ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Επιτυχόντες του ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Φιλιππιάδας στις Πανελλήνιες 2014


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΝΤΕΣ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΖΗΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ
ΤΕΝΤΕΣ.

ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ

ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΝΤΕΣ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά σήμερα κάνουν μεγάλο αγώνα χωρίς να έχουνε κανένα σκοπό. Τα βάζουμε εμείς σε ένα αγώνα δρόμου χωρίς νικητή. Ναι μπορεί να περάσουν στο καλύτερο πανεπιστήμιο αλλά πριν συμβεί αυτό οι γονείς θα έχουν ξεπουληθει για να τα στείλουν φροντιστήρια ή ιδιαίτερα (άλλη πονεμένη ιστορία). Για να τελειώσουν ένα πανεπιστήμιο ή ένα ΤΕΙ και να είναι άνεργοι. Άστα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια

Ανώνυμος είπε...

Και μετά από τις σπουδές τους, να έρθουν εδώ και να μας μιλήσουν για "το πιο άριστο (sic) αποτέλεσμα". Μωρέ καλά κάνει η φίλη μου και αντί να μιλάει...μασάει!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΑΛΟ ΤΕΤΡΑΠΈΡΑΤΟ.ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΕΙ ΙΔΕΕΣ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΕΙΡΕΣ..

ΟΙ ΤΟΣΟ ""ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ" ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΤΕΝΤΕΣ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΦΘΕΙΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΝΣΟΦΗ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω το εξαντλησατε το θέμα με τα πλατάνια! Πείτε μας κανένα άλλο νέο αφού είστε στη γύρα! Αν μάθατε για τα νέα καθήκοντα για το πανηγύρι για τις παιδικές χαρές για το 2ο δημοτικό κλπ

filoiko είπε...

Με τυμπανοκρουσίες ορκίστηκαν οι νέοι περιφερειάρχες, οι νέοι δήμαρχοι, οι νέοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. Άλλοι επέλεξαν τον θρησκευτικό όρκο και άλλοι τον πολιτικό όρκο. Κρίμα που δεν είχαν την δυνατότητα να δώσουν και έναν στρατιωτικό όρκο, ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία.

Γιατί ορκίζονται οι δήμαρχοι, οι περιφερειάρχες και οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι;

Γιατί ορκίζονται οι πολιτικοί;

Αφού είναι βέβαιο πως θα τον πατήσουν τον όρκο τους.

Αν δεν ήταν βέβαιο πως θα τον πατήσουν τον όρκο τους, δεν θα υπήρχε λόγος να ορκίζονται.

Να θυμίσω πως η σημερινή θέση της χώρας μας οφείλεται σε ανθρώπους που ορκίστηκαν πολλές φορές με το χέρι στο ιερό Ευαγγέλιο, αν και το Ευαγγέλιο απαγορεύει τον όρκο.

Αλλά, όταν αποδείχτηκαν επίορκοι, δεν ήρθε ποτέ ο Θεός να τους τιμωρήσει.

Σύμφωνα με τον Αισχύλο, δεν είναι οι όρκοι απόδειξη της αξιοπιστίας του ανθρώπου, είναι ο άνθρωπος που δίνει αξιοπιστία στον όρκο.

Πολλοί άνθρωποι έδωσαν αυτές τις ημέρες τον ίδιο όρκο με αυτόν που έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος -αν και ορκισμένος- έχει προφυλακιστεί.

Να το θυμούνται.

pitsirikos.net

Ανώνυμος είπε...

οταν καφεδακι:
Transistor - Living

οταν κρασακι:
Calexico - Stray

οταν φτιαχνετε τη φράντζα:
The Sound - I Can't Escape Myself

οταν θα ψαχνετε τα κλειδια:
Lebanese Blonde Thievery Corporation
Τ.

Ανώνυμος είπε...

παλια,
καποιος
"εγραφε" τα μηχανακια που εκαναν φασαρια.
μαλλον πηρε συνταξη...Τ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΚΑΛΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Αφού το γράψαμε τόσες φορές, ξεμπερδέψαμε.
Το πρόβλημα λύθηκε μια καλή .
Το να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στα ίδια είναι πολύ ανιαρό...

Για τα πλατάνια και τις πάμπολλες και ανυπόφορες ψείρες ο λόγος...

Ανώνυμος είπε...

Τι ησυχία έχει πέσει! Ρε filoiko ενημέρωσε μας για τα τεκταινόμενα! Ας γράψει κανείς κανένα νέο

Ανώνυμος είπε...

Από της Παρασκευής τα επιτόπια Φύλλα, παραλειπόμενα από τον ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής το δήμου Ζηρού:

Στο ένα εξ αυτών :
Πολλοί οι παριστάμενοι αλλά
• ο νέος δήμαρχος απέφυγε να δώσει το στίγμα των προθέσεων του , ενώ ο πρώην δήμαρχος ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΕ του έργου του…
• σύμφωνα με τα νοούμενα το εκδότη και διευθυντή της ΓΝΩΜΗΣ νικητής στα σημεία αναδείχτηκε ο απελθών δήμαρχος !!! Τι έχεις Γιάννη ; τι είχα πάντα !
• Το ίδιο δηλαδή τροπάριο εδώ και οκτώ χρόνια .
• Και δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή την διαπίστωση, ο σύντροφος Κώστας. Φαίνεται ότι τον επηρέασε πάρα πολύ η ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΗ διάσταση που διέγνωσε στον ομιλία του νέου δημάρχου και για αυτό αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του σχολίου σε συμβουλές και παραινέσεις ….

Στο έτερον , την τοπική ΦΩΝΗ :
• Ήταν εν τέλει μια πανηγυρική ορκωμοσία που ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΣΕ μεταξύ υπερβολής και σοβαρότητας καταφέροντας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων..
• Ήταν προφανής η πρόθεση της νέας δημοτικής αρχής να κάνει την πρώτη εμφάνιση της με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Να εκφωνήσει δηλαδή ο δήμαρχος ένα λιτό συνετό λόγο …
• Εύλογο το ερώτημα : Σε τι συνίστατο ο ακροβατισμός και η υπερβολή ;

ΥΓ ..Δήμαρχε Νίκο, αχός βαρύς ακούγεται, πολλά ντουφέκια πέφτουν πριν… ακόμα αναλάβεις δράση !

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελλαθουμε τελείως!Απορω,πού ο παραπάνω σχολιαστής βρίσκει οτι ψεγουν το πουλαιν.Φαντασου και να γράψουν οι εφημερίδες καμία σοβαρή κριτική τί εχει να γίνει!Παντως να μη φοβάται.Μεχρι να γίνουν εκλογες βουλευτικές όλοι θα τύχουν ασυλίας από τον τοπικό τύπο.Μεγαλος βλέπετε ο δήμος Ζηρού κι εχει ψωμι για όποιον θελει να εκλεγεί βουλευτής.
Δεν ειναι καιρος τώρα να χαλάμε καρδιές.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζιοβάννι Καλαμπρέζε, δήμαρχος της πόλης του Λόκρι, στην περιφέρεια της Καλαβρίας, με δημόσια επιστολή του, ζήτησε την «παρέμβαση του Ιησού Χριστού» για να σταματήσουν, επιτέλους, οι δημοτικοί υπάλληλοι, να παίρνουν συνεχείς και αδικαιολόγητες άδειες.

«Αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσένα διότι είμαι, πλέον, σε απόγνωση. Πρέπει να παραδεχθώ ότι μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό των δημοτικών υπαλλήλων εργάζεται με σοβαρό και έντιμο τρόπο», γράφει, μεταξύ των άλλων, ο Ιταλός δήμαρχος.

Ο Τύπος κάνει λόγο για «έξυπνη ύστατη αλλά και πρόκληση», από την στιγμή που -δεδομένης της καθημερινής της πραγματικότητας- «μόνον ένα θαύμα μπορεί να σώσει την πόλη του Καλαμπρέζε».

Ο δήμαρχος εκτιμά ότι σε σύνολο εκατόν είκοσι πέντε υπαλλήλων, μόνον είκοσι με είκοσι πέντε εργάζονται με ζέση. Οι υπόλοιποι, «περιμένουν μόνον το τέλος του μηνός για να τους κατατεθεί στην τράπεζα ο βασικής σημασίας μισθός, τον οποίο, όμως, δεν κερδίζουν με τον ιδρώτα τους».

Σύμφωνα με την δημόσια επιστολή του δημάρχου του Λόκρι, οι περισσότεροι υπάλληλοί του «συνηθίζουν να παρουσιάζουν ιατρικά πιστοποιητικά τα οποία αναφέρονται σε συμπτώματα κατάθλιψης, σε ενοχλήσεις στην μέση, στην αδυναμία να παραμείνουν επί αρκετή ώρα σε ορθοστασία».

Όπως τόνισε ο Καλαμπρέζε σε δηλώσεις του σε ιταλούς δημοσιογράφους «ζητά επί μήνες να μπορέσει να αντικατασταθεί ένα φανάρι το οποίο έχει σπάσει και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης». Έως τώρα, όμως, κανένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους δεν έχει ανταποκριθεί στην έκκληση.

Παράλληλα, ο «πρόθυμος δήμαρχος» αναγκάσθηκε, πριν λίγες εβδομάδες, να οδηγήσει ο ίδιος το πουλμανάκι το οποίο μεταφέρει από το σπίτι στο σχολείο- και το αντίστροφο- τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, διότι ο οδηγός ήταν και πάλι άρρωστος.

«Τι να κάνω, να παραιτηθώ και να αφήσω να κερδίσουν οι ασυνείδητοι υπάλληλοι; Δεν θα το κάνω ποτέ, όσο και αν μου κοστίσει η στάση μου αυτή», δήλωσε, τέλος, στην εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα, ο Τζιοβάννι Καλαμπρέζε.

Πάντως και στον τόπο μας πήραν κάποιοι δημοτικοί υπάλληλοι σύνταξη νωρίς νωρίς,επικαλούμενοι κατάθλιψη.

Ανώνυμος είπε...

Για καταθλιψη???και πολυ μετεπειτα εσκασαν τα νερα........και ηταν στο ιδιο γραφειο.....???

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ αναμενομενο .Μεχρι κ στοιχημα εβαλα και το κερδισα.το συνεχισα ομως το στοιχημα και επεται η συνεχεια.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα!Εβαλε κάποιος στοίχημα για τη συνεχεια?Μαλλον δεν ειναι απο εδω και δεν ξέρει.Ελπιζω να μην στοιχηματίσατε χρηματα παρα μόνο κανένα τσιπουράκι.