ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 28 Ιουλίου

Tην  Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014  και  ώρα  19 :00  θα συνέλθει   σε συνεδρίαση  το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ζηρού για  συζήτηση  και  λήψη  αποφάσεων  στα  παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας  διάταξης :
1.        Έγκριση  υποβολής  αίτησης  του  Δήμου  Ζηρού  στο  Δήμο  Δωδώνης  για  υπαγωγή  στη  ρύθμιση  ληξιπρόθεσμων  οφειλών,  σύμφωνα  με  τις  διατάξεις  του  Νόμου  4257/2014
2.        Έγκριση  προμηθειών – υπηρεσιών – εργασιών  του  προϋπολογισμού  του  Δήμου  Ζηρού  οικονομικού  έτους  2014
3.        Έγκριση  έκθεσης  εσόδων – εξόδων  του  1ου  τριμήνου  έτους  2014  του  προϋπολογισμού  του  Δήμου  Ζηρού  οικονομικού  έτους  2014
4.        Έγκριση  έκθεσης  εσόδων – εξόδων  του  2ου  τριμήνου  έτους  2014  του  προϋπολογισμού  του  Δήμου  Ζηρού  οικονομικού  έτους  2014
5.        Έγκριση  διενέργειας  προμήθειας  δύο  ( 02 )  μηχανογραφικών  εφαρμογών  της  ALFAWARE
6.        Έγκριση  διοργάνωσης  της  ετήσιας  εμποροπανήγυρης  Θεσπρωτικού,  καθορισμός  χώρου  για  τη  διοργάνωσή  της  και  έγκριση  του  τρόπου  διοργάνωσης  και  λειτουργίας  αυτής
7.        Έγκριση  διοργάνωσης  της  ετήσιας  εμποροπανήγυρης  Φιλιππιάδας,  καθορισμός  χώρου  για  τη  διοργάνωσή  της  και  έγκριση  του  τρόπου  διοργάνωσης  και  λειτουργίας  αυτής 
8.        Έγκριση  της  αριθ.  49/2014  Απόφασης  του  Διοικητικού  Συμβουλίου  του  Νομικού  Προσώπου  « ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ  ΔΙΚΑΙΟΥ – ΔΗΜΟΥ  ΖΗΡΟΥ »  που  αφορά  την  έκδοση  εγγυητικής  επιστολής  για  τη  συμμετοχή  του  Νομικού  Προσώπου  στον  διαγωνισμό  στα  Πλαίσια  της  Δράσης  « Εναρμόνιση  Οικογενειακής  και  Επαγγελματικής  Ζωής »
9.        Έγκριση  παράτασης  συμβατικής  προθεσμίας  περαίωσης  εκτέλεσης  του  έργου :                        « Ανάδειξη  πηγών  Σάμπαλης  Δ. Δ. Γοργομύλου  Δήμου  Ανωγείου » 
10.    Έγκριση  της  αύξησης  προϋπολογισμού  για  την  κάλυψη  δαπανών  μισθοδοσίας  προσωπικού  για  την  παρακολούθηση  των  εκσκαφών  του  έργου :  « Ανάπλαση  κεντρικών  οδών  της  Πόλεως  της  Φιλιππιάδας »

11.    Τροποποίηση  της  αριθ.  303/2013  προηγούμενης  απόφασης  του  Δημοτικού  Συμβουλίου  με  θέμα : « Εξέταση αιτήματος της  αναδόχου  εταιρείας  PLANTECH  για  τροποποίηση  σύμβασης  της  εργασίας με τίτλο : ‘’ Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για την υλοποίηση του Υποέργου  του  Δήμου  Ζηρού  στο  πλαίσιο  της  Πράξης  με  διακριτικό  τίτλο : LAROUTE ‘’ »

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ;ΞΕΡΕΙ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

και με τα νερα και με τις πλατειες και με ολα τα σωρηδον προβληματα θα τα λυσουν ολα τωρα που φευγουν.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

Τι είχες Γιάννη ,τι είχα πάντα.
Την 28 Ιουλίου 2014 συνεδριάζει πάλι για να συζητήσει αυτή την φορά (μεταξύ των άλλων) '’επείγοντα’’ θέματα, όπως το παρακάτω: Έγκριση διοργάνωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης Φιλιππιάδας, καθορισμός χώρου για τη διοργάνωσή της και έγκριση του τρόπου διοργάνωσης και λειτουργίας αυτής .
Μα τέλος πάντων αυτή η απερχόμενη Δημοτική αρχή πήρε φόρα και θα τα κάνει όλα τις τελευταίες 30 ημέρες που της έμειναν;.
Θα πάρουν απόφαση για τον Οκτώβριο όταν στον Δήμο από 1-9-2014 θα είναι η νέα δημοτική αρχή ; Και ποιος τους είπε ότι μπορούν να αποφασίζουν για το χρονικό διάστημα που δεν θα έχουν καμία νομιμοποίηση; . Το δημοτικό συμβούλιο προβαίνει στην συζήτηση θέματος , για το οποίο δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει, η δε σχετική απόφαση ,που τυχόν θα ληφθεί δεν είναι έκτακτη και συνεπώς είναι παράνομη, καθότι αντιβαίνει στην απαγορευτική διάταξη της παραγράφου 5 του άρθρου 65 του Νόμου 3852/2010.’’ Ένα (1) μήνα πριν από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης’’.
Ως εκ τούτου θα πρέπει να ακυρωθεί, καθώς προφανής στόχος είναι η δέσμευση της επόμενης Δημοτικής Αρχής.
Ας προσέξουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της απερχόμενης δημοτικής αρχής, διότι αυτό το θέμα όπως και 2-3 άλλα πρέπει να καταψηφιστούν , διότι θα ακυρωθούν επειδή θα ψηφιστούν , (αν ψηφιστούν),με τρόπο εμφανώς παράνομο.
Λοιπόν, οι απερχόμενοι δημοτικοί άρχοντες να σταματήσουν αυτό το κρυφτούλι και την κουτοπονηριά, γιατί δεν τους παίρνει. Ο λαός τους γύρισε την πλάτη. Γιατί αυτοί συνεχίζουν να προκαλούν; .
Η νέα Δημοτική Αρχή εχει ευθύνη. Για να δούμε τι θα κάνει. Γιατί αν δεν κάνει κάτι, θα υποθέσουμε………. άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος δήμαρχος είχε δηλώσει με σαφήνεια και βροντόφωνα στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία της πόλης ότι:
Η Διοργάνωση της εμποροπανήγυρης θα γίνεται αποκλειστικά από την Δήμο μας και σε καμία περίπτωση με ανάθεση...
Από ότι γνωρίζω η υπόσχεση του θα τηρηθεί απαρέγκλιτα..όσες και όποιες αποφάσεις και αν πάρουν οι απερχόμενοι...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ..ΣΤΟ ΚΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.
Όπου ακούς πολλα κεράσια πάρε μικρό καλάθι.
Εχει ο καιρός γυρίσματα...
Καινούριο κοσκινακι μου και πού να σε κρεμασω
Απο τον πλούτο της λαϊκής σοφιας

Ανώνυμος είπε...

Μείζον το ζήτημα της εμποροπανήγυρης για κάποιους. Εγώ θα πρότεινα στους δημάρχους-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΧΝΟΣ ΗΘΙΚΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ- να το αναθέσουν σε κανέναν μεσίτη να τελειώνουμε!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε (1:11) με τα νερά υπάρχουν νέα: πήγαινε στο δημαρχείο να τα δεις και με τα μάτια σου!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί από αυτούς που υποστηρίζουν ότι ο Δήμος δεν νομιμοποιείται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση, υποστηρίζουν επίσης ότι Σαμαράς - Βενιζέλος νομιμοποιούνται να μας κυβερνούν. Ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

" Ακόμη κι αν βρισκόταν ο 40άρης αρχηγός της κεντροαριστεράς, θα έπρεπε να είναι καλύτερος από τον Αλέξη Τσίπρα και από τον Σταύρο Θεοδωράκη. Όχι και τόσο εύκολο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες και έχει εκπαιδευτεί πια στο ρόλο, με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να του καταλογίσει διάφορα σε πολιτικό επίπεδο, λαϊκισμό κ.ο.κ., αλλά όχι ότι είναι λίγος για ηγέτης. Και ο επικεφαλής του Ποταμιού μπορεί να έχει πατήσει τα 50, αλλά λόγω ιδιοσυγκρασίας και ύφους μπορεί άνετα να συνομιλήσει με τη νέα γενιά, ενώ, επειδή δεν έχει καθόλου κομματικό παρελθόν, είναι ένας πολιτικός αρχηγός που οπωσδήποτε εκφράζει το «νέο», πιο νέο δεν γίνεται.

Το θέμα για την κεντροαριστερά δεν είναι να βρει τον Έλληνα Ρέντσι, αλλά να πει και καμιά αλήθεια, αφού πρώτα παρουσιάσει το σχέδιό της για τη χώρα, τι προτείνει για να βγούμε από το αδιέξοδο και να δούμε φως μπροστά. Τα πράγματα είναι πια πολύ συγκεκριμένα: Η πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων, σε επίπεδο κομμάτων και προσώπων, δίνει μάχη για την επιστροφή στο status quo ante, επενδύοντας στην ψευδαίσθηση ότι θα δανειζόμαστε από τις αγορές και στην προσδοκία ότι οι εταίροι δεν θα θελήσουν να μας αδειάσουν, για να μην αναστατώσουν την Ευρωζώνη. Η δυναμική είναι δυναμική οπισθοδρόμησης, οι εκπρόσωποι του λαϊκισμού έχουν πάρει το πάνω χέρι και η μεταρρυθμιστική διστακτικότητα έγινε αδράνεια.

Επομένως, το διακύβευμα για όποια πολιτική δύναμη ή για όποια πολιτικά πρόσωπα θέλουν να συμβάλουν στην ανακοπή αυτής της πορείας προς τα πίσω δεν είναι αν θα βρουν κάποιον που να μπορεί να «πουληθεί» ως νέος και αθώος, αλλά αν μπορούν να φτιάξουν τον οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση και να μας πουν μια ιστορία που να συγκινεί ή έστω απλώς να κινητοποιεί.

Όσο επικεντρώνεται η συζήτηση στον αρχηγό, τόσο χάνεται η ουσία. Το να επιδιώκεται να γοητευτούν οι νέοι με έναν νέο πολιτικό αρχηγό είναι επικοινωνιακό κόλπο και τακτικισμός. Είναι, δηλαδή, κάτι από αυτά που κάνουν οι παλιοί.

«Ένα έξυπνο μυαλό με μια καλή καρδιά είναι πάντα ένας ανίκητος συνδυασμός». Τόσο απλά μίλησε για το τι/ποιος αξίζει ο Νέλσον Μαντέλα, που έγινε Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής στα 77 του χρόνια και θαυμάστηκε-αγαπήθηκε-άρεσε σε ολόκληρο τον κόσμο."
protagon,

Δεν και άδικο, εδώ που τα λέμε, η Αγγελική Σπανού..

Ανώνυμος είπε...

Γράψε λάθος. Αντί protagon , Μεταρρύθμιση..

Ανώνυμος είπε...

πειτε τι γινεται με τα νερα, εμεις μενουμε μακρια.

Ανώνυμος είπε...

Οπως φαίνεται ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ η απερχόμενη Δημοτική αρχή του Δήμου Ζηρού.
Να γιατί το λέω αυτό:
Την 6 Ιουν 2014 συζητήθηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο σαν 5ο θέμα η ''Εγκριση διενέργειας προμήθειας δύο ( 02 ) μηχανογραφικών εφαρμογών της ALFAWARE''.
Πράγματι το θέμα συζητήθηκε , η απόφαση αναρτήθηκε και το ένταλμα πληρωμής κόπηκε.
Εως εδώ όλα καλά.
Προσέξτε !! Για την 28 Ιουλίου 2014 προγραμματίστηκε να συζητηθεί (σαν 5ο θέμα ξανά) το ίδιο ακριβώς θέμα''Εγκριση διενέργειας προμήθειας δύο ( 02 ) μηχανογραφικών εφαρμογών της ALFAWARE''.
Για να ξεκαθαρίζουμε : Δεν εχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ με την παραπάνω Εταιρία αλλά αυτό δεν βγάζει μάτι ; Δηλαδή θα συζητηθεί το ίδιο θέμα 2 φορές (την 6-6-2014 και την 28-7-2014).Μα αφού λήφθηκε απόφαση την 6-6-2014 γιατί να συζητηθεί ξανά;
Τυχαίο ; Δεν νομίζω.
Νομίζω όμως, (και αυτό δεν είναι τυχαίο), οτι η παραπάνω εταιρία σχετίζεται και με την μηχανογράφηση των λογαριασμών νερών.Σας λέει τίποτα αυτό;
Το είπαμε και το ξαναλέμε οι κουτοπονηριές και τα καμώματα ΤΕΡΜΑ.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να το σκεφθούν καλά πριν πάνε να ψηφίσουν.Αυτοί που έρχονται μην νομίζετε οτι αδρανούν.Θα σας εκπλήξουν. Ορισμένοι μάλιστα απο αυτούς γνωρίζουν την μηχανογράφηση σε άριστο βαθμό χώρια που κάποιοι άλλοι είναι ακούραστοι εργάτες με πολύ μεγάλη εμπειρία.

Ανώνυμος είπε...

Ο,τι μη νόμιμο το κόβει ο επίτροπος!Οποτε μην ανησυχείς και πολυ.Οσον αφορα για την γνώση της μηχανοργάνωσης,φαντάζομαι οτι δεν εννοείς να παίζουν το φεις μπουκ στα δάχτυλα....

Ανώνυμος είπε...

Προς τον τελευταίο Ανώνυμο,

Που ήσουν φίλε και άργησες;

Οι παρατηρήσεις σου πολύ διεισδυτικές και διαφωτιστικές ...

Η πολύ πρόσφατη παρουσία σου στο Φιλοικο έφερνε νέο ζωογόνο αεράκι.

Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ
Λόγω παρεμβολής αναγκαία διόρθωση:

Προς τον Ανώνυμο : 25 Ιουλίου 2014 -
11:26 μ.μ.

Αντί: προς τον τελευταίο Ανώνυμο

Ανώνυμος είπε...

7.43.Τι επάγγελμα ασκείται ;;Ανώνυμος κουλτουριαρης σχολιαστής...

Ανώνυμος είπε...

Στη φωτο του 1969 οι δάσκαλοι είναι ο
Γιώργος Μπελεβέντης και η Μαρία Λεύκα.
Μαθητές μεταξύ άλλων είναι
Σπύρος Ξέρας
Αριστείδης Οικονόμου
Κώστας Μούτος

filoiko είπε...

Διακρίνονται και αλλοι όπως Σπύρος Τσουμάνης, Ανδριανός Παπαδήμας. Ηλίας Ναστούλης, Δώρα Παπαιωάννου, Σολδάτου Δ, Μίμης Αυγέρης,Αποστόλης Ζορμπαλάς,Ελένη Παπαδήμα,Μιχάλης Παπαδήμας, Τάκης Γιωρσπύρος και άλλοι

Προσέξτε το βλέμμα των παιδιών που κάνουν προσπάθεια να τα πάρει όλα ο φακός του φωτογράφου Χρήστου Γεωργακόπουλου. αλλά και τον χωροφύλακα πίσω από τα παιδιά που θέλει κι αυτός να φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

9.16"Ασκειται" το ίδιο επάγγελμα με το δικό σου.