ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Σταυροδοσία συνδιασμού ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Δημήτριος Γιολδάσης


































Σταυροδοσία για τα τοπικά συμβούλια:




























19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.Φετος η χιουσβαρνα[αλυσοπρίονα]γιορταζει τα 140 χρονια της.

Ανώνυμος είπε...

ποσο κακια και κομπλεξ ρε παιδια..νεα!

Ανώνυμος είπε...

διαφημιση....ανορθογραφε

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι φίλε μου το κόμπλεξ... Σου λέει εσύ γιατί πήρες 700 σταυρούς! Υπάρχει χειρότερο πράγμα απο τη ζήλια?

Ανώνυμος είπε...

οι δειαφυμησοι είναι το πρόβλημα,και οι 700 σταυροι.Γατακια.Το θεμα είναι τα δαση που γιναν...ελικοδρόμια και μαζι ηρθαν και οι 300-500-700[όχι του λεωνιδα]του...θειου.Ακου κομπλεξ.Εμαθες και το κομπλεξ τωρα.Για πανε και τωρα καμια βολτα στο δασος,εχει ακομη τη μυρωδια τις...αμόλυβδης.ΑΚΟΥ ΔΕΙΑΦΥΜΗΣΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή μια βδομάδα από τις εκλογές τις δημοτικές.

Διαλέξαμε νέους και καλά κάναμε.
Αλλά.

Από δω και στο εξής:

Τα πρέπει ίναι πολλά.

ετούτο,εκείνο, τ άλλο,πολλά.

Νάχουν καταλάβει οι νέοι το χρέος τους η επαναπαύονται στη νίκη τους;

Ανώνυμος είπε...

ποσοι βγηκαν απο την φιλιππιαδα με τον συνδυασμο του καλαντζη?εκπροσωπηση μηδεν.ολοι απο τα Δ.Δ.προσοχη μην ξεφυτρωσουν κ χοιροτροφικες μοναδες ,ουρανοξυστες,κοτοστασια,κ καφετεριες πισω απο τα σπιτια μας.ΑΞΙΟΙ της μοιρας μας.2 χρονια συγκροτησης κ εκμαθησης σαν να λεμε τα παιδια παιζει.---***

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ
-ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ-

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...

να μη το πω,
->πιπερι θα μου βαλετε...

Ανώνυμος είπε...

AYTO ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
Ανελαβαν να διοικησουν ενα δημο με πολλες κοινοτητες .ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΎ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.Γιατι ολοι αισθανονται δικαιωμενοι που ανεδειξαν κατι καινουριο.Εγω πιστευω ο νεος δημαρχος να βαλει καποιους στοχους,οχι πανω σε προηγουμενα μοτιβα και σταδιακα να υλοποιει αυτους τους στοχους.πΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑς ΖΩΗς(ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΟΧΟΣ:Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΑΛΛΙΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν μακάκες εκλογές ΤΕΛΟΣ.
ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνώριζα οτι η αυτοδιοίκηση ειναι μάθημα και κάπου διδάσκεται.Ολοι όσοι μέχρι τώρα ασχολήθηκαν κάποια δουλεια είχαν και εχουν.Οσοι ειναι πετυχημένοι στη δουλειά τους πετυχαίνουν και στην αυτοδιοίκηση.Οπως λειτουργείς στη δουλειά σου χρησιμοποιώντας τους υπαλλήλους σου για το καλό της επιχείρησής σου έτσι πρέπει να λειτουργήσεις και στον δήμο.Εκτος αν δεν εχεις δουλεια και περιμένεις να σωθείς απ τον δήμο.Τοτε ουαι και αλλοίμονο σε όλους μας

Ανώνυμος είπε...

4:07 μ.μ.
Προαπαιτούμενο το να εισαι επιχειρηματίας δηλαδη. Ωραία

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τσακώνεστε; Αφού οι αρχηγοί τα βρήκαν (όχι ότι είχαν χάσει και κάτι)! Γιατί σκάτε;

Ανώνυμος είπε...

Καπως ετσι ειναι,κοιταζεις να σωθεις.Δυστυχως για τον τοπο.

Ανώνυμος είπε...

Διαρκει χρόνια αυτή η σχέση. Κοίταξε στο Διαύγεια, αν δεν με πιστευεις!!

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα από τα παιδιά αυτής της πόλης, επιστρέφουν στην γενέτειρα για να ασκήσουν το επάγγελμά τους. Αρκετοί από αυτούς με σημαντικές σπουδές. Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, γεωπόνοι κ.λπ.

Δεν χωρούν σε αυτά έπαινοι και τα σχετικά τετριμμένα. Αρκεί να κατανοήσουμε ότι πρόκειται για επιλογές ζωής, που δεν γίνονταν με τέτοια συχνότητα στο παρελθόν.

Αυτές οι επιλογές δεν αποκλείεται να οφείλονται και σε ανησυχία για το μέλλον. Μια ανησυχία που ενδεχομένως διασκεδάζει το οικογενειακό περιβάλλον με την όποια υποστήριξη μπορεί να παράσχει.

Απολύτως λογικό είναι κάποιοι από αυτούς να ασχοληθούν περισσότερο με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι είναι το προσωπικό ενδιαφέρον που τους παρακινεί περισσότερο.

Λογικές είναι επίσης και οι προσδοκίες αλλά και οι ανησυχίες των προηγούμενων γενιών. Όπως έγραψε κάποιος αυτές τις μέρες "Τα πρέπει είναι πολλά..., να έχουν καταλάβει το χρέος τους;"

Ανεξάρτητα τι πιστεύει κανείς για πρόσωπα, δυνατότητες, κίνητρα κ.λπ, το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν κινήσεις στην κοινωνία που σηματοδοτούνται από πρωτοβουλίες νέων ανθρώπων.

Μόνο καλό μπορεί να προέλθει από αυτές, αρκεί να εμπιστευθούμε την σκυτάλη στα χέρια τους.

Χειρότερα από εμάς το θεωρώ απίθανο να τα καταφέρουν...

Ας έχουμε αυτές τι σκέψεις στο μυαλό μας όταν (επιμένουμε να) λέμε το κοντό μας και το μακρύ μας.

Ανώνυμος είπε...

Πάω στοίχημα πως οι νικητές νεοεκλεγέντες και ο νέος Δήμαρχος δεν θα πάνε σε κανένα πανηγύρι φέτος το καλοκαίρι να σύρουν το χορό.
Δεν προλαβαίνουν,ενημερώνονται,βάζουν στόχους...

Οπως δεν έχουν πλέον λόγο να πάνε και οι πρώην αφού χάσαν.

Οπότε η κομπανία από ποιον να πάρει λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αδιόρθωτοι οι άνθρωποι...

Αντί να πάρουν πικρό μάθημα από το γιούχα των "δικών τους ανθρώπων" κατά την δεύτερη Κυριακή,
Νάτοι πάλι στο προσκήνιο:
Ψιθυρίζουν κατά κόρο στους απογοητευμένους ότι θα ξανάλθουν στην εξουσία...
Καρβέλια ονειρευόμενοι...

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΤΕ-ΓΡΑΦΕΤΕ διαφορα.Με τη Δ.ΕΙΜ.ΑΡ[δεν ειμαστε αρκετοι] τη γινετε.Αυτα είναι προβλήματα.Ο μπαρμπα Φωτης ο Κουνελης...εε Κουβέλης που είναι.Μεινατε ο Καλατζής,ο θειος,οι ψηφοι,πως τις πηραν,τα..ξυλα που κοβουν ακομη τωρα[να προλαβουν από τι δεν ξερω]και σημερα,ο Μιλτιάδης εχασε τα λελέκια,οι νεοι αν θα τα καταφερουν,οι αλλοι δεν εχουν σημαια σπιτι,οι παρακατω βριζουν,οι προηγούμενοι που θελουν να ξαναρθουν ακομη δεν φυγαν ααα..σταματω για λιγο.Θυμαστε ένα παλιο τραγουδι που ελεγε.ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΑΑΝΝΝ ΜΠΡΙΖΟΟΟΛΕΣΣ ΜΟΥ...ΠΗΗΗΡΑΝΕΕΕ..Αυτα είναι προβλήματα.Μεινατε μερα νυχτα στο filoiko γραφετε τσακωνεστε,ο αυτος είναι καλος ο εκεινος είναι λαμογιο.ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.Η θα μου πειτε νεα για τον μπαρμπα Φωτη η δεν σας...ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ.Νευριασα τωρα.Παω να κλεισω τις κοτες.Σας βαρεθηκα. Υ.Γ.Κυριε Μιλτο εχω μια απορια.Τα μαλλια σου επεσαν από τις μ@λ@κιες που γραφουμε.Α ΝΑΙ ΕΕΕΕ.Ειπα και γω νέο παληκαρι...