ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

...στήσαν τρελό χορό τα μελισσόπουλα.

                        πρωί Σάββατο 20 Απρίλη 2013
 μυρίζουν οι πορτοκαλιές στην Φιλιππιάδα...  

4 σχόλια:

filoiko είπε...

Καλημέρα.Γεμάτη ήλιο και μυρωδιές από άνθη πορτοκαλιάς η Κυριακή σήμερα.
Μόλις επέστρεψα από βόλτα στο Ζηρό.
Κάποιος φίλος χθες μου έστειλε email
και αμφισβητούσε την γνησιότητα της φωτογραφίας με την μέλισσα πάνω στον πορτοκαλανθό,και τάχα πως έγινε παρέμβαση με photoshop.Αφ ενός δεν ξέρω καθόλου να χρησιμοποιώ το photoshop και αφ ετέρου δεν θάνοιωθα
καλά αν έβαζα στο filoiko μια ψεύτικη φωτογραφία.Για του λόγου το αληθές δημοσιεύω και το video στο οποίο πρωταγωνιστει η ίδια μέλισσα που είναι και στην φωτογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Μια παλια παροιμια λεει οτι βλεπουμε στον αλλον τον εαυτο μας.....

Βλακεια, φθονο, κακια κ μισος βλεπω εγω.

μαλλον ο "φιλος σου" ειναι μαχαραγιας κι εχει στο παλατι του χουρμαδιες (που τα λεει φοινικες) κ εξωτικα μανγκο κ δεν ξερει απο πορτοκαλιες!
μαλλον ειναι εξωγηινος γι αυτο δεν ξερει οτι αυτη την εποχη ολα τα εσπεριδοειδη βουιζουν κυριολεκτικα απο τις μελισσες κ φυσικα δεν εχει παει σχολειο ή τις ταξεις τις περναγε με γλυψιμο, γιατι αλλιως θα ηξερε οτι υπαρχει κ μελι απο ανθη πορτοκαλιας, το οποιο του ειπαν οτι το παιρνουμε απο τα σερσενια κι οχι απο τις μελισσες!
φυσικα κ δεν ξερει οτι ειναι ανοιξη (ουτε λογος φυσικα να αφησει την καρεκλα του καφενειου ή του υπολογιστη) για να βγει καμια βολτα να μυρισει που μοσχοβολαει ολη πλαση!

το παραθυρο μου ειναι ανοιχτο τωρα κ στα δυο δεντρα που ειναι απ εξω επικρατει οργασμος απο τις μελισσες κ καθως κουνανε τα ανθη το αερακι φερνει απιστευτες μυρωδιες κ ακουω ολο αυτο το βουητο της γονιμοποιησης!
οι κυριακες ειναι για να ξεφευγουμε (οσο μπορουμε) απο την καθημερινοτητα κ εστω να ριχνουμε μια ματια απο το παραθυρο, να πηγαινουμε για ενα περιπατο να δουμε, να ακουσουμε, να γευτουμε, να μυρισουμε, να αισθανθουμε, να αγγιξουμε τη φυση! τουλαχιστον εδω που ειναι διπλα μας κ σφυζει απο ζωη! Τ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μίλτο,όσο για τους αμφισβητίες αδιαφορία.Κάθε ημέρα περιμένουμε το διαφορετικό και μας το δίνεις καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Μιλτιαδη αστους να λενε, αλλωστε και περυσι δεν λεγανε οτι ειναι ψευτικα τα συννεφα στον ουρανο;