώστου (http://www.kadrw.gr/)

·     3 τέταρτα,  Ώρα έναρξης 20:30
Τα τρία τέταρτα ιδρύθηκαν στις αρχές του 2011 με μόνο στόχο την ολοκλήρωση ενός live˙ ωστόσο το γκρουπ διατηρήθηκε και συμμετείχε μεταξύ των άλλων και στο  8ο rapido molino rock festival.  Ασχολείται κατά κύριο λόγο με το ελληνικό και ξένο rock. Αποτελείται από τέσσερα μέλη: Χρήστος Σαραντάρης- Ηλεκτρική Κιθάρα , Τσοκανάς Φάνης - Κιθάρα-Φωνή, Βαγγέλης Παππάς - Μπάσο , Κωνσταντίνος Ρέβας - Ντραμς .

·     Barack O Balkan, Ώρα έναρξης 21:30
Το σχήμα δημιουργήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο. Εμφανίζονται σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής, ενώ συμμετείχαν και σε  festival μουσικής στα Ιωαννίνα και στην Άρτα. Η μουσική τους είναι κυρίως βαλκανική και μακεδονική ενώ  διασκευάζουν και διάφορα ελληνικά κομμάτια. Το σχήμα αποτελείται από 6 άτομα από διάφορες περιοχές της χώρας και είναι όλοι φοιτητές στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής στην Άρτα.
 Τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν είναι: κλαρίνο, σαξόφωνο, τρομπέτα, μπάσο, νταούλι και set κρουστών.

·     Στάθης Αρτινός, Ώρα έναρξης 22:30
Ο Στάθης Αρτινός είναι αυτοδίδακτος μουσικός με ευρύ φάσμα επιρροών και μας συστήνεται το Νοέμβριο του 2004 μέσα από το πρώτο του cd single.
H νέα του δισκογραφική δουλειά ονομάζεται «'Ογδοη Μέρα» και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2012.
Θα παρουσιάσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας πλαισιωμένα από επιλογές τραγουδιών άλλων δημιουργών με τον συνεργάτη του Αργύρη Λούλατζη. Λιτές ενορχηστρώσεις  δημιουργούν ένα δίδυμο από δύο κιθάρες, δυο φωνές που μπλέκονται με σκοπό να μας ταξιδέψουν από περασμένες δεκαετίες έως σήμερα  χτίζοντας γέφυρες μεταξύ της rock, της έντεχνης αλλά και της παραδοσιακής μουσικής.

·     ROM BES, Ώρα έναρξης 23:30
Πρόκειται για μία μουσική μπάντα 7 ατόμων από την Άρτα. Παίζουν κυρίως ισπανικά και πορτογαλικά τραγούδια ενώ το είδος μουσικής που αντιπροσωπεύουν είναι η ska (oι απαρχές της σκα βρίσκονται στη μουσική μέντο, μια χορευτική, εορταστική μουσική της Τζαμάικα με αφρικάνικες ρίζες). Tα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν είναι: κλαρίνο, σαξόφωνο, τρομπέτα, μπάσο, νταούλι και set κρουστών.


23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΤΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.Πολύ αξιόλογες οι φωτογραφίες της έκθεσης Καλλιτεχνικά Δρώμενα.Εντυπωσιακές οι κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές (εάν όχι ολες) έχω την εντύπωση οτι οι εκδηλώσεις που γίνονται στην πλατεία έχουν σαν σκοπό τη τόνωση των καφετεριών της πλατείας και του παρακείμενου περιπτέρου. Οι καλιτέχνες και το πρόγραμμα ήταν πολύ καλό (γούστα είναι αυτά). Η ηχητική κάλυψη κάτω του μετρίου. Στο χώρο της έκθεσης υπήρχε φωτισμός ή μήπως εγώ δεν έβλεπα καλά? Γίνεται έκθεση χωρίς να υπάρχει φωτισμός στα έργα? Και ο κόσμος? Άτονος εντελώς... Μάλλον μας λείπει η παιδεία των εκδηλώσεων. Πολλοί είναι οι εθισμένοι στην νοοτροπία του "πρώτο τραπέζι πίστα". Έλα όμως που οι εκδηλώσεις αυτές δεν είναι τέτοιου τύπου. Χειροκρότησε τον καλλιτέχη. Δεν είναι ντροπή. Αυτός εισπράττει χειροκρότημα ως αναγνώριση του έργου που σου προσφέρει και θα στο ανταποδώσει αμέσως. Σιγοτραγούδησε με αυτόν... Τέλος πάντων, σκορπιες σκέψεις λέω, μπορεί να μην βγαίνει και νόημα απο όσα έγραψα. Θα προτιμούσα πάντως η εκδήλωση να γινόταν στην άλλη πλατεία, απέναντι απο το κέντρο υγείας. Χώρος υπάρχει άπλετος και διαμορφωμενος μάλιστα για εκδηλώσεις. Βέβαια εκεί δεν έχει καφετέριες και δεν βγαίνει μεροκάματο. Θα μπορούσε να την παρακολουθήσει βέβαια και ο ταλαίπωρος που δεν έχει χρήματα, χωρίς να γίνεται στόχος όπως θα γινοταν εάν πήγαινε στην πλατεία. Προς θεού, δεν τα έχω με τους μαγαζάτορες της πλατείας και θα τους παρότρυνα μάλιστα να βάλουν καμιά δεκάρα όλοι μαζί και να κάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μουσικές εκδηλωσεις μέσα στην πλατεία για να ψυχαγωγούν τους πελάτες τους. Είναι προτιμότερο απο την ηχορύπανση που προκαλεί η μεταξύ τους κόντρα. Αλλά αυτό κοστίζει, δεν είναι τσάμπα...

Ανώνυμος "Α"

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ Α.Π.Σ.



Έχοντας υπ'όψιν:

1.Τις διατάξεις του καταστατικού μας

ΚΑΛΟΥΜΕ

Σε τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη του σωματείου μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/06/2012 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ζηρού

Με τα κάτωθι θέματα ημερησίας διάταξης :

1.Εκλογη Προεδρείου Γ.Σ.

2.Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός Δ.Σ.

3.Εκλογή νέου Δ.Σ.

4.Λήψη αποφάσεων για την λειτουργία των ακαδημιών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την επόμενη μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 02/07/2012,την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Φιλιππιάδα 22 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

+1000000 στον Ανωνυμο ¨Α"!!! για τις σκορπιες σκεψεις- που ολοι κανουμε.... ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑΑΑΑ!!!!! μηπως στον υπνο σας βλεπετε εφιαλτες του τυπου= με κυνηγουσε ενα τεραααααστιο καλαμακι φρεντο, γυρω-γυρω στην πλατεια, με στριμωξε σε μια καρεκλα κ δεν με αφηνε να σηκωθω?

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μου αρέσουν αυτά τα επιφωνήματα που ζητούν από τους άλλους να ξυπνήσουν. Ιδιαίτερα όταν συνοδεύονται από ανάστροφους θούριους αποκαλώντας τους κουτορνίθια. Μου θυμίζουν το ΚΚΕ που όλο παραπονιέται που ο λαός δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει. Κατά τα άλλα μια χαρά τα λέει ο Α, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν την επιτροπή ποιότητας ζωής να εργάζεται εντατικά ώστε με το τέλος και αυτού του καλοκαιριού να καταθέσει την πρότασή της για τον κανονισμό πλατειών που θα εφαρμοσθεί από το επόμενο καλοκαίρι. Στο δε μεθεπόμενο Δημοτικό Συμβούλιο σύμφωνα με ασφαλείς, από τα πολύ μέσα, πληροφορίες θα συζητηθεί το θέμα των πλατειών, όπως είχε προγραμματισθεί ενάμισο χρόνο πριν. Αντε βρε, καλό καλοκαίρι. Και μην ξεχνάτε, σήμερα κάποιοι περιμένουν αποτελέσματα.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ

Παρεπιπτόντως "ωραίος" ο εφιάλτης με το καλαμάκι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί Ανώνυμοι, δε χρειάζεται να αγχώνεστε για το λόγο που γίνονται κάποιες εκδηλώσεις στην πλατεία. Ο λόγος δεν είναι φυσικά το κέρδος των καφετεριών -εξάλλου δεν παίρνει κανένας σύλλογος μίζα, το πολύ-πολύ καμιά χορηγία για τα έξοδα που έτσι κι αλλιώς τη δίνουν πάντα δυο τρεις ιδιοκτήτες- αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι ο κόσμος της Φιλιππιάδας δεν σηκώνει τα πόδια του να έρθει στην άλλη πλατεία για να δει τι ...παίζει.Δε θυμάστε πρόπερσι που η γιορτή μουσικής έγινε εκεί;Μαζεύτηκε λίγος κόσμος την 1η μέρα και ακόμη λιγότεροι τη δεύτερη. Είναι κρίμα για τους διοργανωτές και για τους καλλιτέχνες να κάνουν τόσο κόπο και να μην έχουν κοινό.Από την άλλη θα μου πείτε τι το θες τέτοιο κοινό που δε σηκώνει ούτε τα χέρια του να χειροκροτήσει;Έλα ντε!Ούτε χέρια ούτε πόδια σηκώνουν.Μόνο γλώσσα έχουν για κακεντρεχή σχόλια.
Ανώνυμος "Ω"

Ανώνυμος είπε...

Όσο για την πλατεία και τους "πλαταιούχους" αφήστε καλύτερα...
Πολύ πονεμένη ιστορία...και αμαρτωλή...Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...Αχ καημένη Ελλάδα!Αχ καημένη Φιλιππιάδα!
Ανώνυμος "Ω"

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε "Ω"
Συμφωνώ εν μερει με αυτά που λες. Οι σύλλογοι δεν παίρνουν μίζα, αλλά χορηγίες. Δεν είμαι στα κόλπα να ξέρω εάν τις δίνουν 2-3 ιδιοκτήτες (ποιών καταστηματων?) ή εάν παίρνουν χορηγίες απο ΟΤΑ (Περιφέρειες, Δήμους, Πνευμ. Κέντρα κλπ). Σαφώς και θα επιθυμούσα, εφόσον είσαι μέσα στα πράγματα, να μάθω του χορηγούς και τα ποσά που έδωσε ο καθένας. Εγώ προσωπικα όμως δεν εναφέρθηκα στις χορηγίες και στους χορηγούς. Προφανώς επικροτείς την άποψή μου οτι οι καταστηματάρχες της πλατείας θα ήταν καλό να διοργανώνουν εκδηλώσεις προς όφελός τους, με το αζημίωτο βέβαια. Πρόπερσυ μήπως θυμάσαι τους καλλιτέχνες? Σου έχει μείνει κανένας στο μυαλό? Πέρασες καμιά βόλτα απο εκεί? Εγώ πέρασα. Όπως πέρασα και απο το φεστιβάλ rock στο Γοργόμυλο (μπαινεις, παίρνεις εισιτήριο, πληρώνεις διασκεδάζεις). Εκεί ούτε καν σε πλατεία δεν γίνεται!
Καλά... καλά... δεν πιανω στο στόμα μου καθόλου το φεστιβάλ του 15Αύγουστου στην Καμπή (Γιατί έχει αναβαθμιστεί σε - ιδιωτικό- Φεστιβάλ όπως πάει).
Αναλογίσου λοιπόν πριν αναφερθείς σε κακεντρεχή σχόλια (εκτός εάν έπεσε κουτσουλιά στο σακάκι σου) με τι συγκρίνεις το σχόλιό μου. Με το κάθε φέτος και καλύτερα που επικαλείσαι για την πόλη μας ή με το περιβάλλον γύρω σου. Δεν υπάρχουν κακεντρεχή σχόλια. Μυγιασμένοι άνθρωποι υπάρχουν που εχθρος τους είναι το καλύτερο.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ "Α"

Υ.Γ.
Πάλι σκόρπια τα είπα

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε "Α",
μάλλον παρεξήγησες τα λεγόμενά μου.Δεν διαφωνώ πουθενά μαζί σου.Αντιθέτως!!!Και στη γιορτή μουσικής είχα παρευρεθεί και θυμάμαι και κάποια πρόσωπα,και το Rock Fest δεν το χάνω παρά μόνο αν υπάρξει σοβαρός λόγος.
Απλά και μένα μου κακοφαίνεται ότι αντί να σηκωθούν οι θαμώνες της πλατείας να πάνε να δούνε κάτι διαφορετικό κάπου αλλού,τους φέρνουν στο πιάτο εκδηλώσεις εκεί που κάθονται και ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να χειροκροτήσουν.
Υπάρχει ιδιοκτήτης στην πλατεία που φέρνει καλλιτέχνες τα καλοκαίρια και είναι προς έπαινο.Κακώς δεν το κάνουν από κοινού και συχνότερα.
Και καλό θα ήταν αν και λίγο προχωρημένο να είχαν κοινό DJ τα καλοκαίρια για να μη φεύγουμε με πονοκέφαλο αν τύχει και καθήσουμε στην εμπόλεμη ζώνη.
Και καλό θα ήταν να καταλάβουν κάποιοι ιδιοκτήτες ότι η πλατεία ανήκει πρώτα από όλα στους δημότες και να στηρίζουν τις εκδηλώσεις και όχι να κάνουν τους υπεύθυνους να στήνουν και να ξεστήνουν το πατάρι κατά τη βόλεψή τους .
Ανώνυμος ¨Ω"

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για την κατανόηση. Με τη συζήτηση βγαίνει άκρη. Καμιά διαφωνία λοιπόν. Καμιά παρεξήγηση. Ας παρορτύνουμε λοιπόν τα παιδιά που έχουν τα καταστήματα στην πλατεία να κάνουν που και που κανένα ζωντανό απο κοινού. Δειλά δειλά στην αρχή και μετά μπορεί να γίνει θεσμός. Και ας είναι με όλα τα είδη μουσικής. Υπάρχει καλό υλικό και στην περιοχή μας και δεν είναι ανάγκη να πάνε μακρια και σε βαριά ονόματα. Καλοδεχούμενα και τα λαικά και τα ρεμπέτικα και τα δημοτικά και τα ροκ και τα ποπ και όλα. Ας κάνουν την αρχή και τα υπόλοιπα έρχονται. Αρκεί να το κάνουν απο κοινού. Όλοι θα το επικροτήσουν και θα το στηρίξουν αυτό. Και επιμένω σε αυτό: Ας παροτρύνουμε και τις πειραματικές σκηνές σε εμφανίσεις στην άλλη πλατεία. Παρεούλες - Παρεούλες στην αρχή, λιγος κόσμος, δεν χρειάζεται πολύ. Μεγαλώνει μόνο του μετά. Η φτώχεια θέλει και λίγο καλοπέραση, γιατί απο φτώχεια έχουμε πολύ μπροστά μας.

"Α"

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη θα γινεται πανηγυρι στην πλατεια?

Ανώνυμος είπε...

Πανηγύρι στην πλατεια γίνεται ούτως ή άλλως το καλοκαίρι (μακάρι και φέτος). Αυτή η ηχορύπανση απο τα κλαπατσίγκανα του καθενός όμως είναι ενοχλητική (γουστα είναι βέβαια αυτά), ιδιαίτερα εάν έχεις την ατυχία να κάθεσαι στα "σύνορα" των καταστηματων. Θεματικές μουσικές βραδιές όμως ίσως να κάνουν τη διαφορά.Όχι κάθε μέρα, εννοείται. Δεν ξέρω το κοστος, δεν είμαι ουτε μουσικος παραγωγός, ουτε καταστηματάρχης. Και μίλησα για εναλλακτική μουσικη ερασιτεχνική σκηνή στην πλατεία στο κέντρο υγειας.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως απο δω μεσα, ...μονο στου κουφου την πορτα?

Ανώνυμος είπε...

και σκεφτειτε οτι η λεξη κλαπαστιμπανα εφευρεθηκε αφου μεταφραστηκε "σωστα" η καψερη "κλειδοκυμβαλον"... βοηθεια μας!!!

Ανώνυμος είπε...

3:12 πολύ σωστη παρατηρηση

http://www.slang.gr/lemma/show/klapatsimpano_12457

"Α"

Ανώνυμος είπε...

Με γεμάτη από κόσμο πλατεία χθες βράδυ συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Φιλιππιάδας από τους Τούρκους.Τιμόντας την επέτειο ο Δήμος σε συννενόηση με τα μαγαζιά της πλατείας πρόβαλλαν στις τηλεοράσεις τον ημιτελικό Ισπανία-Πορτογαλία.Ελπίζουμε να υπάρξει συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Ενθουσιασμένοι έδειξαν οι αρκετοί γονείς με τα παιδιά τους αθλητές από διάφορα μέλη της Ελλάδας που συμμετείχαν στο 5 Πανελλαδικό τζούνιορ που έγινε στην Φιλιππιάδα.
Λόγω αφόρητης ζέστης ,μιλάμε πάνω από 35 βαθμούς, ο Δήμος Ζηρού κτάβρεχε γήπεδα και γονείς με λάστιχο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 5 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ...ΜΕ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ.Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ.ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ GAME ME 4 ASSOYS.ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

τι θα παθαιναν αν πηγαιναν ολοι οι αγωνες λιγο "πισω"? εννοω, να μην παιζουν 2-3-4 το μεσημερι τα παιδακια.......

Ανώνυμος είπε...

Τα γκολ των Ιταλών ξεσήκωσαν την πλατεία ψες το βράδυ.
Χειροκροτήματα,γκοοοοοολ,πανηγυρισμοί για την πρόκριση των γειτόνων.
Ολοι κατά της Γερμανίας ,
δεν ακούστηκε τίποτε οταν βάλαν γκολ οι Γερμανοί.
Ανεπιθύμητη και στην Φιλιππιάδα η Μέρκελ.

Ανώνυμος είπε...

2 γκόλ ο πίου