ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους φορολογούμενους σε Φιλιππιάδα και Καναλλάκι.

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους φορολογούμενους σε Καναλλάκι και Φιλιππιάδα, από τις εφορίες που καταργήθηκαν, καθώς δεν έχει γίνει καμία προετοιμασία για τη λειτουργία των Κέντρων εξυπηρέτησης φορολογουμένων. Με βάση τους προγραμματισμούς του υπουργείου Οικονομικών, από τη Δευτέρα θα έπρεπε να λειτουργήσουν 99 δημοτικές εφορίες ή ΚΕΦ, μεταξύ των οποίων σε Φιλιππιάδα και Καναλάκι . Οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ τονίζουν πως ούτε το δίκτυο των ΚΕΦ είναι έτοιμο, αλλά ούτε το περιβόητο σύστημα taxis και κινδυνεύουν χιλιάδες φορολογούμενοι, είτε πρόσωπα, είτε επιχειρήσεις να μείνουν στον αέρα. Με την ενοποίηση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών τα Φορολογικά ΚΕΠ σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών θα στεγάζονται σε κτήρια των ΟΤΑ ώστε να επιτευχθούν συνέργειες και να ελαχιστοποιηθεί το κόστος λειτουργίας τους. Να θυμίσουμε ότι στην περιοχή μας τα κτίρια υπάρχουν και ήδη έχουν σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα από τους δήμους Πάργας και Ζηρού.
Αναρτήθηκε από EPIRUSGATE

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΙΛΑΜΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΟΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.
ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.......
ΜΑΣ ΚΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΕΣΟΥΜΕ!!!
ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ ΟΙ
ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.
ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ
ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση 17-1-2013

Με αφορμή την παραίτηση του Προέδρου του Εθνικού Φιλιππιάδας, κ. Θανάση Λιόντου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Hotel Iliana ευρεία συνάντηση πρώην παραγόντων και φίλων της ομάδας, παρουσία και του Δημάρχου Ζηρού, κ. Δημήτριου Γιολδάση και αποφασίστηκε η ενεργοποίηση όλων και πλαισίωση της ομάδας με νέα άτομα. Όλοι οι παρόντες δήλωσαν παρών στην προσπάθεια οικονομικά και ηθικά και εξουσιοδότησαν τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Κάκκο να μεταφέρει την στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να τρέξει τα άμεσα θέματα που απασχολούν το σύλλογο.
Αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκη καλούμε όλους τους φιλάθλους της Φιλιππιάδας να στηρίξουν την ομάδα και να βρίσκονται στο γήπεδο μας για να πανηγυρίσουμε την νίκη. Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είναι πάνω από πρόσωπα και όλοι μας είμαστε πάνω απ” όλα αγνοί φίλαθλοι της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

ερωτηση προς "ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ..." πως γινεται να μην πληρωνουμε??? για πες κανενα τροπο...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣΚΑΤΗ ΓΡΕΒΕΜΩΝ,ΝΑΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΔΟΥ.Ο ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ:ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Ενα κάρο προβλήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ


Αγαπητέ φίλε, άλλοι φορείς/σύλλογοι της πόλης μας, έκαναν εκδηλώσεις που αποσκοπούσαν στο δημόσιο συμφέρον ακόμη και αν οι συμπολίτες μας αδιαφορούσαν προκλητικά.
Τη διαφορά, λοιπόν, δεν την κάνει η συμμετοχή του κόσμου (αν συμμετείχε ο λαός σε εκδηλώσεις για να μην κλείσει η ΔΟΥ σιγά μην είχε ανάγκη το Δήμαρχο και τους λοιπούς συνοδοιπόρους του ) αλλά η θέληση, η ικανότητα, η παιδεία, η κατάρτιση και το ήθος ακόμη και ενός και μόνου Άνδρα, που μάλλον στην περίπτωσή μας δεν υφίσταται!