ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

ήρθε...

Την ίδια φωλιά όπως και πέρυσι διάλεξε ο πρώτος πελαργός φέτος στην οδό Τζαβέλλα όπως φαίνεται  στον χάρτη.Ηρθε σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 πέντε μέρες νωρίτερα από περυσι.
Καλώς ήρθε.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μιλτιαδη χθες, παρασκευη, ηρθαν κ τα χελιδονια.

Ανώνυμος είπε...

...και τα φασολια χυμενα κατω! ειμαστε τοσο πλουσιοι ή θα μπουν κι αυτα στην κατσαρολα???? θυμαμαι πριν πολλα χρονια τετοια μερα, το απογευμα, αφου βαριομασταν το πεταγμα του -χειποποιητου παρακαλω, με καλαμια, αλευροκολα κ αν βρισκαμε σε κανα ντουλαπι λαδοκολλες ή αλλιως εφημεριδα(ηταν μεγαλες τοτε, εφτανε ενα φυλλο να κανουμε κ τα γυρισματα)κ κανα παλιο σεντονι για ουρα κ για τα ζύγια- χαρταετου, τον δεναμε!!! τον καμαρωναμε ακινητο-χαιρομασταν!- μεχρι την αλλη μερα που τους μετρουσαμε ποσοι ειναι απο την αυλη του δημοτικου! εβλεπες μακρια μεχρι τη στριβινα, τα σπιτια δεν ηταν τοσο ψηλα οπως τωρα, ασε που ξεραμε ποιανου ειναι ποιος! Τ.

filoiko είπε...

Καλημέρα.
Ευχάριστη εκπληξη πρωί πρωι σήμερα.
Ο pitsirikos.net έκανε ανάρτηση για τον πελαργό και φέτος.(είναι από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα site στην ΕΛλάδα).
Είχα στείλει χθες την φωτογραφία με τον πελαργό και του γραφα στο email:

Πιτσιρίκο πέρυσι είχε κάνεις ανάρτηση για το νέο που σου έστειλα.
Στην κρίση σου αν το αναγγείλεις και φέτος.Φιλικά σε ευχαριστώ

Αφού έκανε ανάρτηση μου απάντησε:

(Αγαπητέ φίλε, καλώς τα δεχτήκατε. Αυτές είναι σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνης. Και απόλυτα ανιδιοτελείς. Ήρθε ο πελαργός, οπότε ήρθε η ώρα να φύγω εγώ. Να τον προσέχετε. Σας ευχαριστώ.)

Ανώνυμος είπε...

ηρθαν κι αλλοι, στα τεννις. κατι μου λεει οτι φετος θα ειναι περισσοτεροι, ο ηπιος χειμωνας μπορει να παρακινησε πιο πολλα πουλια να μετακινηθουν. μακαρι...Τ.