ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

κοιτα τι κάνουν τα τζουρβέλια...




Το μήνυμα χθες στο κινητό έγραφε:
-Καλημέρα στα γήπεδα τένις έχει ένα μεγάλο κοπάδι τζουρβέλια-ψαρόνια.Ηρθαν στις μελικοκιές του Σιαφάκα…








                              και στο star.gr

3 σχόλια:

filoiko είπε...


Το μήνυμα στο κινητό μου τοστειλε χθες το πρωί ο φίλος Γιωργος Τσακαγιάννης.
Πρόλαβα όμως για πολύ λίγο και τράβηξα το βιντεάκι με τα τζουρβέλια-τα λέμε εδώ έτσι.Περίμενα κανα τέταρτο μήπως ξανάρθουν.Δεν γύρισαν.Το ανέβασα στο YOUTUBE.Ζητώ συγνώμη για τα επιφωνήματα που ακούγονται αλλά δεν μπόρεσα στην επεξεργασία να τα σβήσω.Αυτό που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση είναι το πως όλα μαζί κινούνται και στρίβουν με τετοια ταχύτητα.Το απόγευμα ξαναείδα ένα μεγαλύτερο σμήνος στη γέφυρα προς Καμπή στο Λουρο από πάνω.
Σήμερα σε αντίθεση με χθες διαφορετική μουντή χωρίς ήλιο η Φιλιππιάδα.
Ο Νοέμβρης ξεκίνησε με βροχή
Καλημέρα καλό μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Θόρυβος έχει προκληθεί από τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Λαφαζάνης είπε «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο», οπότε βγαίνει το συμπέρασμα πως -σε αντίθεση με τον Λαφαζάνη- ο Αλέξης Τσίπρας δουλεύει τον κόσμο ψιλό γαζί.

Πάντως, αν και η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη ήταν ξεκάθαρη -πιο ξεκάθαρη δεν γίνεται-, υπάρχουν άπειρες ερμηνείες και ο ΣΥΡΙΖΑ συγκαλεί έκτακτο συνέδριο, για να γίνει ανάλυση του τι εννοούσε ο Λαφαζάνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να ζητήσει και δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες τι εννοούσε ο Λαφαζάνης, γιατί αυτό είναι πιο δημοκρατικό.

Η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη σκόρπισε οργή και τρόμο στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχίσει να είναι κυβέρνηση και τώρα ακούει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος.

Πάντως, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν είστε έτοιμοι να κυβερνήσετε. Οι πασόκοι είναι πάντα έτοιμοι να κυβερνήσουν, ξέρουν όλα τα κόλπα και θα σας τα μάθουν αμέσως.

(Εν τω μεταξύ, το σουλάτσο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια των νταβατζήδων της διαπλοκής -δηλαδή αυτών που υποτίθεται πως θα κατατροπώσει ο ΣΥΡΙΖΑ- συνεχίζεται μια χαρά. Προσπαθούν να τους ρίξουν από μέσα.
o pitsirikos

Ανώνυμος είπε...

Το καταπληκτικο θεαμα με τα μυριαδες πουλια το αντικρισα χθες,βγαινοντας απο το σπιτι!!!μια ομοιομορφη οπτικη πανδαισια!!ενας χορος πτηνων...