ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης


Για την συμπλήρωση 100 χρόνων απελευθέρωσης 
της Φιλιππιάδας ο Δήμος Ζηρού προγραμμάτισε 
για  την  Κυριακή 14/10/2012 τις παρακάτω εκδήλώσεις:

  • 7:45 Έπαρση σημαίας μπροστά από το δημαρχείο. Τιμές θα αποδώσει η φιλαρμονική.

  • 9:45 Πέρας προσέλευσης επισήμων και μαζικών φορέων στον ιερό ναό του Αγ. Βησσαρίωνα. Τιμές θα αποδώσει η φιλαρμονική


  • 10:00 Έναρξη επίσημης δοξολογίας. Εκφώνηση πανηγυρικού από τον Υποστράτηγο ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ντόβα Γεώργιο.

  • 10:50 Μετάβαση στο μνημείο Μπιζανομάχων για επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, συλλόγων και σχολείων.

  • 12:00 Παραδοσιακοί χοροί στην κεντρική πλατεία της Φιλιππιάδας από συλλόγους της πόλης.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αποφαση του Υπουργειου Δημοσιας Ταξης στις 9 Οκτωβριου τρεχοντος ετους και στο χρονικο διαστημα μεταξυ 1100 και 11:05 θα λαβει χωρα ηχηση των ηλεκτροκινητων σειρηνων συναγερμου για 1 λεπτο στα πλαισια γενικης δοκιμης του νεου συστηματος αυτοματου τηλεχειρισμου και ηλεκτροκινητων σειρηνων συναγερμου.Οι σειρηνες θα ηχησουν στην πολη της Πρεβεζας,της Φιλιππιαδας,Θεσπρωτικου........

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, και τη συμμετοχή του πολιτιστικού Συλλόγου Σουμεσίου, του Συλλόγου Γυναικών Ροδαυγής και των Φίλων του Άμμου σας καλούν στην Γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου η οποία θα γίνει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου από ώρα 11π.μ. στην πλατεία της Ροδαυγής. Στη διάρκεια της γιορτής οι επισκέπτες θα απολαύσουν δωρεάν ψητά και βραστά κάστανα και Ροδαυγιώτικο μυρωδάτο τσίπουρο από ζαμπέλα. Θα διασκεδάσουν με Ροδαυγιώτικη παραδοσιακή κομπανία. Όπως τονίζεται στην πρόσκληση εκ μέρους των διοργανωτών «σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι αφενός να αναδείξουμε το κάστανο, ένα προϊόν με μεγάλη θρεπτική αξία και αφετέρου να ανταμώσουμε και να ψυχαγωγηθούμε». Οι παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να διαθέσουν τα κάστανά τους και άλλα τοπικά προϊόντα καρύδια, ρόδια, κυδώνια, μέλι, γλυκά κ.α.

Ανώνυμος είπε...

λιγο περισσοτερο προβολη βρε παιδια...αν δεν υπαρχουν χρηματα, στομα με στομα. η εκδηλωση ειναι αξιολογοτατη κ εχει αρκετο εως πολυ κοσμο καθε χρονο. εχω ενα παραπονο-το ιδιο καθε χρονο: ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. αντιθετως οι πλατειες ειναι εκεινη την ωρα γεματες! αλλα ξεχασα, παραδοση ειναι να εχεις μπουκαλι-special παρακαλω- πανω σε τραπεζομαντηλο μιας χρησης, παγακια στο πλαστικο μπωλ-επισης μιας χρησης κ να πετας με τους κολλητους λουλουδια, με νοημα στην τραγουδιστρια. στις γυναικες λενε "ημασταν στο καφενειο". αν δεν τις πατε πουθενα, θα πανε μονες τους. ξερουν αυτες..........