ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Eγκαίνια Κοινωνικοῦ Παντοπωλείου

Τήν Κυριακή 22 Ἰουνίου 2014 καί ὥρα 7:00 μ.μ. θά τελεσθοῦν τά ἐγκαίνια τοῦ Κοινωνικοῦ Παντοπωλείου τῆς καθ᾿ ἡμᾶς Ἱερᾶς Μητροπόλεως ὑπό τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου.

Σᾶς καλοῦμε νά προσέλθετε στά ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ καί νά στηρίξετε ἠθικά καί ὑλικά τή νέα αὐτή προσπάθεια τῆς Ἱερᾶς μας Μητροπόλεως πού ἀποβλέπει στήν βοήθεια καί ἀνακούφιση τῶν συνανθρώπων μας οἱ ὁποῖοι ἀντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγῳ τῆς οἰκονομικῆς κρίσης πού μαστίζει τήν πατρίδα μας.
Γιά τυχόν νέες αἰτήσεις πρός τό ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ οἱ ἐνδιαφερόμενοι θά πρέπει νά ἀπευθύνονται στούς ἱερεῖς τῆς ἐνορίας τους.

                email  από την Ιερά Μητρόπολη Πρέβεζας

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα ειναι τουλαχιστον να τηρουνται τα προσχηματα για το ποιοι παιρνουν τα τροφιμα γιατι αν κρινουμε με κατι κατεψυγμενα κρεατα που δοθηκαν το Πασχα στο πνευματικό κεντρο τηςεκκλησιας συνταξιουχοι δημοσιοι υπαλληλοι και ιδιως των σωματων ασφαλειας τα πηρανε αν τα ειχαν βεβαια αναγκη αυτοι τοσο πολυ ας τα πηρανε. Επομενως ας προσεξουν να μην εκτεθουν......

Unknown είπε...

Σαν Ανώνυμος μπορείς να λες ότι θέλεις.
Σαν πρόεδρος του Φιλοπτώχου ταμείου της Ενορίας του Αγίου Βησσαρίωνα Φιλιππιάδος σας διαβεβαιώνω ότι σε κανέναν συνταξιούχο των Σωμάτων Ασφαλείας και σε κανέναν του δημοσίου, που δεν έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης, δεν δόθηκαν κρέατα το Πάσχα από την εκκλησία.
π. Λευτέρης Χαραλαμπίδης

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΔΙΑ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ???ΞΕΡΕΤΕ?ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΤΕΡ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δώσατε δικαιώματα και λέει ο ανώνυμος αυτά τα πραγματα γιατί η μεγαλύτερη διαφθορά βρίσκεται στους κόλπους της εκκλησιάς για δείτε τώρα τι γίνεται στα Γιάννενα με την εκλογή του Μητροπολίτη ή οταν διάλεξαν Μητροπολίτη εδώ στη Πρέβεζα......κάποιοι που δεν τον χωνευαν στη λιτανεία του Αγίου Βησσαρίωνα δεν ήρθαν,εννοώ αρχιμανδρίτες αρα τα σχόλια μπορεί να είναι υπερβολικά άλλα μπορεί να έχουν και μια δόση αληθειας

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς αμφιβολία η συμμετοχή-απάντηση του παπά Λευτέρη τιμά τον ίδιο και το filoiko.

Μπορούμε να φανταστούμε να κρατάνε την ίδια στάση παλαιοί και νέοι;

Ίσως τότε "το κοντό και το μακρύ" να χρειαζόταν κάποια παραπάνω τεκμηρίωση από την απλή διατύπωσή τους.

Ίσως...

Ανώνυμος είπε...


Χωρίς αμφιβολία η συμμετοχή-απάντηση του παπά Λευτέρη τιμά τον ίδιο και το filoiko. Μπορούμε να φανταστούμε να κρατάνε την ίδια στάση παλαιοί και νέοι; Ίσως τότε "το κοντό και το μακρύ" να χρειαζόταν κάποια παραπάνω τεκμηρίωση από την απλή διατύπωσή τους. Ίσως...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΤΡΟΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ..ΦΟΥΡΝΟΣΚΙΩΠΟ ΜΕΤΑ!Λιγες μονο ημερες πριν συμπληρωθεί η τεταρτη εβδομαδα από τη διενεργεια των εκλογων,η καταμετρηση των σταυρων ολοκληρωθηκε ΧΘΕΣστα πρωτοδικεία!Ετσι...εμαθα ότι είναι αληθεια τελικα αλλαξε δημοτικη[ σου λεω είναι επιβεβαιωμενο με υδοποιανε από πρωτοδικειο]βγηκαν νεοι δημοτικοι αρχοντες,οι παλαιοι είναι μεσα στη..βελεντζα,ας εχει και 40 βαθμοης,φυσικο είναι δεν αντεχεται τετοιο κρυωμα,και γω Ω ΝΑΙ ηρεμος πλεον,δενω ντοματες,που φετος είναι διασταυρωμένες με κυπαρρισι και μεγαλωνουν ανα 3 μερες 15 ποιντς,εβγαλα τις κοτες[ειδες ξαναεπεστρεψα που λες εσυ ότι τρυπώνομαι]για αρμεμα και θα τις κλεισω γρηγορα το βραδυ,γιατι εχω να βγω να..κορναρω που βγηκαν τα τελικα αποτελέσματα!Θα σας κραταω ενημερους για ότι μαθαινω,και σεις ότι νέο ΥΔΟΠΟΙΑΤΕ το filoiko που μας κανει τι χαρη και ξεστραβονομαστε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΑΣ,

ΗΡΕΜΗΣΕ ΤΟ BLOG..

AN ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΣ ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΡΑΜΑΤΙΚΟ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΗΠΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ;

ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΔΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ.

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΟΒΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Μίλτο,
Ο μοναχισμός της Ανατολικής Ορθοδόξου εκκλησίας είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει τους Ορθόδοξους λαούς ΔΡΑΠΕΤΕΣ της ζωής.
Για να αποφεύγουν δηλαδή το κακό εγκατέλειπαν το κόσμο ζώντας σε πρώτο στάδιο στις σπηλιές και τις τρύπες των βουνών,
κόντρα στο πνεύμα του Χριστού που επιτάσσει ότι μόνο με την πράξη μας μπορούμε να πατάξουμε το κακό αλλάζοντας και εμείς μαζί του..

Μη μας εξωθείς λοιπόν προς τα σπήλια ξανά διότι εκείνο το "ήταν θέλημα Θεού η Πόλη να τουρκέψει δεν καταπίνεται με τίποτε!