ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Παίκτης της εβδομάδας ο Πανούλας

Ο πρωτοετής Έλληνας Θωμάς-Ορέστης Πανούλας, αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας στο κολεγιακό τουρνουά Southland Conference, την περασμένη Τρίτη. Ο Ορέστης έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της κολεγιακής του ομάδας, τους Broncs.
Ο Πανούλας πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση. Ο αθλητής από την Φιλιππιάδα επικράτησε 3-6, 6-4, 7-6 (5) Μanfred Jaske της ομάδας του Arkansas, παίρνοντας το μοναδικό πόντο για την ομάδα του, τους Broncs, και όλα αυτά πριν ζευγαρώσει τις νίκες του απέναντι στην ομάδα των Incarnate Word. Στο 7-0 εναντίον των Cardinals, ο Πανούλας νίκησε τον Leo Ivic με 2-6, 6-4, 7-6 (8) και στη συνέχεια με παρτενέρ τον Victor Alves, επιβλήθηκε των Luke Trautmann και Tucker Brown, με 8-4, διπλασιάζοντας τις νίκες του για το κολέγιό του.
Ο 19χρονος τενίστας συνέχισε να εντυπωσιάζει με την απόδοσή του, κερδίζοντας επίσης και τον Jackon Varney από το κολλέγιο A&M, με 6-2, 6-2, ενώ και πάλι με συμπαίκτη τον Alves κατάφεραν να πάρουν την νίκη στα διπλά, κόντρα στους Trenton Johnson και Rasaki Gbadamosi, με 8-3.
Για να αναδειχθεί κάποιος αθλητής παίκτης της εβδομάδας στη διοργάνωση, θα πρέπει να λάβει το 25% των ψήφων από τους προπονητές των διαγωνιζόμενων κολεγίων.
http://www.tennisnews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολλα μπραβο στον ορεστη!

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαίρι είναι κοντά και -ελπίζω και εύχομαι- ο Ορέστης Πανούλας θα έρθει στη Φιλιππιάδα για τις διακοπές του. Μήπως θα έπρεπε οι αθλητικοί παράγοντες του τόπου και ο δήμος να τιμήσουν την προσφορά του ταλαντούχου αθλητή; Και δεν εννοώ τις τιμές των «ταρατατζούμ», έτσι; Φάνης Μπάρκας

Ανώνυμος είπε...

Ορεστη, go, go, go! Go for it. you deserve it. Vasilis

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΡΕΣΤΗ.