ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

τραυματισμένος πελαργός

Η Κα Μάγδα Ασπρούδη Χριστάκη βρήκε τον πελαργό σήμερα στην οδό Αβέρωφ και Ελ..Βενιζέλου τραυματισμένο στο δρόμο,δεν μπορούσε να πετάξει  και τον έφερε στο...filoiko.

Επικοινώνησα με την κα Καλογήρου στην Πρέβεζα-αυτό το τηλέφωνο έχω κρατημένο-η οποία μου είπε βρες ένα μεγάλο κουτί και αφου ανοίξεις εδω και κει τρύπες για να παίρνει αέρα βάλτον μέσα στο κουτί και με το ΚΤΕΛ στείλτον Πρέβεζα...

Ετσι κάναμε

καλή τύχη...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γεγονός οτι ήρθαν σε σένα για τον τραυματισμένο πελαργο δείχνει οτι και οι νέοι εκτιμούν την προσφορά σου στην πόλη μας.Μπραβο στο κορίτσι που το έφερε και μπράβο σου που ανελαβες την μεταφορά σε ειδικους

Ανώνυμος είπε...

το εχουμε κανει τουλαχιστον 15 φορες στο παρελθον απλως δεν το δημοσιοποιησαμε με φωτο και η κα Πελα Καλογηρου το γνωριζει....

Ανώνυμος είπε...

Άρα λοιπόν ειναι καλό να κάνετε και μια φιλοζωικη εδώ και έτσι να λυθεί και το θεμα των αδέσποτων σκύλων και των γατιών που τα δηλητηριάζουν.Υπαρχουν περιπτώσεις ζώων που δεν ειναι εύκολο να τα πιάσεις γιατί δεν μπορεις.Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο:Ο δήμος δεν εχει την υποδομή για να κανει τέτοιες δουλειές.Ποιον υπάλληλο θα υποχρεώσεις να πιάσει το ζώο;Εφ´οσον δεν εχει προσληφθεί γι αυτο.Αν η πολιτεία θελήσει να δώσει τα μεσα για να δημιουργήσουν οι δήμοι υποδομή,θα δημιουργηθεί κι αυτη η υπηρεσία.Γιατι τα ζώα θελουν το χώρο, την τροφή, τους ανθρωπους που θα τα καθαρίσουν,θα τα εμβολιασουν,θα ειναι δηλαδή υπεύθυνοι γι αυτη τη δουλεια.Επομενως"δεί δη χρημάτων άνδρες Αθηναίοι..."

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως όσοι συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα το κάνουν επειδή εκεί ο πολιτικός διάλογος και η πολιτική σκέψη βρίσκουν έδαφος προκειμένου να αναπτυχθούν .
Νομίζω πως όσοι συμμετέχουν σε δημοκρατικά πολιτικά κόμματα το κάνουν επειδή οι ίδιοι πιστεύουν στη δημοκρατία και στην ελεύθερη άποψη.
Νομίζω πως όσοι συμμετέχουν σε δημοκρατικά πολιτικά κόμματα το κάνουν ( μπορω να απαριθμήσω πολλούς λόγους ) ........
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.?

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο πρωινό.

Στο"Χωράει" την βρίσκω.
Αν ατό το θεωρείς καλαμπούρι , ακόμα το χειρότερο.
Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί όλοι να το παίζουμε φιλόζωοι, μιλάω για τα σκυλιά ναι κρίμα είναι αλλά ας σκεφτούμε πόσα προβλήματα δημιουργούν αφήνουν παντού ακαθαρσίες κυνηγάνε τα μικρά παιδιά τρομάζουν αυτούς που είναι με ποδήλατα δημιουργούν προβλήματα στις επιχειρήσεις και άλλα πολλά κάτι πρέπει να γίνει γιατί ο κόσμος θα πάρει το νόμο στα χέρια του.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να 'σαι...;

filoiko είπε...

Τελικά δεν τη γλύτωσε ο πελαργός.Πριν λίγο τηλεφώνησα
για να μάθω νέα.Η κα Καλογήρου μου είπε τα εξής;Οταν τον παρέλαβα χθες από το ΚΤΕΛ στην Πρέβεζα,δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.Υπέθεσα στην αρχή ότι μπορεί να είναι από ηλεκτροπληξία αλλά μάλλον
η αιτία είναι από δηλητηρίαση.Κάτι έφαγε ίσως φυτοφάρμακο και παρά την αγωγή που του έκανα πέθανε.
Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν πρέπει να το συνδέσω με τον δηλητηριασμένο όπως ανφέρεις πελαργό,αλλά τις τελευταίες μέρες
βρέθηκαν πίσω από το κέντρο Υγείας στην Τζαβέλλα ψόφιες τρεις γατες.
Οπότε μήπως κάποιος ρίχνει εδω και κει φόλες για τα αδέσποτα σκυλιά γάτες κτλ και πήρε η μπάλλα και τον πελαργό;

filoiko είπε...

Τις τελευταίες ημέρες με τους βομβαρδισμούς στην Γάζα -αλλά και κάθε φορά που έχουμε εικόνες από πολέμους και γενοκτονίες-, οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων μας προειδοποιούν πως πρόκειται να προβληθούν σκληρές εικόνες και καλούν τους γονείς να απομακρύνουν τα παιδιά από την τηλεόραση.



Προσπερνάω το γεγονός ότι οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων θεωρούν πως όσοι δεν είναι παιδιά είναι εντελώς αποκτηνωμένοι και γουστάρουν να βλέπουν διαμελισμένα μωρά, και θέλω να κάνω μια παρατήρηση:

Οι παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων δεν πρέπει να λένε «απομακρύνετε τα παιδιά από την τηλεόραση».

Πρέπει να λένε «απομακρύνετε την τηλεόραση από τα παιδιά».

Για πάντα.
από pitsirikos.net

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα..........

filoiko είπε...

Με αφορμή την υπόθεση της 56χρονης τετραπληγικής που χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη από τρία μηχανήματα όλο το 24ωρο και πέθανε χτες στο σπίτι της στα Χανιά, μετά τη διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ λόγω χρέους, η κυβέρνηση Σαμαρά εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση θέλει να δώσει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ΔΕΗ που έκανε διακοπή ρεύματος και απάλλαξε από τα βάσανα, τους πόνους και την ταλαιπωρία την 56χρονη τετραπληγική. Η διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ στην τετραπληγική ήταν μια κοινωνική προσφορά. Κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να ζει στην θλιβερή κατάσταση που ζούσε η 56χρονη. Οι αντιδράσεις που προκάλεσε ο θάνατος της 56χρονης μετά την διακοπή ρεύματος προέρχονται από αριστερούς θιασώτες της γκρίνιας, της μιζέριας και της καταστροφολογίας. Η ΔΕΗ έκανε ευθανασία στην 56χρονη. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ευθανασίες. Γιατί πάνω απ’ όλα ο πολίτης.»

από τον pitsirikos