ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Και του χρόνου (πάλι) με ντάμπλ!

Με την ευχή σήμερα το βράδυ στο μπάσκετ, να ανατρέψουμε την κακή εικόνα, που δημιουργήθηκε την Παρασκευή στο μπάσκετ, αλλά και του χρόνου, που θα ξανανταμώσουμε, να γιορτάζουμε ένα ακόμη ντάμπλ, έγινε χθες το βράδυ, μιας σεμνή, αλά χρήσιμη συνάντηση των φίλων του Ολυμπιακού στην Φιλιππιάδα.

Η συνάντηση έγινε στην ταβέρνα ΜΠΑΛΑΦΑΣ και όπως είναι λογικό τα εδέσματα ήταν ανάλογα των μεγάλων επιτυχιών του Θρύλου! Κοκορέτσι πρώτης ποιότητας και το αρνί της σούβλας, σκέτο ποίημα. Τα είχε φροντίσει ο Θωμάς Τζουβέλης, γνωστότερος και ως «Αετός», που δικαιωματικά κατέχει τον τίτλο του επίτιμου προέδρου όλων των φίλων του Ολυμπιακού στην ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας. Από μικρό παιδία ο Μάκης, είναι κοντά στον Θρύλο και δεν έχει χάσει καμία απ’ τις σπουδαίες διοργανώσεις.
Στην ομιλία του, ο επίτιμος πρόεδρος, επεσήμανε πως είναι πάντα χρήσιμο να ανταμώνουμε οι φίλοι του Ολυμπιακού, σε σεμνές και ευπρεπείς εκδηλώσεις να μιλάμε για την ομάδα μας και να καλλιεργηθεί το κλίμα φιλίας και αλληλεγγύης, ανάμεσα στους φίλους της θρυλικής ομάδας μας. Ζήτησε παράλληλα όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, σ’ όλες τις εκδηλώσεις του, να είναι πάντα ευπρεπείς, σύμφωνα με τις υψηλές επιδιώξεις της ομάδας μας.
Ο Μάκης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση, που αν και παναθηναϊκών φρονημάτων, έδωσε το παρόν και ευχήθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού, όλες οι επιδιώξεις τους να γίνουν πράξη.
Ιδιαίτερη αναφορά, πρέπει να κάνουμε κι εμείς στον δήμαρχο Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση, που κάνει τις δικές του υπερβάσεις, όπως κι αυτή. Δεν μπορούσε, άλλωστε να κάνει αλλιώς, μιας και ο Μάκης, ήταν αυστηρός στην πρόσκλησή του. Απαιτούσε απ’ τον δήμαρχο να δώσει το παρόν.
Φίλοι του Ολυμπιακού, φίλοι της «Γ», οι παριστάμενοι θα επιχειρήσουμε να τους αναφέρουμε έναν – έναν και με τον κίνδυνο να παραλείψουμε και κάποιον. Τέλος πάντων.

Ήταν εκεί, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Κώστας Δρόσος, ο επιχειρηματίας Αποστόλης Γιολδάσης, ο Αλέκος Ευαγγέλου, ο παλιός φωτογράφος της Φιλιππιάδας Χρήστος Γεωργακόπουλος, ο συμμαθητής και φανατικός Θρύλος Κώστας Ευαγγέλου, «βενζίνας» το καλλιτεχνικό του, ο διευθυντής του Τεχνικού Λυκείου Δημήτρης Μπάκος, ο οικονομολόγος και συνάδελφος στην διαδικτυακή δημοσιογραφία Μιλτιάδης Ζήκος, ο συνταξιούχος γεωπόνος Δημήτρης Μάνθος, οι παλιοί έμποροι της Φιλιππιάδας Λευτέρης Παππάς και Γιάννης Κονταξής, ο Μιχάλης  Ντόβας και πολλοί άλλοι. Και φυσικά το νέο αίμα των οπαδών του Θρύλου, τα παιδιά….


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος όταν επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή τι νομίζετε ότι πιστεύει σχετικά με το ποιος θα βγει κερδισμένος;

Αν απαντήσετε ο ίδιος σημαίνει ότι το έχετε για ηλίθιο.

Αν απαντήσετε η Χρυσή Αυγή πιστεύετε ότι είναι αλήθεια τόσο ηλίθιος;

Μονά Ζυγά κερδίζει η Χρυσή Αυγή (14%).

Άξιος.

Ανώνυμος είπε...

"Κάποιοι δεν αγαπούν αυτό τον τόπο. Θα έλεγα ότι τον μισούν" μας "ενημέρωσε" ο Σαμαράς.

Μιάσματα για τον Σαμαρά, κοπρίτες για τους Χρυσαυγίτες.

Γιατί μιλούν συνεχώς με όρους εμφυλίου;

Πόσο ακόμα Φώτη;

Ανώνυμος είπε...

ο φωτης, ο σαμαρας κ οι χρυσαυγιτες διαβαζουν φιλοικο και θα σε ακουσουν?
οχι...
τις σκεψεις μας φωναζουμε αλλα ματαια!
ας τις ακουν μονο τα παιδια μας και ας προβληματιζονται...