ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις...από μπόμπιρες στη Φιλιππιάδα

Ολοκληρώθηκε το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κόκκινου -Πορτοκαλί και Πράσινου Επιπέδου για αγόρια και κορίτσια 5 ως 10 ετών (γεννημένα 2009-08-07-06-05-04) το Σάββατο 7  Ιουνίου 2014 στη Φιλιππιάδα.Οι αγώνες έγιναν σε  ειδικά διαμορφωμένα «κόκκινα γήπεδα» (μήκος: 11μ., πλάτος 5μ.),«πορτοκαλί γήπεδα» (μήκος: 18μ., πλάτος 6,5μ.) και πράσινα γήπεδα με την ανάλογη μπάλα.πηγή prevezasports.gr


51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσε πολυ το νεο σχημα στη κυβερνηση νεοι και αφθαρτοι οπως ειπε ο Αντωνακης πχ ο Λοβερδος ο Χρυσοχοιδης ο Βοριδης η Γκερεκου κ.α

Ανώνυμος είπε...

Παντως αν θελει καποιος να χρησιμοποιησει το σταδιο πανω στα σκουπιδια δεν μπορει γιατι τα χορταρια ειναι πανω απο 1 μετρο απορω γιατι το φτιαξανε αφου δεν μπορούν να το συντηρισουν αλλωστε ευκαιρουσε κανενας απο τα πενταμηνα να κοψει τα χορταρια οχι βεβαια γιατι εκοψαν και καθαρισαν ολα τα χορταρια της πόλης ας ειναι δε πειραζει τουλαχιστον ειναι πεντακαθαρα εδω μεσα...........

Ανώνυμος είπε...

ενα μεγαλο μπραβο στα παιδακια του αγοφ στους προπονητες στους γονεις και στ δ.σ. του συλλογου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

"ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΟ" !

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
Όποιος και να είχε την ιδέα για το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελευθεροτυπίας παίρνει άριστα. Ο καλύτερος τίτλος των σημερινών
εφημερίδα
nonews

filoiko είπε...

Ενθουσιασμός στην πλατεία σήμερα
το μεσημέρι,αλλά και έντονη κινητικότητα από το πρωί στην αγορά της Φιλιππιάδας,μετά τον χθεσινό κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Οτι και να πιεις πλέον για μεζέ φέρνουν σαγανάκι η γόπα.Κι αυτοί που δεν πίναν,πίνουν για το μεζέ.

Η Φιλιππιάδα πιστή στα κελεύσματα δεν αλλαξε μόνο Δήμαρχο άλλαξε και την Διοίκηση του Εθνικού ψες Δευτέρα.

Πάμε γι άλλα,αλλά μη ξεχνάμε μεθαύριο αρχίζει και το Μουντιάλ

filoiko είπε...

Αλλάζει χέρια η Διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας (video)


Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη απόψε η ΓΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας, ενώ έβγαλε και είδηση καθώς μετά τον απολογισμό, ο πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Λιόντος μετά από μια πετυχημένη θητεία πέντε χρόνων ανακοίνωσε την αποχώρησή του, χωρίς όμως αυτή η κίνηση να επηρεάζει τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί.

Ο κ. Θανάσης Λιόντος ξεκινώντας τη Γενική Συνέλευση μπροστά σε μέλη και φιλάθλους έκανε ένα απολογισμό στο τι έκανε η διοίκηση την χρονιά πού πέρασε αλλά και σε ποια οικονομικά μεγέθη έφτασε η ομάδα. Στην συνέχεια ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους, για τα νέα οικονομικά μεγέθη, κατά προσέγγιση, πού θα έχει η ομάδα στην νέα πλέον Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Στη συνέχεια της ΓΣ το λόγο πήρε ο κ. Γιάννης Κόκκαλης ο οποίος ανακοίνωσε ότι υπάρχει μία κίνηση από άτομα που εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας και ανακοίνωσε τα ονόματα τους που είναι οι Θωμάς Βασίλας, Μαρία Χήτα, Σπύρος Κάλλης, Λευτέρης Αμανατίδης, Πέτρος Γερογιάννης, Κώστας Κράψης, Γιάννης Ναστούλης, Χρήστος Χασκής, και Κώστας Ευαγγέλου. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η παραλαβή παράδοση στη νέα διοίκηση από την απερχόμενη διοίκηση του συλλόγου

ρεπορτάζ Κώστας Κολιός, prevezasports.gr

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΤΑ- Πρεμιέρα κάνουν σήμερα οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις


Εδώ στη Φιλιππιάδα τι γίνεται;
Πότε θα βαρέσει κανα κλαρίνο στη πλατεία;

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στην πλατεια να χαρειτε.Ακομη βουιζουν τ'αυτια μας από τις άλλες χρονιες.Ας ηρεμησουμε και λιγο φετος.Δε λεω εκανε με το παραπανω η πρωην[μεχρι τελους Αυγουστου]υπευθυνη πολιτιστικων του Δημου,και το χαρηκαμε.Τι Μαλαμα-Περιδη-Πιξ,Λαξ-Ελεωνορα-Τερζη-Χαρουλα-Αλκινωο[αυτόν δεν τον ειχα δει ρε π@@@@τη μου ημουνα αρρωστος,οοουυυ ένα σωρο.Ας ηρεμησουμε λιγο φετος.Εξαλου εχουμε και καποια εξοδα να βγαλουμε περα.Εμενα μου ηρθε φουσκωμενο το νερο επι δεκα,αντε να το δωσεις.Και καλα το δινεις,αν το...μωρο ζητησει μοχιτο μερακλώνοντας ακούγοντας Νινο τι να του πεις,μου εκλεισε τη βανα[όχι την μπαρμπα,του μπαρμπα..στο δημο]καποιο λαμογιο[α]δε λεει.Γι'αυτο σου λεω ασε θα την βγαλουμε και φετος[που λεει και το ασμα]με κανα κλαρινακη στα περίχωρα με λιγο κοντοσουβλι,κι ας με πουνε και...κλαρινογαμπρο.Να ξερεις παντος εγω εσενα αγαπω μωρακι,αλλα δε βλέπεις τι φωραει.Ματι είναι το ριμαδι δεν το ελενχο.Απο του χρονου και παλι πέφτουμε στα..σκληρα Νωτη-Ρεμο κλπ στην πλατεια.Φετος εχει παραδοση.Ακου πως παιζει ο Μακης Τσικος,αφου σου λεω,στα καλυτερα σ'εφερα,στον αερα σου,κανεις την βολτα σου να μοσταρεις το δωδεκαποντο,και ασε τωρα την πλατεια με τα κιοσκια.Εμ ειδες που θα τον εδειχνες τον..ΝΤΑΚΟ,αναμεσα στα ναυλα,δε λεει.ΕΝΤΑΞΕΕΕΙΙΙΙ δεν κοιταω αλλα δε βλέπεις το σκασμενο τι φοραει[ΥΔΟΠΕΙΑ κοριτσι μου μην παθουμε κανα εμφραγμα ότι περνας]αλλα ματι είναι ρε μωρο πατιναρει.Α ρε μωρο βλέπεις.Πλατεια και αηδιες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ΄΄Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΔΩΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ (ΕΚΛΕΨΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

Η πρωην των πολιτιστικων που αναφερεις ηταν την τετραετια του Καποδιστρια κ οχι αυτην του Καλλικρατη.Κ μπορει να μην εφερε ζουγανελη χαρουλα κ.α αλλα εκανε πολυ περισσοτερα απο αλλους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε όλοι εσείς ενεργοί πολίτες τι κάνατε ? Ποιές εκδηλώσεις κάνατε ( χωρίς την επιχορήγηση του δήμου) ? Μόνο να κατηγορείται απο το πληκτρολόγιο ξέρετε !! Είναι δύσκολο και δεν το θυσιάζει κανείς τον ελεύθερο χρόνο του !!!

Ανώνυμος είπε...

Θυμαμαι όταν ημουν πιτσιρικας,τα βραδια[και όχι μονο]καθομουν ωρες μπροστα στο πικαπ,να μελεταω τους δισκους,να τους ακουμπαω με ευλαβεια να διαλεγω κομματια και να χορευω αμα λαχει στη μεση του σαλονιού.Θελω να δωσω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στο φιλο που κάθε φορα που θα βρεθουμε θα ακολουθησει μια τεραστια συζητηση για το τι είναι κάθε μουσικο ρευμα,τι λενε οι στιχοι,τι ενοουν και ποσο σημαντικο είναι για την ανατροφη,η μουσικη παιδεια.Καπου εκει η συζητηση θα βαραινε.ΑΜ ΔΕ.Η μουσικη μπορει να αλλαξει τον κοσμο.Τα λεω αυτά γιατι εκει πανω δεξια ο Μιλτος βαζει ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ με τα τραγουδια.Λες και είναι σε ένα από κεινα τα παρτι που παρακαλας να μην υπαρχουν φωτογραφιες που θα σε ΄΄καψουν΄τοεπομενο πρωι.Οπως είναι αναποφευκτο με τη συζητηση για μουσικη πινεις,περνας από Καζαντζιδη απέναντι στο Δυραχειο,βουτας στο Ικαριωτικο,και κανεις και μια σταση στο Ξηρωμερο για Καρναβα.Στο τριτο ποτο,νοσταλγεις και λιγο ατελειωτο τσιγαρο με Σωκρατη.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ.θελω να ευχαριστησω το Μιλτο για την παρεα και τις μουσικες του στο filoiko.Συντομα θα βρεθουμε για κανα ποτακι και κουβεντουλα,για μουσικη και όχι μονο.Γιατι κυριοι καλα τα σχολια αλλα καλυτερη η μουσικη.Η γραψτe σχολια ακούγοντας FILOIKO. Ενας...φιλος.

Ανώνυμος είπε...

εσυ που λες οτι μπορει κ να σουν αρρωστος μην σου πω οτι καθοσουν κ μπροστα μπροστα στις εκδηλωσεις που εκανε ο δημος.το επιπεδο σου μαλλον δεν σου επετρεπε να ερθεις κ να δεις αφιερωματα στην τριτη ηλικια, στα παιδια, στην παραδοση...εσυ μαλλον ηθελες φιρμες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειραζει αστους να βγαζουν κακιες τωρα.Θα κανουμε εμεις κριτικη κ σχολιασμους για τα πολιτιστικα του δημου.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείτε πως πως κάνατε πολλά
για τον πολιτισμό

αλλά να ρωτήσω:

οι στολές και τα όργανα της Φιλαρμονικής είναι ακόμα στιβαγμένα στο υπόγειο του Δημαρχείου δίπλα από τις τουαλέττες;

Ανώνυμος είπε...

θα ειναι εκει εως ολοκληρωθει το κτιριο του παλαιου Δημαρχειου.Κ στολες ειχαν φτιαχθει καινουργιες κ οργανα ειχαν αγοραστει.Οσο για το που ειναι ρωτηστε τον κο Καραδημα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΜΑ ΚΟΝΤΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ Κ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙΤΕ?ΕΛΕΟΣ Κ ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

Πεταω το...γαντι και το μαζευεται όμως.Γατακια.Αυτο θελω,το καταφερα.Εσεις φοραγατε όμως το γαντι και το ταγερ στις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.Μακρια από μενα η πρωτη και δευτερη θεση,και τα μεγαλεία.Εσεις το παθατε όπως λεει και το ρητο,μ@@@@ι δεν εχει ο π@@@@@@ς μας λουλούδια θελει ο κ@@@@@ος μας.Και κει που νομιζατε ότι θα ειχατε την πρωτη δευτερη θεση για παντα κατι σαν Μοναρχια,ηρθε ο...γουρνισιος θανατοοοοςςςς.Καθηστε ακομα.Δεν εγινε ακομη γνωστο στα ταγερ σας και τα κουστουμια σας το τι εγινε.Γατακια.ΕΓΩ απ'αυτα αρρωστησα.ΕΓΩ είμαι και του Τσικου και του Μαλαμα.Φιλακια παω να κλεισω τις κοτες,τις...πραγματικες τις δικες μου τις ελενχομενες.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα!Μην κόπτεστε και τόσο πολυ για τον πολιτισμό.Οι σύλλογοι μια χαρά τα καταφέρνουν κι εχουν ανάγκη όλοι την στήριξη του δήμου μας.Και ποιος δεν θάθελε να ακούσει ωραίες μουσικές απο καλούς καλλιτέχνες.Ομως ρωτήστε ποσα χρήματα θέλουν.Εκτος αν εννοείτε να μπαίνει εισιτήριο.Παρ´ολα αυτα πολιτισμός δεν ειναι μόνο τα τραγουδια.Πολιτισμος ειναι κι αυτο που δείχνετε εδώ μέσα.Γίαυτο πάρτε το αλλιώς γιατι θα βρείτε....

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα.
Το ρολόι να μην είναι λέτε
πολιτισμός

Ανώνυμος είπε...

Το κακο ειναι οτι ειχε αναλαβει ολο το βαρος των πολιτιστικων ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.Τι να πρωτοκανει;

Ανώνυμος είπε...

Πάνε και τα πολιτιστικά. Τα "εξαντλήσαμε" και αυτά. Κάτι άλλο τώρα. Με σειρά, αγάπη και πάθος για τον τόπο και τους συμπολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Τα ταγιερ δεν τα φορεσα ποτε και τα μεγαλεια δεν ηταν για μενα.Υπηρετησα τον Δημο απο την θεση αυτη κ θα τον υπηρετω οταν κ εφοσον μου ζητηθει.Λιγο πολιτισμος στην εκφραση δεν ειναι κακο.Προς απαντηση στον ανωνυμο 4.37 κ 6.29 Ρ.Λ

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω η κριτικη και η αυτοκριτικη πρεπει να γινεται απο ολους μας, για να μαθαινουμε απο τα λαθη μας και να γινομαστε καλυτεροι.
Η ευθυνη για την καταντια στην οποια βρισκομαστε,με το να κατηγορει ο ενας τον αλλον,οφειλεται στην ελλειψη ενδιαφεροντων απο τη μια και στην προτεραιοτητα που δινουμε στο κουτσομπολιο.Ας κοιταξει ο καθενας μας τον εαυτο του και ας προβληματιστει για το πώς μπορουμε να γινουμε καλυτεροι,πιο δημιουργικοι.Μετα θα βρουμε και τις πολιτιστικες μας ενασχολησεις,κοιταζοντας και λιγο παραπερα.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ Τ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ ΣΑΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.ΕΠΙ ΚΑΤΡΑΧΟΥΡΑ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ?ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ?ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Είπα και εγώ. Μετά τον πολιτισμό, όπως πάντα σειρά έχει ο αθλητισμός. Πολιτισμένα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους νεόκοπους filoikistes. Τον Μιλτιάδη, τον οποίο παρακολουθώ ανελλιπώς τα τελευταία 4 χρόνια φαντάζομαι ότι του δημιουργεί εμετικές τάσεις το χαζογλύψιμό σας. Οι εκλογές τελείωσαν. Χαλαρώστε. Κανείς δεν ασχολείται με εσάς ή τα "δημοτικά"!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά κουκλίτςα μου μη σκισεις κανένα καλσόν...

Ανώνυμος είπε...

Με τον εθνικό τί έγινε;Υπόγραψαν για τις υποχρεώσεις που εχει οικονομικά η ομάδα ή έβγαλαν μόνο φωτογραφιες και μετα τιποτα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ.

ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΒΟΎΖΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΕ ΤΩΡΑ !
ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

τερμα τωρα τα ναυλα στις πλατειες.ερχεται η σιδηρα κυρια που θα τα κατεδαφισει ολαααα.κ ειναι του λυκειου κ οχι του δημοτικου...αυτα κ αλλα πολλα συζητουνται στις πλατειες κ στα καφενεια...α ρε ερμη φιλιππιαδα τι σου 'μελε>>>>

Ανώνυμος είπε...

Οι παρεες γραφουν ιστορια.Εκεινος που το ειχε πει αυτό ειχε μεγαλο δικιο.Ωραια βραδια,τρομερο κρασι[σας μιλαει εκ..πειρας ενας οινογνωστης]φαγητοοοο,ααα καλα.Απλα καθημερινα,ανθρωπινα,φιλια που δενει με την μια,τι να ζητήσεις άλλο σ'αυτη τη ζωη.ΑΑ μεχρι και το παραλιγοπανσεληνο...φεγγαρι χαμογελουσε μαζι μας,και ηταν καρφωμενο ακριβως από πανω μας.ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.Και να το θυμομαστε.Τα ωραιοτερα πραγματα δεν είναι πραγματα.

filoiko είπε...

Αμα είναι καλή η παρέα
και μ ένα κρεμμύδι μπορείς
να κάνεις τραπέζι...

Ετσι μουχε πει μια γιαγιά κάποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΤΟ Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ..ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ.Η Ν Ο Ο Τ Ρ Ο Π Ι Α ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΚΤΙΚΟ

filoiko είπε...

Νέος υπουργός πολιτισμού ο Ηπειρώτης Κώστας Τασούλας.
Φέτος στα πανηγύρια μη ρίχνετε λεφτά
στα όργανα.

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα εγινε τσακωμος στη πλάτεια για τισ εκλογες..ο ενας προεδρος τοπικου και ο αλλος γνωστος κοσμικος της πολης μας..ο κοσμικος ποναει πολυ...γιατι;;;;

Ανώνυμος είπε...

η φιλιππιαδα ειναι καταδικασμενη σε αργο θανατο με τετοιο λαο που εχει..κατινιες..ρουφιανιες..κομπλεξαρες του κερατα!

Ανώνυμος είπε...

παιδια η αναρτηση του μιλτου ειναι για το ενωσιακο πρωταθλημα τενις οχι για να βγαλετε τα κομπλεξ σας

Ανώνυμος είπε...

Τι κάθομαι και διαβάζω!
Θα με κάνετε να μη ξαναμπώ!

Ανώνυμος είπε...

Τοσο καταραμενη πολη,που αποψε βρεθηκε να βρεξει .Πού να προγραμματισουμε πολιτιστικες εκδηλωσεις;

filoiko είπε...

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Φιλιππιάδας η κάτανομή των θέσεων έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιάννης Κόκκαλης
Αντιπρόεδρος: Θωμάς Βασίλας
Γραμματέας: Θεόδωρος Ευαγγέλου
Ταμίες: Σπύρος Κάλλης - Πέτρος Γερογιάννης
Γενικοί αρχηγοί: Ιωάννης Ζήκας - Κώστας Μαγκλάρας
Μέλη: Ιωάννης Ναστούλης - Βασίλης Δαρδαμάνης
Έφοροι: Χρήστος Χασκής - Λευτέρης Αμανατίδης
Αναπληρωματικά μέλη: Κώστας Κράψης - Αλέξανδρος Φλώρος

filoiko είπε...

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ
Η πρώτη ενέργεια του νέου ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γιάννο, κάτι που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού η φετινή συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Με σχετική ανακοίνωση το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας:

«Το Δ.Σ. του Εθνικού Φιλιππιάδας, μετά την απόλυτα πετυχημένη φετινή πορεία της ομάδας αλλά και την άριστη συνεργασία με τον προπονητή κ. Γιώργο Γιάννο, αποφάσισε ομόφωνα την συνέχεια αυτής της προσπάθειας ανανεώνοντας την συνεργασία τους για τη σεζόν 2014-2015».http://www.prevezasports.gr/

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει περίπτωση. Ο Μίλτος κάνει μεγάλη πλάκα. Στα απίθανα ξεκατινιάσματα κάποιων σχολίων, απαντά προβάλλοντας ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ τις εκδηλώσεις των παιδιών. Πόσο θλιβεροί μπορεί να είναι ορισμένοι που δεν "παίρνουν το μήνυμα";

Ανώνυμος είπε...

Η Φιλιππιάδα έχει ανάγκη από πολιτισμό σε όλες τις μορφές του.Ίσως οι απερχόμενοι δεν έκαναν ότι μπορούσαν αλλά και οι καινούριοι δεν έχουν δείγματα γραφής εκτός από μία- δύο εξαιρέσεις,Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια που κάποιοι αφιέρωναν τον πολύτιμο χρόνο τους με ανιδιοτέλεια στον πολιτισμό?Και εισέπρατταν και το χλευασμό κάποιων από αυτούς που τώρα ευαγγελίζονται αλλαγές ?

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι γενικότερο. Το βασικό πρόβλημα που αναδεικνύεται είναι ότι η νέα Δημοτική Αρχή δεν έχει εμπειρία στην διαχείριση των Δημοτικών πραγμάτων.

Είναι αυτό πρόβλημα;

Οι εκλογές έχουν ήδη απαντήσει στο ερώτημα, σε ότι αφορά στην εκτίμηση του κόσμου. Στην χειρότερη για τους αντιπάλους τους εκδοχή η απάντηση ήταν:

"Προτιμούμε να πάρουμε το ρίσκο ελπίζοντας ότι Θα τα καταφέρουν, παρά να επι-μείνουμε στην υπάρχουσα Δημοτική πλειοψηφία".

Αυτή είναι και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Η ΕΠΙΛΟΓΗ μεταξύ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ επιλογών.

Το γεγονός αυτό δεν απαλλάσσει μέλη της νέας Δημοτικής αρχής από την ευθύνη της μέχρι τώρα ΜΗ συμμετοχής στα κοινά.

Στο χέρι τους να αποδείξουν ότι είναι ακριβώς η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ τους στους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχαν, εμφανώς τουλάχιστον, μέχρι τώρα, που τους οδήγησε στην ΑΠΟΦΑΣΗ να καταθέσουν την δική τους πρόταση.

Όσο πιο γρήγορα λάβουν πρωτοβουλίες τόσο πιο δυνατές θα είναι οι αποδείξεις για την ορθότητα της επιλογής της πλειοψηφίας των πολιτών.

Για τους γκρινιάρηδες που απέχουν ή/και πυροβολούν απ' την απέξω ισχύει, χωρίς παρέκκλιση.

"Όποιος δεν συμμετέχει δεν είναι πολίτης είναι ΙΔΙΩΤΗΣ".

Τουλάχιστον αποφάσισαν να μην συνεχίσουν να ιδιωτεύουν.



Ανώνυμος είπε...

TO ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ Δ.Ε.Η στα τενισ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο δημος ΖΗΡΟΥ. ΓΙΑΤΙ ;;;ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 35 EYRO TO MHNA ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ;;ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΝΙς;;

Ανώνυμος είπε...

"Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια που κάποιοι αφιέρωναν τον πολύτιμο χρόνο τους με ανιδιοτέλεια στον πολιτισμό?" !!!!

12:02 μμ

ΤΈΤΟΙΑ ΑΥΤΟΘΥΣΊΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ... ΜΛΛΙΣΤΑ ΑΝΙΔΕΟΤΕΛΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ...

ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ DNA TOYΣ , ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ;

Ανώνυμος είπε...

με το ρευμα φιλαρακι εχει θερμανση κ δροσια κ φωτισμο το αναψυκτηριο.