ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

 star.gr

Τριτοκοσμικές εικόνες! Βράχοι τόνων πέφτουν βροχή στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων –Άρτας!

του Γιώργου Κολοβάτσιου 
Εικόνες ντροπής κάνουν το γύρο του διαδικτύου! Βράχοι ξεκολλούν από τα βουνά και πέφτουν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων –Άρτας απειλώντας τη ζωή εκατοντάδων οδηγών που διασχίζουν το συγκεκριμένο δρόμο!
Σύμφωνα με το "filoiko.blogspot", λίγα χλμ έξω από την πόλη της Φιλιππιάδας σε μια από τις βασικότερες οδικές αρτηρίες της χώρας, συμβαίνουν απίστευτα γεγονότα που μόνο Ευρωπαϊκή χώρα δε θυμίζουν!
Ο συγκεκριμένος δρόμος που «λούζεται» τις τελευταίες ώρες από βράχους χιλιάδων κιλών εξαιτίας της κακοκαιρίας είναι ο μόνος δρόμος που συνδέει την υπόλοιπη Ελλάδα με τα Ιωάννινα και τα Βαλκάνια!
Και δεν πρόκειται για πρωτοφανές φαινόμενο! Δυστυχώς κάτοικοι και περαστικοί γίνονται μάρτυρες κατολισθήσεων εδώ και πολλά χρόνια! Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους και τραυματίστηκαν εξαιτίας της αδιαφορίας του κράτους και των τοπικών αρχών να φροντίσουν για τα αυτονόητα .
Κάθε φορά που βρέχει, εκτός από τις σταγόνες πέφτουν και βράχοι τόνων, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των περαστικών οδηγών! Ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η αγωνία μιας θανατηφόρας κατολίσθησης για τους πολίτες που ζουν και κινούνται στην Άρτα και τα Γιάννενα είναι μεγαλύτερη.
Και όπως όλα δείχνουν το «θρίλερ» για κατοίκους, ταξιδιώτες και επαγγελματίες που διασχίζουν το συγκεκριμένο κομμάτι της εθνικής οδού θα συνεχιστεί, αφού η κατασκευή της Ιονίας Οδού  όπως φαίνεται θα καθυστερήσει πάρα πάρα πολύ! 


                              Δευτέρα πρωί 29 Οκτ 2012
             Νέα πτώση βράχων στην Εθνική οδό 
                                  στον Αη Γιώργη
        (ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ συχνο φαινομενο και ακρως επικινδυνο. Απαιτειται να λυθει αμεσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο φορτηγατζης ακουγε Καζαντζιδη;

Ανώνυμος είπε...

Πηρα ,μαλλον τους ξυπνησα στο κεντρο πολιτικης προστασιας.Δεν εχουν ενημερωθει,αλλα ηθελαν πληρη στοιχεια για να παρεμβουν αμεσα....