ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Tην  Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014  και  ώρα  13 : 30  θα συνέλθει   σε συνεδρίαση  το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ζηρού για  συζήτηση  και  λήψη  αποφάσεων  στα  παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας  διάταξης :


1.        Συζήτηση  και  λήψη  απόφασης  σε  αίτημα  του  Συλλόγου  εργαζομένων  στους  Ο.Τ.Α  Α'  βαθμού  των  Δήμων  Νομού  Πρέβεζας,  για  λήψη  απόφασης  μη  εφαρμογής  των  διατάξεων  του  Νόμου  4250/2014  περί  αξιολόγησης  του  προσωπικού  των  Δημόσιων  Υπηρεσιών
2.        Έγκριση  σχεδίου  αναμόρφωσης  του  προϋπολογισμού  του  Δήμου  Ζηρού  οικονομικού  έτους  2014
3.        Έγκριση  προμηθειών – υπηρεσιών – εργασιών  του  προϋπολογισμού  του  Δήμου  Ζηρού  οικονομικού  έτους  2014
4.        Έγκριση  διεξαγωγής  διαγωνισμού  για  την  προμήθεια  καυσίμων  και  Λιπαντικών  του  Δήμου  Ζηρού  και  των  Νομικών  Προσώπων  του,  για  το  έτος  2015
5.        Έγκριση  διενέργειας  προμήθειας  δύο  ( 02 )  μηχανογραφικών  εφαρμογών  της  ALFAWARE 
6.        Ορισμός  ενός  τακτικού  μέλους,  με  τον  αναπληρωτή  του  ως  εκπρόσωπος  του  Δήμου  Ζηρού  στην  ετήσια  τακτική  γενική  Συνέλευση  της  ΕΤΑΝΑΜ  Α. Ε.  Ο.Τ.Α.
7.        Έγκριση  μίας  θέσης  για  πρακτική  άσκηση  σπουδάστριας  του  τμήματος  Πληροφορικής  και  Μέσων  Μαζικής  Ενημέρωσης  του  ΤΕΙ  Δυτικής  Ελλάδας

8.        Έγκριση  παραχώρησης  κατά  χρήση,  αιθουσών,  γραφείων,  αποθήκης  και  τουαλετών  από  το  κτίριο  του  Νηπιαγωγείου  Ριζοβουνίου  στην  Κοινωφελή  Επιχείρηση  Δήμου  Ζηρού  ( Κ.Ε.ΔΗ.ΖΗ. ),  για  τη  λειτουργία  του  Κέντρου  Δημιουργικής  Απασχόλησης  Παιδιών  ( Κ. Δ. Α. Π. )    

85 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ[για το φιλο]Βιβλικος κηπος αναφέρεται στην Παλαια Διαθηκη.Η ονομασια ΕΔΕΜ είναι η Ελληνικη αποδοση του εβραικου ΕΝΤΕΝ=απολαυση.Τεταρτη 25 ιουνιου 2014,Συνεδριαση Δ.Συμβουλιου.Συμπερασμα.ΕΝΤΕΝ=ΑΠΟΛΑΥΣΗ=ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΑΣ=ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ=ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΤΕ=ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ=ΑΥΤΑ=ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ[που τοσο σε πειραζουν]=ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΡΟΧΗ!Καληνυχτα σου!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε αδικείσαι.Θα μπορούσες να γράφεις σενάρια και να βγάζεις ενα κάρο λεφτά.Κριμα...τα ταιριάζεις τόσο ωραια!

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω τίποτα με τις κοτούλες...

Τα πίτυρα να προσέχεις.
Στάσου μακρυά από αυτά.
Οι κότες δεν αστειεύονται!

Ανώνυμος είπε...

Ακου τωρα τι επαθα!Τωρα που βρηκα ένα sait ελευθερο[σαν το filoiko]ξεχασα τι ηθελα να γραψω!!!Που θα παει θα θυμηθώ!

Ανώνυμος είπε...

Και ναι θυμηθηκα!Ωραια η φωτο Μιλτο,εχει και λελουδο τις εποχης!Αλλοι με τα πίτυρα και αλλοι για τα...γουμαραγκαθα!Ηθελα τωρα να΄ξερα φιλτατε ποιο απ'τα δυο τσιμπαει ποιο πολύ!Καλημερα σου!

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκε αυτός πουχε νταλκά με την γειτόνισα.

Μάλλον τα βρήκαν.

Ανώνυμος είπε...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ...

Ανώνυμος είπε...

Εδω ειναι ο νταλκαδιαρης,
ακομα τιποτα.......
Ξερεις κανενα τροπο να την πλησιασω;
εκτος τον γνωστο: με το καλαμποκι εννοω ;)...

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος Φιλιππιαδιωτης που εχει μπλογκ(ο θεός να το κανει)γιατι δεν δημοσιεύει τα σχόλια;Σκιαζεται;

Ανώνυμος είπε...

Για πες
το γνωστό με το καλαμπόκι.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ σκιάζεσαι που είσαι ανώνυμος αυτός είναι επώνυμος αν τολμάς γράψε επώνυμα .....

Ανώνυμος είπε...

βαριεμαι τωρα, παω για μπανιο.

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε ένας παιδικός σταθμός............

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε γίνονται δυο (2) φορές τον μήνα Δημοτικά Συμβούλια?. Ο νόμος ορίζει για μία (1) φορά τον μήνα.Ετσι δεν είναι? Η κάνω λάθος?

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον μια φορά το μήνα αναφέρει ο νόμος

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος "bloger" είχε πει δε θα επιτρέπει τα ανώνυμα σχόλια.... Προεκλογικά όταν έσταζε χολή μερικά πρέπει να του ξέφυγαν....

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Νόμος 4250/2014 που είναι ΦΕΚ A 74 - 26.03.2014 και αναφέρεται στην αξιολόγηση του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών δεν ξέρω αν πρέπει να συζητηθεί και για ποιόν λόγο.Για να δούμε αν και πότε θα τον εφαρμόσουμε η σε ποιό βαθμό θα τον εφαρμόσουμε?.Ο νόμος νομίζω, οτι ψηφίστηκε και οφείλουν οι προιστάμενοι ολων των Δημοσίων Υπηρεσιών να τον εφαρμόσουν.Δυστυχώς η αδιαφάνεια,η αδράνεια, ο κομματισμός και κάτι τέτοιου είδους αμφισβητήσεις μας έφεραν εως εδώ.Ελεος πια!!! Κάποτε δεν πρέπει να βάλουμε μυαλό? Πέραν τούτου ας έχει υπόψην της η μέχρι τώρα Δημοτική αρχή οτι υποχρέωσή της είναι (με βάση τον κανονισμό λειτουργίας της Εκτελεστικής Επιτροπής Αρθρο 3 & 1.2 ο Δήμαρχος ''Εκτελεί τις
αποφάσεις του δημοτικού
συμβουλίου,της οικονομικής καιτης
επιτροπής ποιότητας ζωής. H
μη εκτέλεση των αποφάσεων αυτών
συνιστά σοβαρή πειθαρχική παράβαση
καθήκοντος).Ας το έχουν κατα νουν αυτό ορισμένοι ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και, οσο είναι καιρός ας ψάξουν αποφάσεις που πήραν και ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??????

ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??????

ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??????

ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??????

ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??????

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΛΑΤΙ!

Ανώνυμος είπε...

22 Ιουνίου 2014 - 9:46 μ.μ. Λιγο υπομονή χρειάζεται, δεν νομίζω οτι είναι τόσο εύκολοτο θέμα, δεν ευσταθεί εδω η εκφραση:''ΝΕΡΟ ΚΙ ΑΛΑΤΙ''.

Ανώνυμος είπε...

Αξιολόγηση Προσωπικού Υπηρεσιών. Τρεις άγνωστες λέξεις σε μια μόνο πρόταση. Προσθέστε (ή αφαιρέστε - κατά την συμπάθειά σας) ποιοι θα το συζητήσουν και ποιοι θα το "παρακολουθήσουν" και κάντε τις υποθέσεις σας για την χρόνια κατάληξη των εννοιών που σηματοδοτούν οι λέξεις. Η απόφαση είναι γνωστή, πριν συζητηθεί.

Ανώνυμος είπε...

Αυριο τεταρτη 1 η ωρα το μεσημερι σ.δημ.συμβουλιου,αναρωτιεται ο κοσμος γιατι τετοια ωρα.Μα είναι απλο,ζεστη,ανοιχτα μαγαζια,διαφορες άλλες εργασιες,ΤΖΑΚ-ΠΟΤ!ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!Να μην εχει κοσμο!Τι λες τωρα,παν χαμενα...τα γραμματα!ΕΜ ΤΟ ΑΛΛΟ!Του ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΙΓΑΝΑ αυριο!Η ριγανη θαυμασιο φυτο,και που δεν παει.Αν θελουμε να καληψουμε[λεω εγω τωρα]καποια μυρωδια,τσουπ,ριγανουλα και μοσχοβολάει ο τοπος!Οι υπολοιποι αλυφτοιτε με λιγο...φιτινη μη σας καψει ο ηλιος!

Ανώνυμος είπε...

«ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ» !!!

Φωνή του Αγρότη, 20.6.2014..

Κατά την εφημερίδα « απέδωσαν οι προσπάθειες του Αντιδήμαρχου Κώστα Μάρη και από την Δευτέρα θα λειτουργήσει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών …»
Να κλάψει ή να γελάσει κανείς; Λίγες μέρες πριν εγκαταλείψουν τις καρέκλες του Δημαρχείου θυμήθηκαν τους αγρότες και ρίχτηκαν με τα μούτρα στη δουλειά για τους σώσουν !!!

Το ΥΠΆΡΧΟΝ γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου:
• Τι έχει προφέρει από την ημέρα που δημιουργήθηκε;
• Γνώριζε κανένας αγρότης την ύπαρξη του;
• Εξυπηρετήθηκε έστω ένας πολίτης κατά τα τέσσερα χρόνια της ύπαρξης του;
• Είχε τόσο φόρτο εργασίας ώστε να εξαναγκαστεί ο αντιδήμαρχος να υποβληθεί σε τόσο ανυπέρβλητες προσπάθειες για χτίσει μόλις τώρα το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών ;
• Τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Γεωργίας, που στέλνει στη Φιλιππιάδα για λίγες μέρες ο Περιφερειάρχης Καχριμάνης για φτιάξουν κάποια δικαιολογητικά των παραγωγών επειδή κάποια ιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει την διεκπεραίωση τους έγδερνε στη κυριολεξία , τους ΒΑΠΤΙΣΕ ο αντιδήμαρχος Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών;

ΥΓ. Για την ιστορία :

1.Η ίδρυσης του ΚΈΝΤΡΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΏΝ με σαφείς αρμοδιότητες περιλήφθηκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του Γ.Ζάψα.. Ήταν ο πρώτος συνδυασμός σε όλη την χώρα που διακήρυσσε την αναγκαιότητα ίδρυσης του .
2. Κατά την διάρκεια εκπόνησης του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ από αυτό εδώ το Blog είχε γίνει αρκετός λόγος για την αναγκαιότητα ίδρυσης αυτού του ΚΕΝΤΡΟΥ…
3. Προτάσεις μέσω βουλευτών της ΗΠΕΊΡΟΥ σχετικά με την αναγκαιότητα λειτουργίας Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών από τους αγροτικούς δήμους είχαν σταλεί και από την περιοχή μας.
4. Σε χρόνο ανύποπτο είχε γίνει ευρεία αναφορά για την ανάγκη ίδρυσης αυτού του ΚΈΝΤΡΟΥ και από την τοπική εφημερίδα.

5. Ο νέος δήμαρχος του Δήμου Ζηρού Ν.Καλατζής σε όλες τις ομιλίες του διακήρυττε σε όλους τους τόνους ότι το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα αναβαθμισθεί για να αποτελέσει τον κύριο μοχλό ανάπτυξης του τόπου :
Για μας, ο Δήμαρχος θα πάψει να είναι διακομιστής σκουπιδιών και νερουλάς και να πάρει την ανάπτυξη του τόπου στα χέρια του μέσου του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ, τι με έπιασε τώρα και άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάποιοι πιστεύουν ότι δυστυχώς τον μεν Ζάψα "δεν τον άφησαν" να αναπτύξει την αγροτική οικονομία, η δε αγροτική οικονομία "περίμενε" τον Νίκο για να αναπτυχθεί. Καλά παιδιά ο Γιώργος και ο Νίκος δεν λέω, αλλά μήπως να το βάλουμε το πράγμα σε λίγο πιο ρεαλιστικές βάσεις; Μπορεί και να τα μπέρδεψα, γιατί μας προέκυψε στη κουβέντα και ολίγη από Καχριμάνη τον άλλον μέγιστο αναμορφωτή της αγροτικής οικονομίας, μέσω γάλακτος και Δωδώνης.

Ανώνυμος είπε...

Ζαψας.πολύ καλό παιδι παραλίγο δήμαρχος παραλίγο βουλευτής παραλίγο περιφερειάρχης.παιδιά χαλαρωστε.δεν υπαρχουν Μεσσίες. Ας περιμένουμε τον Νίκο και την ομάδα του να κανουν τα πρωτα βηματα τους και βλέπουμε.οι παλιές καραβανες ας αποσυρθούν για διακοπές και τα λέμε Σεπτέμβρη.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν σαν σήμερα 23 Ιουνίου 1996, που ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή.....

Ανώνυμος είπε...

Οι "παραλίγο" γίνονται υπουργοί, δεν "εκτίθενται" συνεχώς αλλάζοντας φανέλες. (ρε συ λες, αυτό να είναι το ζητούμενο; μπα! καλό παιδί, αποκλείεται!)

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητο ΦΙΛΟΙΚΟ.Αν και γραφω για πρωτη φορα θα΄θελα να πω το εξης.Αυριο γιορταζει ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο λεγομενος ριγανας[η επισημη εορτη-ειναι το γεννεθλιο του αγιου]και στην περιοχη μας υπαρχει το μοναστηρι του ομονημου Αγιου.Εδω και παρα πολλες δεκαετιες εκατοντάδες πιστοι από την γυρω και όχι μονο περιοχη,σαν σημερα επισκέπτονται τον ΑΓΙΟ να αναψουν ένα κερακι στη μνημη του και όχι μονο.Να μην αναφερθώ στα πανηγιρια του που εμεις οι παλαιοτεροι πηγαινα με με κάθε μεσον[τρακτέρ,ποδηλατο κλπ]κάθε χρονο ημασταν δεν ημασταν εδώ,ειχαμε τοπο συνάντησης τον ΑΓΙΟ και τα καταφέρναμε παντα να βρεθουμε οπως και σημερα.Και τωρα στο ζουμι που λεμε!Να μην αναφερθώ ότι στο χορο του μοναστηριου ότι εχει γινει κοιμητηριο[ποιος και γιατι το εκανε αυτό το τεραστιο εγκλημα λες και δεν ειχε αλλου χορο ο Δημος-κοινοτητα-Μητροπολη κλπ]εδώ και καποια χρονια,στα χρονια του ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ,το προσπερνω προσωρινα.Τα χορτα βρε αθεοφωβοι αριστερα δεξια δεν βρεθηκε καποιος Χριστιανος[δε λεμε να περασει η καποια τσαπα να στρωσει το δρομο δεν είμαι τοσο αφελης]να τα ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ όχι απλος να τα κοψει να μην τα βλεπουν οι εκατοντάδες κοσμου που από το μεσημερι βρίσκονται εκει!Στον καλο μου φιλο τον Χριστοφωρο δεν επιασε τον προεδρο του χωριο από το αυτι.να τον παει στον οποιον δημοτικο αρχοντα όπως καναν περιση προπερσι κλπ.Αφου ο Χριστόφορος το εχει αποδειξει ότι τον νοιαζει το χωριο του περισοτερο από κάθε εκλεγμενο!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ!Ντροπη τους-ντροπη τους-ντροπη τους!σ'ευχαριστω κυριε ΖΗΚΟ για την υπομονη και την δημοσιευση και τα τυχον λαθη.Εκ της Αθηνας ορμομενος,για προσκυνημα και συναντηση με παλιους φιλους,και χρονια πολλα για αυριο στους φιλους μου και γνωστους.Κ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ;;ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..Α ΡΕ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΤΥΧΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΘΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ...

filoiko είπε...

Νίκας, Μανίκας, Λιάς, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Βουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος…και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας...

Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν μπραβο στον κυριο Κ.Ν.για όλα που εγραψε.Και μεις οι νεοτεροι τα ζησαμε αυτά.Νασιος Καρτερης,ορχηστρα,Τακης Γουσης διοργανωτης..συναυλιας,ΧΑΜΟΣ μεχρι το πρωι και με γεννητρια,και τα παντα πεντακάθαρα!Πριν από λιγο επεστρεψα και γω από τον Αγιο.Χορταρι στο δρομο λεει!Εμ στην αυλη,που χορευαν,5μιση μετρα ολων τον ειδων τα..ζαρζαβατικα!Στην εισοδο του Αγιου μια ωραια μοσχοβολια από διπλανο χοιροστασιο που το ρυακι του φτανει στην πορτα του Αγιου!Εκοψα μια ριγανη την μυρισα εκανα ζιγκ-Ζακ αναμεσα στα μνηματα,μπαινω μεσα,αλλες φορες βαμμενη,ελαμπε!Σημερα μονο ο Αγιος λαμπει!Κυριοι,κυριοι,Δημ.Αρχη,Αρχαιολογια.Μητροπολη,πως αφήνεται και παιρνουν τέτοιες αποφασεις,οι αναποφάσιστοι τοσα χρονια και κανουν ότι γουσταρουν οπου γουσταρουν δεν μπορω να το καταλαβω!ΚΥΡΙΟΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ,Ο ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!Παρτε αποφασεις χωροι υπαρχουν για νεα κοιμητήρια,καντε ερανο για 50-100 ευρο για ασβεστη,κουνηθειτε θα σας παρουν με τα παλούκια πλεον!ΜΕΙΝΑΤΕ Ο ΘΕΙΟΣ[ο πρωην]και ο ΚΑΛΑΤΖΗΣ!Σε ολη την Ελλαδα γινετε χαμος με τον εκλησιαστικο τουρισμο,και δω αναπολουμε τον νασιω,και τον γουσια!ΜΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!Αλλα κουνηθείτε!χρονια πολλα για αυριο στους εορταζοντες.Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΏ ΠΑΠΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ;

ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ... ΒΑΠΤΙΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΤΟΠΕΔΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΔΩ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...
ΚΑΙ ΟΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΟΚΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΣΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ !

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ..
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΨΗΦΙΣΕ.

ΑΝΤΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ , Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!

ΣΤΟ ΖΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ Ο ΨΟΓΟΣ..

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ...!!!

Ανώνυμος είπε...

Από τον Ζάψα … στον ΚΑΛΑΝΤΖΉ η πάσα..
Και για την ταμπακέρα τσιμουδιά…
Για αυτούς δηλαδή που εδώ και 38 χρόνια βούλιαξαν τον τόπο κουβέντα .
Τα κόμματα τους διόριζαν και …
εμείς με την ψήφο τους ΑΠΟΘΕΩΝΑΜΕ.

Και η πορεία του τόπου δεν μπορούσε να είναι καλύτερη όχι ΜΟΝΟ επειδή οι άνθρωποι ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ γνώσεων και ικανοτήτων αλλά κυρίως επειδή εμφορούνταν από την αντίληψη ότι αυτό που πράττουν ήταν το ιδεώδες αποθεώνοντας τη ρήση : « η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια».

Αυτή η πνευματική τους αταραξία είχε σαν αποτέλεσμα να μη υπάρχει λόγος να διαθέσουν ίχνος προβληματισμού, σκέψης και περιέργειας ώστε να «ανοίξουν τα μάτια τους» ,να δουν δηλαδή τι κάνουν και πως ενεργούν πολλοί πετυχημένοι δήμαρχοι σε διάφορα σημεία της χώρας αλλά και στην γειτονική μας Ιταλία. Απλά, να αντιγράψουν, έστω και κακέκτυπα.
Δημαρχοκεντρικό το σύστημα. Απόλυτη κυριαρχία του ενός . Απόλυτος κυρίαρχος ο δήμαρχος. Έπραττε και πράττει ότι γούσταρε , χωρίς να δίνει λόγο σε κανένα και για αυτό επέλεγε συμβούλους που δεν είχαν την ικανότητα να έχουν καμία άποψη , να είναι δηλαδή απλά υποχείρια, αλλά, ωστόσο, να σφάζονται για τις θέσεις του αντιδήμαρχου.
Οι δήμαρχοι όμως της πόλης ΜΑΣ όλοι ανεξαιρέτως αυτοσχεδίαζαν και αυτοσχεδιάζουν σαν αυθεντικοί Καίσαρες…χωρίς να δίνουν λόγο σε κανένα και χωρίς να υπολογίζουν κανένα. Ενός ανδρός αρχή και αυτό λέγεται δημοκρατία.
Αυθαίρετοι και εμπειρικοί σχεδιασμοί από το ένα μέρος , γραφειοκρατικό τέλμα από το άλλο. Με την υφιστάμενη διοικητική στελέχωση του Δήμου ήταν φυσικό και επόμενο, οι λειτουργικές δομές, τα όσα λειτουργικά εργαλεία της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι όσες αποκεντρωμένες αρμοδιότητες που παραχώρησε ο Καλλικράτης να μη έχουν κανένα αποτέλεσμα

Ανώνυμος είπε...

Αντίλογος στον λόγο... περί του αντιδημάρχου, δεν υπάρχει. Πως να αντιλέξει κανείς σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αυτή η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι "ο δήμαρχος(!) μέσω(!!) του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης(!!!) θα πάρει την ανάπτυξη(!!!!)του τόπου στα χέρια του(!!!!!)" είναι που έστειλε το επίπεδο στα τάρταρα του Ζάψα και του Καχριμάνη και εξανάγκασε στην διατύπωση της έκκλησης "μήπως να το βάλουμε το πράγμα σε λίγο πιο ρεαλιστικές βάσεις;" Στο κάτω - κάτω κάτι τέτοιο μπορεί και να βοηθήσει, οι θεοκρατικές βεβαιότητες όχι.

Ανώνυμος είπε...

Αμ' δε που η ταμπακέρα είναι "για αυτούς που εδώ και 38 χρόνια βούλιαξαν τον τόπο". Περσινά ξινά σταφύλια. Δεν είναι οι σκιαμαχίες με το παλιό που θα δικαιώσ(ν)ουν το μέλλον. Πάρτο λίγο αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ το βιολί σου !!!!

Ξενώνες και πισίνες κατά μήκους του Λούρου ποταμού και και η οικονομία στα ύψη...

Μι βόλτα στη Βόρεια Ιταλία για να διαπιστώσεις τι προφέρουν τα γραφεία γεωργικής ανάπτυξης στους εκεί αγροτικούς Δήμους..
Αν δεν μπορείς να συνενεοηθείς με τους Ιταλούς , ο Βελβενδός Κοζάνης και η Ανάβρα Μαγνησίας δεν είναι πολύ μακρυά...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καλαντζής δεν μπορεί να αποτύχει, γιατί, απλά, χειρότερα από την υπάρχουσα κατάσταση δεν υπάρχει! Αυτό που θα ήθελα να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν οι συνεργάτες του που "συνομιλούν" μαζί μας σε αυτό τον χώρο είναι αν όντως ο Νίκος δεσμεύθηκε ότι όλα τα έργα και μέσα που θα κοστίζουν πάνω από 1000 ευρώ ΔΕΝ θα δίνονται με ανάθεση, αλλά με διαγωνισμό. Αν ισχύει αυτό, τότε πιστεύω πως θα έχει κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός!

filoiko είπε...

Σας έχει τύχει να τρώτε ψάρια-σαρδέλλα στο ταψί εν προκειμένω-και να χτυπήσει το κινητό;
Με τι χέρια...
Το έπαθα σήμερα.
Μη μου πείτε ότι η σαρδέλλα τρώγεται με το πηρούνι!

Ζέστη έβαλε απότομα.
Ευκαιρία για κανα μπάνιο στη θάλασσα.
Ξεκολάτε...

ROMIANEWS είπε...


Φίλε Κ.Ν.( αν και δεν έχω καταλάβει ποιός είσαι), πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου. Σήμερα βγήκα από το νοσοκομείο όπου εγχειρίστηκα για ένα μικρό πρόβλημα υγείας που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά. Με πήρε τηλέφωνο φίλος που μένει μόνιμα στο χωριό και μου ανέφερε ακριβώς τα ίδια. Πριν από μία εβδομάδα είχα επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας και μου ανέφερε ότι βρίσκεται στην διαδικασία καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου των Αγίων Αναργύρων. Υπέθεσα ότι αφού προηγείται ο εορτασμός του Αϊ Γιάννη θα είχε μεριμνήσει και γι' αυτό το θέμα.

Έχω θέσει πολλές φορές το θέμα για μεταφορά του νεκροταφείου σε κοινόχρηστο χώρο που παλαιότερα είχε διαμορφωθεί για την κατασκευή γηπέδου. Οι αντιδράσεις από τους συγχωριανούς μου τεράστιες και μάλιστα και από νέους ανθρώπους.
Όταν τους είπα ότι συγχρόνως με το νέο νεκροταφείο θα απαιτήσουμε να γίνει και ένα μικρό οστεοφυλάκιο, ούτως ώστε όταν γίνεται κάποια εκταφή να μεταφέρονται τα οστά και σε 6-7 χρόνια να έχει απελευθερωθεί ο χώρος και να αποδοθεί στην Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων μόνο που δεν με αφόρισαν. Έχω έρθει σε επαφές με παράγοντες της Εφορείας αρχαιοτήτων σε Πρέβεζα και Γιάννενα, με την βοήθεια μελών του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και είμαστε σε καλό δρόμο.
Εξάλλου εκεί που είναι σήμερα το νεκροταφείο δεν διανοείται καμιά γυναίκα να πάει μόνη της και μάλιστα πεζή να περιποιηθεί τα μνήματα των νεκρών της.
Περισσότερα δημοσιεύω σήμερα στο ROMIANEWS.
Χρόνια πολλά σε όλους.
Χριστόφορος Ευθυμίου.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Χριστόφορε,πρωτα απ'ολα περαστικα,και να΄σαι γερος.Μεσα απ΄τα αγαπημενα μας σαιτ[filoiko και το δικο σου]γιατι πλακα-πλακα εχουν αρχισει καποιοι και μας παιρνουν στα σοβαρα[καιρος ηταν]μπορούμε να τους..ταρακουνήσουμε,για το καλο παντα αυτου του ερμου τοπου!Σ'ευχαριστω για το ΑΜΕΣΟ ενδιαφερον[μακαρι να ενεργουσαν και αλλοι φορεις τοσο γρηγορα σαν εσενα και τον Μιλτιαδη]και σου υπόσχομαι ότι μαζι μπορούμε να φερουμε πολλα πραγματα ΤΟΥΜΠΑ!Εξαλλου το χρωσταμε στους ποιο πισω από μας,παπουδες,γιαγιαδες κλπ.Πρεπει να το κανουμε γνωστο και ποιο παρακατω...απ΄τη ρουγα μας το θεμα αυτό!Και στον αφορισμο να΄μαστε πολλοι!Ο ενας..αφορισμος δεν ακούγεται!Για να δουμε οι πολλοι!Θα ακουστούμε!ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΝΑΙ!Θαυμασιες οι φωτογραφιες σου για τα βιβλια τις ΜΟΝΗΣ.Καισυ βρε Χριστιανε,παρτα παρεδωσε τα καπου,στη Μητροπολη,στην αρχαιολογια,στην χειροτερη[που δε νομιζω εχει αποδειξει το αντιθετο στο θεμα φωτο να το τιμα οσο καμια αρχαιολογια]δωστα στον Μιλτιαδη.Να μην κουραζουμε τον Μιλτιαδη,απλος να του πουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ για τη δημοσιευση του τοσο σημαντικου [και να΄ταν το μονο]θεματος απ΄το filoiko,να πανε όλα καλα με την υγεια σου,και θα βρεθουμε με το καλο όταν ερθεις κοντα μας.Και παλι ευχαριστω τον ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ και τον ΜΙΛΤΙΑΔΗ.ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ...ΡΙΓΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΤΟ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝΤΡΟΠΟ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΟ BLOG ΜΕ ΤΙς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ.Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΓΑΝΟΛΟΥΛΟΥΔΟ

Ανώνυμος είπε...

5:16
αν εβγαζες τον σκυλο βολτα
εκτος μπαλκονιου θα εβλεπες που κατουραει! φιλιά...

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζεις να ανακαλύπτεις ανεμόμυλους, πισίνες και ξενώνες μόνο και μόνο για να "αντιπαρατεθείς". Πάρτο αλλιώς. Δεν βοηθάς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΎΜΑΙ...

ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ "ΑΛΛΙΩΣ"

ΟΖΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΛΑΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Α, καλά...

Ανώνυμος είπε...

Έκανα βόλτα σήμερα μετα απο καιρό στην πλατεια και είδα οτι ενα απο τα καφέ εχει καταλάβει με καφάσια ψυγεία κλπ όλον το δρόμο.Πότε θα διορθωθεί η κατάσταση;Ελπίζω οτι από Σεπτέμβριο να έχουμε εξελίξεις στο θεμα αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Το να εχεις καποιους αληθινούς φιλους είναι μεγαλη υποθεση.Επειδη η ζωη μας αποτελείται από στιγμες,βρισκεις έναν ανθρωπο που να θελει να σου δωσει τις καλυτερες,και χθες τις εδωσε!Το να δειχνεις στους αλλους το πως αισθάνεσαι δεν είναι ντροπη είναι ΜΑΓΚΙΑ.Σε καποια ατομα θα πρεπει να αναγραφετε η ιδια ταμπελα που εχουν τα τσιγαρα,βλαπτει σοβαρα εσας και τους γυρω σας!Ευτυχως εμεις το εχουμε καταφερει αυτό.Ενα τεραστιο ευχαριστω για το χθεσινο,ηταν μια εκπληξαρα!Ειναι μεγαλη υποθεση να αγκαλιάζεις τους ανθρώπους που αγαπας[και πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας]οσο πιο συχνα μπορούμε πριν γινουν...φωτογραφιες.ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΠΥΧΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ..ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΩ!Ενας φιλος.

filoiko είπε...

Σε ευχαριστώ για το σχολιό σου.
Επιφυλάσσομαι.

Ανώνυμος είπε...

Το Δημοτικό συμβούλιο στις 1 σήμερα δεν...λόγω απαρτίας.

Ανώνυμος είπε...

Σεβόμενος το blog δεν απαντώ στις ακατάσχετες και επανηλειμμένες ύβρεις σου. Καταλαβαίνω την αδυναμία σου να εκφραστείς "αλλιώς" αλλά υπάρχουν και όρια...

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ,ΛΟΓΟ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΛΕΕΙ.ΜΑ ΟΥΤΕ 4 ΓΙΑ ΜΙΑ..ΔΙΛΟΤΗ!ΑΑΑ ΚΑΛΑ!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι είναι αλήθεια ότι σταματούν οι αναθέσεις, αξίζουν συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο! Αυτό δείχνει πως δεν έχει κάνει δύσοσμες συμφωνίες με κανέναν! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

προς κ.ν
φίλε εξ αθηνών ορμώμενος αν πήγαινες και τα παλια χρόνια οπως ισχυρίζεσαι στο μοναστήρι , θα θυμασαι οτι το κοιμητηριο ήταν παντα εκεί, με το μνήμα του τελευταιου καλογηρου στο βορειοανατολικό μέρος.... Ετσι για την ιστορία απλά.
Και τους νεκρούς μας τους θέλουμε και θα τους αφήσουμε στον ισκιο τ αι γιαννιου, γιατί ετσι το βρήκαμε, ετσι μάθαμε, ετσι μας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

Θα αποτελούσε πραγματικά καινοτομία και άλμα προς τα εμπρός αν σταματούσαν οι αναθέσεις.Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.Μακάρι...

Ανώνυμος είπε...

Τα δημοτικά κοιμητήρια βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο των δημοτικών αρχών.
Σε ό,τι αφορά στον Αι Γιάννη, θυμάμαι ότι εκτός από τον τάφο κάποιου μοναχού που βρισκόταν εκεί πριν 300 χρόνια, δεν υπήρχαν ποτέ άλλοι τάφοι.
Ευτυχώς που η νέα δημοτική αρχή θα ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα των Κοιμητηρίων, αρχίζοντας με την απαγόρευση δημιουργίας νέων τάφων στον Άγιο Αθανάσιο. Έτσι άκουσα.
Και για την ιστορία, όταν εκκλησιάζονταν οι Παλιοφιλιππιαδιώτες στον Αι Γιάννη, στη Ρωμιά δεν υπήρχαν καν σπίτια. Μόνο κάποιοι περιφερόμενοι κτηνοτρόφοι. Άρα, απόψεις του τύπου «έτσι τα βρήκαμε» και «έτσι μας αρέσει» απέχουν παρασάγγας τόσο από την ιστορική πραγματικότητα όσο και από τη σύγχρονη πολιτική θεώρηση της νέας δημοτικής αρχής. Έτσι θέλω να πιστεύω…….

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ 8.59 ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ'ΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΚΑΠΝΗΣΕ,ΕΤΣΙ ΣΆΡΕΣΕΙ,ΑΝ ΣΤΟ...ΒΟΡΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΑΥΛΗΣ ΣΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ!ΤΙ ΘΑ΄ΚΑΝΕΣ,ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ!ΣΥΜΒΟΥΛΗ.ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Μ@@@@@@ΙΕΣ!ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ,ΠΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΩΚΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ .ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι πιο μοχθηροί σχολιαστές είναι αυτοί που δεν ξέρουν ορθογραφία και η γραμματική τους είναι άθλια.Δείχνει πόσο κακόβουλοι και δειλοί και τοξικοί γίνονται οι άνθρωποι ον λαιν,όταν δεν τους ξέρει κανείς.Στη συνείδηση όμως των σκεπτόμενων ανθρώπων κατοχυρώνονται με τους παραπάνω αναφερθέντες χαρακτηρισμούς.Επί πλέον ειναι και οι πιο εύκολα χειραγωγήσιμοι τύποι.

Ανώνυμος είπε...

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΙΩΚΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ Κ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κε Γ.Μ στην ακρη οπου αξιζει εισαι εσυ....Αυτο το δειχνει κ η κοινωνια.Ολοι εδω ζουμε κ ξερουμε τι εχει κανει κ προσφερει ο καθενας.Γι αυτο λοιπον εσυ ειδικα ....ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...κ αποκαλεις ΛΑΜΟΓΙΑ ποιους???

Ανώνυμος είπε...

Α κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ασβεστωσαμε πολλες φορες εμεις κ μονοι μας ΓΜ καντο κ εσυ μονος σου....

filoiko είπε...

Την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 13 : 30΄ η εξ αναβολής λόγω μη απαρτίας συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού.

Ανώνυμος είπε...

Καπου διαβασα σημερα σε καποια εφημεριδα.Ξεπουλανε και τις Θερμοπύλες.Ποιες Θερμοπυλες και ποιες Σαλαμινες.Τα οροσημα της ανδρειας και της αντίστασης των Ελλήνων πρεπει να εξαφανιστουν!ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!Για μενα όχι.Για τους Σαμαροβενιζελους ναι!Το χρημα να πεφτει και ασε τους Λεωνιδες και τους 1000 ηρωες να πολεμουν τον αρχαιο Ξερξη!Το ποδοσφαιρο εβγαλε στον δρομο τους ανθρώπους και αν πανε και στους 8 θα βγουνε περισσοτεροι.Οταν ξεπουλιέται η πατριδα και τους λες....Ελα ρε να κανουμε μια διαμαρτυρια να κατεβουμε στο δρομο αυτοι σε κοιτανε σαν..αγελαδα!Για το λογο όμως σε αυτό το θεμα τον εχει η αντιπολιτευση.Αυτη επρεπε να βγαλει τον κοσμο στον δρομο.Αυτοι πληρωνονται με 10 χιλιαδες ευρο.Αλλα κο-κο-κο-κο.Εσυ που δεν σου μενει χρονος από τη ζωη σου,ποσο μπορεις να τρεξεις,να ενημερώσεις τους διπλα σου[μου συμβαινει και αυτές τις ωρες]και το κανεις αλλα μονος σου!Γιάυτο σου λεω δωσε στο λαο μπαλα,δωστου δωρεαν ιντερνετ,κανα τσοντοκαναλο,και ενταξει!Οταν ερθει η ωρα και σου ακουμπησουν και το δικο σου κ@@@@@@ρακι θελω να σε δω!Τωρα καλα εισαι ακομη με τους..Γιακουματους! Γ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

καταρχην να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη..ο κυριος αντιδημαρχος διωκεται ποινικα γιατι ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.TO SΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνουμε , έτσι είναι η ζωή , σκληρή και αδυσώπητη.
Λίγες οι χαρές , πολλές οι πίκρες της.
Καθένας έχει και τα όρια του..

Εσύ δεν μπόρεσες να αντέξεις την απλή φρασούλα :"της όζουσας γραφειοκρατίλας μακάριας",
την οποία από ότι φαίνεται υπηρετείς πιστά..
Φαντάζομαι τα όρια σου , αν έβλεπες μπροστά σου μια επιτροπή αξιολόγησης που θα ξεκίναγε από μηδενική βάση...

ΥΓ κάτι μου λέει ότι γνωριζόμαστε πολύ καλά....
Πρέπει να στηρίξαμε με φανατισμό κάποτε την απροσπέλαστη σε κάθε κριτική και έλεγχο δημοσιουπαλληλικη λαίλαπα που κατέφαγε τα σωθικά της χώρας σε στενή συνεργασία με όλο το κομματικό κατεστημένο...

ΥΓ...όσο για την ευαισθησία σου προς το ΦΙΛΟΙΚΟ μην εκδηλώνεις και μην προβληματίζεσαι ...
Αντέχει !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ..ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΣΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

Τα καταστήματα της πλατείας ας εχουν υπ´όψη τους οτι ο αντιδήμαρχος διώκεται για χάρη τους.Απο το Σεπτέμβριο και μετα θα εφαρμόζονται οι διατάξεις του νόμου ακέραιες;Θα μαζευτούν τα τραπεζοκαθίσματα,θα σταματήσουν οι μουσικές,θα φύγουν όλες οι κατασκευές;Ναι κάποια πράγματα λειτουργούσαν με την ανοχή,το γνωρίζουν όμως πολυ καλα και νεοεκλεγέντες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό.Ομως σαν απλός πολίτης θα ήθελα να δηλώσω πως τώρα πια δεν θα έχουμε ανοχές εμείς.Η καινουρια δημοτική αρχή εχει υποχρέωση να εφαρμόσει το νόμο στην πλατεία.Ειναι εύκολο και δεν θελει αποφασεις.Ο,τι άλλο συμβεί θα ειναι μια απο τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

AYTOI ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ....ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥΣ .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κυριε 5.34 και κυριε 5.37,επειδη επεσε πολύ Γ.Μ.και πρεπει να΄μαστε πολλοι[ζωη να΄χουμε]εγω όταν θελω να γραφω θα υπογραφω πλεον[θα δεις στο τελος]χαρακτηριστικα.Αν και είμαι και λιγο ασχετος με την τεχνολογια και δεν γραφω καθημερινα εως καθολου,και δεν είμαι ουτε στην ακρη,ουτε μεσα στον ασβεστη,και ουτε με πειραζουν τα λαμογια[ο καθενας είναι αυτό που είναι,μακρια από μενα]πλακα κανω για τους...συνονόματους!Εγω όμως θα΄λεγα σε κάθε κειμενο στο τελος να λεμε και το ονομα μας.Ευχαριστω. Γ.Μ.R. Κυριε συγγραφεα του filoikoy εάν και μετα απ'αυτο παλι θα με βαλεις μεσα σε ασβεστες παρεα με λαμογια,και μου κλεψουν την..υπογραφη μου,ΥΔΟΠΟΙΑ ΜΕ! ειπαμε,Γ.Μ.r. Υ.Γ.Παντος από το πουθενα βγαζετε συμπερασματα για τον καθεναν,και χωρις να'στε σιγουροι,ποιος είναι αυτος πραγματικα που τα γραφει!Απλα καποιος πετα ένα ονομα[ότι είναι ο ταδε]αυτος είναι και παμε!Ευχαριστω και παλι...ειπαμε...Γ.Μ.r

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 5.34.ΜΕ..ΥΔΟΠΟΙΑΝΕ,οτι μου ειπες χρονια πολλα.Πιστευω να ειπες για μενα τον γνησιο τουλάχιστον!Αν ναι σε ευχαριστω από καρδιας,εχεις ότι γουστάρεις κερασμα,απο καφε εως γλυκο,μεχρι,μεχρι το καλυτερο κοψιδι!θα χαρω να'ρθεις να με δεις από κοντα οπου κι αν είμαι,να σου σφιξω το χερι,και μπαςκαι βρουμε καμια ακρη με τους Γ.Μ. τους...φαντομάδες γιατι τους ζαλισαμε ολους,με τους...κρυφους[αυτους να φοβάσαι φιλαρακι]και τους δηθεν!Και παλι ευχαριστω για τις ευχες σου,και το κερασμα δεν το ξεχνω!Αν είμαι ο γνήσιος παντα οκ! Γ.Μ.r.

Ανώνυμος είπε...

To paixnidi exei katantisei GELOIO.

Ανώνυμος είπε...

Γ.Μ.Οτι και να λένε εσύ είσαι ο πρόεδρος της καρδιάς μας...

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΤΟ ΣΩΣΤΑ ΕΣΤΩ ΤΟ ΥΔΟΠΟΙΑΝΕ...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο 7.06 ειδαμε και κατι σωστο εδω μεσα.Σιγουρα οχι αλλες ανοχες ειδικα με την πλατεια....Τα καθισματα συμφωνα με τα τ.μ η μουσικη συμφωνα με την κοινη ησυχια κ τα ορθαδικα χωρις τραπεζοκαθισματα και οι υπαλληλοι με το ικα τους κλπ κλπ ειναι πολλα.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια οι υπάλληλοι με το ταμείο τους.Γιατι οι έλεγχοι του ΙΚΑ ειδικά στα καταστήματα αυτα ηταν επιλεκτικοι.Και ξαναλέω επειδή δεν χρειάζονται ούτε αποφασεις ούτε υπαλληλικό προσωπικό ουτε χρηματα,σ´αυτά τα θέματα περιμένουμε άμεση λύση και δεν θέλω να ακούσω απο κανέναν για πίστωση χρόνου στο συγκεκριμένο θεμα το τονίζω.Και ειμαι κατηγορηματικός-ή γιατι ειμαι απο αυτούς που,ενώ δεν εμπιστεύομαι τα πρόσωπα,ψήφισα λόγω των τοποθετήσεων του συνδυασμού στα συγκεκριμένα προβλήματα της πολης μας.Και σαν εμένα ειναι πολλοί.Απο τον Σεπτέμβρη λοιπόν τραπεζοκαθίσματα,χόρτα στους δρόμους ,παρκαρίσματα άναρχα,σκουπιδοτενεκέδες στο κέντρο της πόλης τέλος.Το προκριμα ειναι η γιορτή του πολιούχου μας.Τοτε θα φανούν οι προθέσεις.Το λέω αυτο για να μην διανοηθεί κάποιος να πει"ας τους αφήσουμε τα τραπέζια χρονιαρα μέρα"Αν συμβεί καταλάβαμε οτι άρχισαν οι εκπτώσεις.Και θα είμαστε αμειλικτοι.Α!Παραλιγο να ξεχάσω και τις ομπρέλες.Τουλαχιστον να τις καθάριζαν και λίγο!

Ανώνυμος είπε...

6:48
Μην το παλεύεις άλλο. Είσαι μονίμως εκτός θέματος.

filoiko είπε...

Λόγω της αφόρητης ζέστης-40 αγγιξε στη Φιλιππιάδα σήμερα-οι ευπαθείς ομάδες να μην πίνουν πάνω από 2 τσίπουρα ,
για να μην έχουμε άλλα.

Καλό μεσημέρι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγώ εκείνους που πίνουν τσίπουρο τους ξέρω όλους.Αλκιμοι νεανίες ειναι όλοι.Οποτε δεν παθαίνουν τίποτα.Αφηστε τον κόσμο στην πλατεια.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, ρε παιδιά. Πως αντέχατε τόσα χρόνια και την κρύβατε αυτή την αποφασιστικότητα απέναντι στα κακώς κείμενα. Μπράβο και πάλι μπράβο. Άντε να σας χαρώ και στις ομάδες εθελοντισμού.

Ανώνυμος είπε...

Πως λέγανε Μιλτιάδη;Βόλτα θα κανει ο Μήτσος στις εκλογές...Χωρίς να βάλει το σακάκι θα τις πάρει.Που είναι Μιλτιάδη αυτά τα παιδάκια που τα λέγανε;,. Που είναι δε τα βλέπω καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή την αναβληθείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 23-6-2014 (ώρα 1300΄) για την 30-6-2014(ώρα 1300΄), εχω να τονίσω,οτι η απελθούσα Δημοτική αρχή εκτίθεται συνεχώς και ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.Εξηγώ παρακάτω γιατι:
α.Ενω βάσει του νόμου πραγματοποιείται μία συνεδρίαση μηνιαίως αυτή συγκαλεί δύο(την 6-6-2014 και την 30-6-2014).Αρα παρανομεί.
β.Δεν είναι βέβαιο αν θα έχει απαρτία την 30-6-2014,για τον ίδιο λόγο που δεν είχε την 23-6-2014.Γιατί άραγε, δεν προγραμματίζει την συζήτηση αργότερα το απόγευμα?
γ.Τα θέματα που θέτει για συζήτηση δεν είναι επείγοντα.Αρα δεν λαμβάνει υπόψην της το άρθρο 65 παρ 5 του Ν 3852/2010 (Καλλικράτης)το οποίο σαφώς ορίζει οτι:''Ενα (1) μήνα πριν απο την διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νεων δημοτικών αρχών το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης''.Τι να συβαίνει άραγε?Είναι αδιάβαστη?Δεν θέλει να καταλάβει η Αδιαφορεί.Εκτός αν υπάρχει κάποιος ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ.Οτι και να κάνει αυτό είναι παράνομο και μάλλον ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μην παραπονιέστε βρε, δεν είμαστε μόνοι μας. Το Πνευματικό Κέντρο των Ιωαννίνων κοντεύει να πνιγεί από τα χόρτα. Μια δεντρογαλιά έφερνε βόλτες προχθές στο κέντρο της πόλης και στο νησάκι οι τουρίστες δεν έχουν που να περπατήσουν. Κοιλιά του τομέα περιβάλλοντος, γιατί τους τελείωσαν οι πενταμηνίτες, το λένε αυτό και όχι αδιαφορία. Στην Πρέβεζα ομάδες εθελοντών καθαρίζουν συχνά πυκνά από χόρτα και σκουπίδια την πόλη ΤΟΥΣ. Εδώ γελάμε με τα χάλια των άλλων που τελικά είναι δικά μας. Όταν κόβουν τα κυπαρίσσια ντάλα μεσημέρι περιμένουμε από τον Μίλτο να βγάλει το φίδι από την τρύπα (μη και γελάμε κιόλας με την γραφικότητα της επιμονής του). Μονίμως "αιφνιδιαζόμαστε" και "επειγόντως" "αντιδρούμε". Λογικό στο χωριό των "αιφνιδίως πλουτισάντων". Και των πυροσβεστικών κρουνών που περιβάλλονται από ποτήρια Jony. Άντε βρε και του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Λες να γυρισουμε ,λογω της πληρους αδιαφοριας(μας εχουν κατακλησει τα χορταρια),στην εποχη των δεινοσαυρων.Μεχρι στιγμης μας ζωσαν τα φιδια