ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Αλλη μια ακόμα διάκριση για τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Εκφραση συγχαρητηρίων.
«Αγαπητοί μαθητές»
Είμαστε όλοι περήφανοι για την επιτυχία σας στον Πανελλήνιο 2ο μαραθώνιο ανάγνωσης βιβλίων «Βιβλιοτρεχάλα 2» όπου οι τάξεις Έκτη (ΣΤ΄) και Πέμπτη (Ε΄) κατέλαβαν την 16η θέση πανελλαδικά. Η διάκρισή σας λαμβάνει ιδιαίτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς το χαρακτήρα του σχολείου και των αριθμό των μαθητών. Μια διάκριση ιδιαίτερα σημαντική αν λάβουμε υπόψη πως οι 24 συνολικά μαθητές των παραπάνω τάξεων ξεπέρασαν σε βαθμολογία πολλά μεγαλύτερα σχολεία. Η συνολική επίδοση του κάθε σχολείου είναι αποτέλεσμα:
α) του αριθμού των βιβλίων που διάβασε ο κάθε μαθητής και επομένως το σύνολο των βιβλίων που διάβασαν οι μαθητές των τάξεων ΣΤ΄ και Ε,
β) των σωστών απαντήσεων στις ερωτήσεις που γίνονταν για το κάθε βιβλίο
γ) τον αριθμό και το είδος δραστηριοτήτων (μουσική, θέατρο κ.α.) που γίνονταν με θεματολογία που αντλούνταν από τα βιβλία.
Η επιτυχία σας τιμά το σχολείο μας, τους δασκάλους σας, τους γονείς σας και την πόλη μας, αποτελώντας ένα από τα πιο ουσιαστικά και αισιόδοξα μηνύματα αυτή την ώρα για την πατρίδα μας και για την παιδεία μας.»
     
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του  3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιππιάδας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

από την Ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη.

Πολεμούμε γιατί έτσι μας αρέσει, τραγουδούμε κι ας μην υπάρχει αυτί να μας ακούσει. Δουλεύουμε, κι ας μην υπάρχει αφέντης, σα βραδιάσει, να μας πλερώσει το μεροκάματο μας. Δεν ξενοδουλεύουμε. Εμείς είμαστε οι αφέντες. Το αμπέλι τούτο της Γης είναι δικό μας, σάρκα μας κι αίμα μας. Το σκάβουμε, το κλαδεύουμε, το τρυγούμε, πατούμε τα σταφύλια του, πίνουμε το κρασί, τραγουδούμε και κλαίμε, οράματα κι ιδέες ανηφορίζουν στην κεφαλή μας. Σε ποια εποχή του αμπελιού, σου έλαχε ο κλήρος να δουλεύεις; Στα σκάμματα; Στον τρύγο; Στα ξεφαντώματα; Όλα είναι ένα.

johnmagin είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Να συγχαρούμε τα παιδιά και τους δασκάλους τους που τολμούν και φεύγουν εμπρός κόντρα στην απογοήτευση και στη μιζέρια. Συγχαρητήρια γιατί με τη δουλειά σας είστε ενάντια στην ακρισία, στην αδιαφορία και υπέρ της πραγματικής δημιουργικής προσπάθειας

Ανώνυμος είπε...

http://welovefilippiada.blogspot.gr/2013/04/blog-post_26.html