ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Κρίσιμος αγώνας για τον ΑΟΠΟΥΦ



Την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 ωρα 16:00 ο Α.Ο.Φιλιππιάδας δίνει αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α Κατηγορία ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ.Αντίπαλος θα είναι  η Λευκαδίτικη ομάδα ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΥΔΡΙΟΥ.Ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ζαλόγγου και θα υπάρχει δωρεαν μεταφορά και είσοδος στο γήπεδο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα ηταν καλο, καποιος να μας ελεγε κ τα ονοματα των ποδοσφαιριστων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θεατρική παράσταση να γνωρίζεις του πρωταγωνιστες. Εντελώς άσχετη ερώτηση. Εξάλλου αν είναι να πας θα πας για να ενισχύσεις την ομάδα. Καλή επιτυχια στα παιδιά και εύχομαι να "δωρίσουν" στην ομάδα την άνοδο για να τα 30 χρόνια του ΑΟΠΦ. Όλοι εκει

Ανώνυμος είπε...

ωραιος εισαι κι εσυ, αυτα τα παιδια δεν εχουν ονομα; δεν εχουν προσωπικοτητα, μονο για να βαζετε λεφτα εσεις στο ταμειο παιζουν ε; αυτα που γραφεις, ηθελες να τα γραψεις ή σου ξεφυγαν; και επειδη φανταζομαι την απαντηση (η μπαλα παιζεται στο γηπεδο, ελα να τους δεις πως παιζουν, σε αυτο που κανουν δεν χρειαζονται ονοματα κλπ), οπως επισης καταλαβαινω οτι εισαι "παραγοντας" ρωτα τους εναν-εναν, αν εχουν προβλημα, να λεει ο κοσμος "παιχταρας ο μπαλαφας" ή "εγραψε ο τζουλης" δηλαδη αν θελουν να γνωριζουμε αυτους που ειναι πραγματικοι πρωταγωνιστες σε καθε αγωνα του ΑΟΠΦ και οχι αυτους που παιζουν θεατρο(εννοω αυτους που ασχολουνται με τους συλλογους εχοντας αλλες φιλοδοξιες). ΑΥΤΑ.