ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Αιμοδοσία και συγκέντρωση τροφίμων

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

100 χρόνια συμπληρώθηκαν από την έναρξη του Α΄ Βαλκανικού πολέμου, με τον οποίο απελευθερώθηκε η πόλη μας και προσαρτήθηκε μια έκταση, που οδήγησε στον διπλασιασμό της εδαφικής επικράτειας της χώρας μας. Σε αυτόν τον απελευθερωτικό αγώνα συμμετείχαν, μαζί με τον τακτικό στρατό, και χιλιάδες Έλληνες Εθελοντές, οι οποίοι κατέφθασαν στα μέτωπα του πολέμου ερχόμενοι από την ελεύθερη Ελλάδα και από τον Ελληνισμό της Διασποράς. Αυτοί οι νέοι άνθρωποι προσέφεραν ό,τι πολυτιμότερο διέθεταν∙ το αίμα τους και την ίδια τη ζωή τους, για τους άγνωστους, σκλαβωμένους συμπατριώτες τους.
Ο Σύλλογός μας, τιμώντας την προσφορά αυτών των ηρώων, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012, στην κεντρική πλατεία της Φιλιππιάδας. Όλοι εμείς καλούμαστε, σε μια σαφώς μικρότερη κλίμακα, να προσφέρουμε μία φιάλη αίματος στον άγνωστο, πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Επίσης, την ίδια ημέρα θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου να δοθούν σε οικογένειες της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν επισιτιστικό πρόβλημα. Φυσικά, δεν τρέφουμε αυταπάτες πιστεύοντας ότι αυτοί οι συνάνθρωποί μας θα λύσουν το πρόβλημά τους, μέσω της βοήθειάς μας. Αυτό που επιθυμούμε είναι να καταστεί σαφές ότι σαν κοινωνία δεν πρόκειται να αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ συμπολίτη μας μόνο του σε αυτή την κρίση. Όλοι μας μπορεί να χρειασθούμε αίμα και όλοι μας μπορεί να βρεθούμε σε μια δυσμενή οικονομική κατάσταση. Γι’ αυτό, Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
               Το Δ.Σ. του ΣΕΑ Φιλιππιάδας
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
Με αφορμή την εκδήλωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φιλιππιάδας , ο Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας σας καλεί, να συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Παράδειγμα: Γάλα (μακράς διάρκειας),Λάδι, Ρύζι, Ζυμαρικά, Ζάχαρη, Καφέ, Όσπρια κτλ.
Ημέρα: Σάββατο στην πλατεία Δημαρχείου 7-8μμ
Τοποθεσία: Στη πλατεία του Δημαρχείου στη Φιλιππιάδα.

Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας
Ενδιαφέρομαι, Συμμετέχω...Ενεργώ

Εκεί θα σας περιμένουν:
Ντίνος Παπαδήμας
Μυρτώ Ιατρού
Γιώργος Γιολδάσης
Στέφανος Ευαγγέλου

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα παραδωθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών την Κυριακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: