ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Φιλιππιάδα: Ένοπλη ληστεία σε δύο σούπερ μάρκετ

Αναστάτωση επικράτησε εχθές το βράδυ λίγο πρίν της 20:00 λόγω ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε σε δύο τοπικά σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Συγκεκριμένα λίγο πρίν της 20:00 δύο(2) άτομα εισήλθαν οπλισμένοι, με χαρακτηριστικά του προσώπου τους καλυμμένα με κουκούλες, στο εσωτερικό σούπερ μάρκετ και... απειλώντας τους υπαλλήλους άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.
Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε συνεργός τους και έφερε πλαστές πινακίδες.
Στην συνέχεια, είχαν το θράσος να σταματήσουν και σε ένα ακόμη τοπικό σούπερ μάρκετ και με την ίδια μέθοδο αφαίρεσαν και από εκεί άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Agiorgitika News τα εν λόγω άτομα σταμάτησαν και για τρίτη ληστεία σε κοντινή χηροτροφική μονάδα η οποία λειτουργεί και σαν πρατήριο κρέατος χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από τους εργαζόμενους οι οποίοι με τις φωνές τους τους απέτρεψαν και τράπηκαν σε φυγή.

Τέλος, το αμάξι που διαπράχθηκε η ληστεία βρέθηκε παρατημένο κοντά στο Γενικό Λύκειο Φιλιππιάδας.
πηγή:agiorgitikanews.weebly.com

3 σχόλια:

filoiko είπε...

Οπου και να πήγαινες σήμερα-φουρνο,μανάβικο,καφενείο κτλ-ολοι συζητάγαν το χθεσινό με τις ληστειες στα 2 σουπερ μάρκετ συμπατριωτών μας.Εύλογη η ανησυχία,διάχυτος ο φόβος.Τα βλέπαμε στις ειδήσεις και τώρα τα ζούμε,φτάσαν και εδώ.Και καθένας αποψε στο καφενείο να εκτιμά το γεγονός και να λεει διάφορα.Σωπαίναμε όλοι αν κάποιος ήξερε κάποια λεπτομέρεια παραπάνω για να τον ακούσουμε.Επαιζε η τηλεόραση χωρίς φωνή αλλά ακούγαμε στο ράδιο λαικά τραγούδια.
Και τι διαολοσύμπτωση ψες το ίδιο βράδυ με τις δυο ληστειες φίλος μας αποκάλυψε πως του κλέψαν 17 κότες.
Και καταλαβαίνετε την συνέχεια.Μέχρι και τον καφετζή ρωτήσαμε από που πήρε το κοτόπουλο που είχε βάλει στη σούβλα απόψε για μεζέ στα τσίπουρα.Καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο μιλτιαδη! πολυ πετυχημενες οι καρτες εποχης που εβαλες για το νεο ετος. Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! Τ.