ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Μια ανάσα από την Α΄ Εθνική το τένις του ΑΓΟΦ

Πολύ κοντά στην άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία βρέθηκε το ανδρικό τμήμα αντισφαίρισης του Α.Γ.Ο.Φ. Οι νεαροί αθλητές του τμήματος τένις Κοτσαρίνης ΒασίληςΜαγκλάρας Βαγγέλης και Ζανίκας Παύλος βρέθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη (6-7 Δεκεμβρίου 2013), όπου συμμετείχαν στην τελική φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Βορρά.
Η πρόκριση των αγοριών στην τελική τετράδα, είχε προκύψει μετά από σπουδαία εμφάνιση την προηγούμενη εβδομάδα (29/11 έως 1/12/2013) στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κουφαλίων. Οι αγώνες το διήμερο ήταν συναρπαστικοί με τους νεαρούς αθλητές να αντιμετωπίζουν τις πολύ έμπειρες ομάδες των Φθιωτικού ΟΑ, ΟΑ Νίκαιας και Βικέλα Βέροιας στην κατηγορία ανδρών (ηλικία 14 ετών και άνω). Η ομάδα του Α.Γ.Ο.Φ., αν και ήταν η νεαρότερη της τελικής τετράδας που αποτελούνταν κυρίως από εν ενεργεία προπονητές και μεγαλύτερης ηλικίας αθλητές, κατάφερε να φτάσει πολύ κοντά στην άνοδο καθώς όλα κρίθηκαν στον τελευταίο αγώνα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστική τους προσπάθεια αλλά και για το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων απέναντι σε πιο ‘δύσκολους’ και  μεγαλύτερους αθλητές.  Έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους και ανανέωσαν το ραντεβού, με περισσότερη εμπειρία πλέον, για την επόμενη χρονιά.
Την αποστολή συνόδευσε στη Θεσσαλονίκη ο coach του τμήματος αντισφαίρισης του Α.Γ.Ο.Φ. κ. Παπαβασιλείου Βασίλειος, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Το Δ.Σ. του Α.Γ.Ο. Φιλιππιάδας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Μίλτο.

filoiko είπε...

Kαλημέρα εστω και καθυστερημένα.
Πετάχτηκα Αρτα το πρωί.Για διάφορες δουλειές.Οσο θυμάμαι πάντα η Αρτα ηταν στην καθημερινοτητα μας.Ακόμη και σήμερα.Πριν λίγο γύρισα.

Είναι η ώρα τώρα για ένα ποτό-πήγε 12.Το αλκοόλ σβήνει κάποιες έγνοιες καθημερινές.Είναι όμως και η συνήθεια.Και η παρέα οι κουβέντες,τα πειράγματα.

Βγήκα προς τα πάνω προς πλατεία.
Λίγος κόσμος στα μαγαζιά αλλά κάθονται μέσα,
έξω κάνει ψοφόκρυο
αν και εχει λιακάδα;.

Δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
παρκαρισμένο μέρες ένα άσπρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες.Του Εθνικού για την λαχειοφόρο.

Και πούλμαν να είχε παρκάρει το ιδιο θα μας έκανε.
Σιωπηλά τα αντιμετωπίζουμε όλα.
Σιγά αφού ο Εθνικός έιναι Γ Εθνική.

-Κανά νέο για τις Δημοτικές;