ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Αιμοδοσία και προσφορά βιβλίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΑ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013, θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία στην κεντρική πλατεία της πόλης μας (09:00-13:00). Με την εθελοντική αιμοδοσία διασφαλίζεται η κάλυψη μελλοντικών αναγκών σε αίμα τόσο του Αιμοδότη όσο και των μελών του στενού ή και του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντός του. Όλοι έχουμε γίνει δέκτες της αγωνίας συνανθρώπων μας που, ενώ είναι απόλυτα υγιείς, αμελούν να γίνουν Εθελοντές Αιμοδότες, και αναγκάζονται να εκλιπαρούν φίλους και γνωστούς προκειμένου να λάβουν μία μονάδα αίματος. Οι Εθελοντές Αιμοδότες δεν πρόκειται να βιώσουν τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Αυτό ωστόσο απαιτεί τη συμμετοχή μας, τουλάχιστον μία φορά ανά έτος, στις αιμοδοσίες που διοργανώνει ο Σύλλογός μας.

Έως σήμερα, εκτός από τις τακτικές αιμοδοσίες που διοργανώνουμε, ο Σύλλογός μας έχει να επιδείξει και μία σειρά από εκδηλώσεις περιβαλλοντολογικού, ενημερωτικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ανάληψη πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον άνθρωπο αποτελεί αναγκαιότητα. Χαρακτηριστικό, επίσης, είναι το γεγονός ότι οι πανθομολογούμενες επιτυχείς εκδηλώσεις μας δεν έχουν επιβαρύνει τους αρμόδιους δημόσιους φορείς με το παραμικρό οικονομικό κόστος. Πορευόμαστε με μοναδικά μέσα τη διάθεση για προσφορά, την αγάπη για τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας και τη στήριξη των μελών και συμπολιτών μας.
Κινούμενοι σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνουμε, ταυτόχρονα με την Εθελοντική Αιμοδοσία, μία εκδήλωση πολιτισμικού χαρακτήρα με σύνθημα «Αντάλλαξέ το». Συγκεκριμένα, κάθε πολίτης θα μπορεί να μάς φέρει τα λογοτεχνικά βιβλία που έχει διαβάσει και να πάρει αντίστοιχο αριθμό λογοτεχνικών βιβλίων, που έχει προμηθευτεί ο Σύλλογός μας γι’ αυτόν το σκοπό. Επιπλέον, στα μέλη του Συλλόγου μας που θα αιμοδοτήσουν την ίδια μέρα, θα δοθεί από ένα βιβλίο και ένα συλλεκτικό CD, στο οποίο οι μεγάλοι Έλληνες ποιητές απαγγέλουν τα ποιήματά τους.                                
                              Με τιμή
                             Το ΔΣ του
Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φιλιππιάδας

5 σχόλια:

filoiko είπε...

Μιλάμε…ασε…

-Ακου τη σκέφτηκα…
είπα σε φίλο που πίναμε πριν λίγο στην πλατεία.
(κρασί εγώ,αυτός τσίπουρο) .

-Θέλω να ανέβω μια μέρα στα πλατάνια της πλατείας.
-Γιατί;
-Ετσι να διώξω τα σπουργίτια
-Και τι φταίνε τα σπουργίτια;
-Κοτσιλάνε και λερώνουν τις τέντες

Οπως μικροί έτσι κάναμε,κάποιοι ανεβαίναμε.
Ελα όμως που τα χρόνια δεν αφήνουν.

Βρήκα όμως τρόπο να ξεπεράσω το πρόβλημα.
Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που είμασταν στην πλατεία σήμερα
ηταν γύρω στα 20 (μετά τις εξετάσεις που δίνουν οι μαθητές γεμίζουν την
πλατεία).
Ετσι λοιπόν στα 20, μπορώ ν ανέβω…

Τα σπουργίτια και ο ήλιος εμποδίζουν...

Ανώνυμος είπε...

Την μίσθωση του παλιού Κοινοτικού Καταστήματος , στο κέντρο του Λούρου, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Κωσταντίνος Ζωνίδης.

Ο χώρος θα στεγάσει τα γραφεία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου που θα λειτουργήσουν στον Λούρο καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην περιοχή.
epirusgate.blogspot.com

Συμφωνα με πληροφορίες ζήτησε και στη Φιλιππιάδα η Τράπεζα να ανοίξει
υποκατάστημα αλλά δεν μένει άλλος χώρος στο κτήριο της Λαικής αγοράς

Κάποιοι άλλοι λένε ότι εγινε πρόταση στην Τράπεζα και για το στρατόπεδο.

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ηταν τα μαυρα κορακια;
τονιζω ποιοι ηταν, οχι τι ηταν.

filoiko είπε...

Νομίζω πως δεν έχει καμία σημασία να πούμε τα ονόματα.Ηταν μια παρέα νέων
στη δεκαετία του 60 που η δραστηριοτητά τους ξέφευγε κατά κάποιο τρόπο από τα καλώς εννοούμενα πλαίσια της εποχής.Κάναν σαν νέοι το κάτι παραπάνω στο γλέντι η όπου αλλού καθημερινά εμφανίζονταν.Ζούσαν για το χαβαλέ και την πλάκα.Σήμερα είναι όλοι τους πάνω από 60 η 65 και γύρω στους 5 από τα λεγόμενα ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ είναι στη Φιλιππιάδα.

Ανώνυμος είπε...

καμορα κι ετσι!!! κατσε εσυ που πεταγεσαι, ειπαμε ξερουμε τι ηταν!
ειπαμε να βρεθει κανενας χριστιανος να μας πει ποιοι ηταν!