ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Ακολουθεί το American Dream ο Πανούλας


Σε μια εποχή στην οποία τα πάντα φαίνονται να είναι δυσκολότερα εντός των συνόρων, ο Θωμάς Ορέστης Πανούλας αποφάσισε να ακολουθήσει το "Αmerican Dream" και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στις ΗΠΑ. Ο νεαρός Έλληνας αθλητής κέρδισε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Τέξας University Texas-Pan America χάρη στις τενιστικές του ικανότητες, και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα χρόνια.
Ο Ορέστης είχε πάρει από καιρό την απόφαση αυτή και 2 χρόνια πριν κλείσει τα 18 του χρόνια ήθελε να τελειώσει το σχολείο και να φύγει για το εξωτερικό. Είχε σταματήσει ήδη να αγωνίζεται στις ελληνικές διοργάνωσεις παρά μόνο μερικές εξαιρέσεις, αφού έδινε βάρος στα τουρνουά του εξωτερικού.
Με το που τελείωσε τη δευτέρα Λυκείου, ήρθε σε επικοινωνία με πανεπίστημια της Αμερικής, ψάχνοντας για τις καλύτερες δυνατές επιλογές και υποτροφίες.
Τα πράγματα ήταν από νωρίς ενθαρρυντικά και τα βιογραφικά μαζί με το υλικό που έστειλε στις ΗΠΑ είχε ανταπόκριση από 5-6 πανεπιστήμια, επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο του Τέξας University Texas-Pan America, το οποίο του πρόσφερε 100% υποτροφία με διαμονή, διατροφή και δίδακτρα.
http://www.tennisnews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΕΣΤΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.http://utpabroncs.com/news/2012/9/22/MTEN_0922121146.aspxhttp://www.utpabroncs.com/news/2012/9/21/mten_0921124700.aspx