ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

3η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου εξ αναβολής λόγω...αδιαφορίας










Επειδή  κατά  τις  δύο  προηγούμενες  προσκλήσεις  το  Δημοτικό  Συμβούλιο  δεν  πραγματοποιήθηκε  λόγω  έλλειψης  απαρτίας,  η  συνεδρίαση  αυτή  μπορεί  να  πραγματοποιηθεί  εφόσον  τα  μέλη  που  είναι  παρόντα  αποτελούν  το  ένα  τρίτο  ( 1/3 )  τουλάχιστον  του  συνολικού  αριθμού  των  μελών  του  και  αποφασίζει  μόνο  για  τα  θέματα  που  είχαν  εγγραφεί  στην  αρχική  ημερήσια  διάταξη,  σύμφωνα  με  τις  διατάξεις  της  παραγράφου  3  του  άρθρου  96  του  Νόμου  3463/2006  ( Δημοτικός  και  Κοινοτικός  Κώδικας ),  σε  συνάρτηση  με  το  άρθρο  67  του  Νόμου  3852/2010  ( Πρόγραμμα  Καλλικράτης ),  καθώς  επίσης  και  την  παράγραφο  3  του  άρθρου  7,    του   κανονισμού  λειτουργίας  Δημοτικού  Συμβουλίου  Δήμου  Ζηρού,  που  εγκρίθηκε  με  την  αριθ.  191/2011.
     
                    Ο  Πρόεδρος
                    Νίκος  Μάστορας

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι καλειστε να προσελθετε στην αιθουσα κλπ-κλπ.Καπως ετσι επρεπε να γραφει.Παιδια ελατε ρε να μαζευτούμε γιατι εχουμε γινει ρομπα στον κοσμο,μας κραζουν,και εχουμε καταντησει αηδια!Τι ποιο απλο!

Ανώνυμος είπε...

Αχ!έχει ανάγκη το καζάνι από γανες;

filoiko είπε...

Πριν λίγο στην ALPHABANK (πρώην Εμπορική) στην κεντρική πλατεία,
προσπαθόντας κάποιος να πάρει λεφτά από το ΑΤΜ,δεν τον αφηνε να κάνει ανάληψη και έγραφε:

Η συναλλαγή σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν τακτοποιήσετε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο.

Μας έχουν περικυκλώσει.

Να δείτε κοντά θαναι και το εξής:

Να παραγγέλνεις στο καφενείο:

-φέρε ένα τσίπουρο

και ο καφετζής να σου λέει δεν μπορώ γιατί χρωστάς τον ΕΝΦΙΑ...

filoiko είπε...

Ολα τ αλλα είναι δεύτερα.Η φύση διδάσκει

Κοίτάξτε τους νεογέννητους πελαργούς που θα τολμήσουν το πρώτο μεγάλο ταξίδι
(γεννήθηκαν πριν δυο μήνες)

και προετοιμάζονται να διανύσουν άπειρα χιλιόμετρα...

Θα πάνε στην άκρη της γης...

Δεν ξέρουν πόσο θα αντέξουν τα φτερά τους.Κι όμως φεύγουν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

Αντίθετα εμείς εδώ οι υπερήφανοι Έλληνες, περιμένουμε από τα κανάλια να μας πουν αν θα πετάξουμε (περπατήσουμε). Μάταια γιατί αυτά μας λένε ότι ένας είναι ο μοναδικός δρόμος ( του χοντρού και του κρεμανταλά ). Γι' αυτό μας λένε συρθείτε μέχρι να σας λιώσουν εντελώς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμπεριφέρονται όλα τα πλάσματα της φύσης με τον ίδιο τρόπο.

Τα πελαργάκια μόλις βγαίνουν από τα αυγά ΑΝΟΙΓΟΥΝ αμέσως τα φτερά τους σαν να θέλουν να πετάξουν

Τα ανθρώπινα μωράκια μόλις βγουν από την μήτρα τους , πριν ακόμα ανοίξουν τα ματάκια τους, βάζουν τα κλάματα , σαν να θέλουν να γυρίσουν πίσω ,στην εννεάμηνη
φωλιά τους...

Υπάρχουν και οι άλλοι,
αυτοί που με την πρώτη τρικλοποδιά που τους έβαλε η κοινωνία ,η ΑΧΑΡΙΣΤΗ,
το έβαλαν στα πόδια
και τώρα πάρα τις εκκλήσεις του Μουεζίνη ,
αρνούνται να βγουν από τις κατακόμβες, για υπογράψουν το ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ...

Πικρόχολο, πολύ πικρόχολο και για αυτούς που κρύβονται...

Όσο για τα πελάργάκια έχουν την φυγή καταγραμμένη στο DNA τους.. Και τα μωράκια μας, ανήμπορα να πετάξουν,ΑΝΑΖΗΤΟΎΝ το βόλεμα και την προστασία...

Ανώνυμος είπε...

Ψινάκης: «Ο Μαραθώνας θα γεμίσει με ηλιοκαμένους λεβέντες»...

Τα όνειρα και τα σχέδια του για τους «ηλιοκαμένους λεβέντες του Μαραθώνα», αλλά και για την ίδια την περιοχή, ανέπτυξε σε άρθρο του στην εφημερίδα «Επταήμερο της Ανατολικής Αττικής» ο δήμαρχος της πόλης Ηλίας Ψινάκης.

Ο νέος δήμαρχος οραματίζεται...
ότι τα σχέδιά του «θα κάνουν τους γνήσιους απόγονους του Γανυμήδη και του Φειδιππίδη να ξαναφουσκώσουν από περηφάνια και να λικνίσουν τα καλοσμιλεμένα τους στήθη σε λάγνους ρυθμούς» και τους φαντασιώνεται ως «ηλιοκαμένους λεβέντες, που τ' αργασμένο δέρμα τους το 'χει ποτίσει η αλμύρα και το 'χει μαστιγώσει αλύπητα το κύμα, που το κορμί τους έχει την δροσερή ευωδιά της θάλασσας, που τα τραχιά χέρια τους μπορούν να γίνουν μια ζεστή φωλιά για κάθε γυναίκα». Ευκαιρία, λοιπόν, τώρα, χάρη στα σχέδιά του, «να ξαναπεράσουν καλά στον τόπο τους βρε αδερφέ».

Όταν θα αναλάβει τα ηνία του δημάρχου, θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Marathonian Riviera», κατά το οποίο θα κατασκευαστούν «ειδικά διαμορφωμένοι μώλοι για τη φιλοξενία πολυτελών σκαφών, ιστιοπλοϊκών και υδροπλάνων, την κατασκευή μπανγκαλόου σουιτών για τη φιλοξενία των πάμπλουτων και ευυπόληπτων επισκεπτών μας, αλλά και το άμεσο φύτεμα μιας οπτασίας πολυτελούς πράσινου και φοινικιών που θα παραπέμπουν, αλλά θα ξεπερνούν σε καλαισθησία και όραμα, στην ομολογουμένως ξεπερασμένη πια Γαλλική Riviera».

Στη συνέχεια, προσθέτει: «Στα πρότυπα του Μάντσεστερ της δεκαετίας του ενενήντα, φιλοδοξεί να αναβιώσει το κίνημα του Acid House και της κουλτούρας του clubbing, όπως το έζησε τότε: "Θα γεμίσω τον τόπο χώρους όπου θα γίνονται ασταμάτητα warehouse parties, θα απελευθερωθεί η χρήση των ελαφρών ψυχοτρόπων ουσιών και της "φαρμακευτικής" μαριχουάνας, θα αποσυρθεί το μέτρο περί "προσβολής της δημοσίας αιδούς" για το dress code έτσι ώστε ο καθείς να εκφράζεται ελεύθερα και τέλος θα καταργηθεί και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων».

Τέλος, δίνει την υπόσχεση ότι «η επόμενη τετραετία να είναι για όλους μας μια ατέλειωτη φιέστα».

topontiki.gr

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον αυτός έχει και κάποια οράματα που ίσως γίνει και καμιά κατανάλωση εδώ εμείς τι κάνουμε ?

Ανώνυμος είπε...

Από άρθρο του Κώστα Γκέτση στη Γνώμη. Νομίζω ότι αντικατοπτρίζει τη στάση μας απέναντι στα "προβλήματα", μικρά ή μεγάλα, του τόπου μας.

[...]Ψιλά γράμματα… Είναι ενοχλητικό, γι’ αυτούς που έχουν επιλέξει την προσωπική ηρεμία, αντί της κοινωνικής παρέμβασης, αλλά έστω και τώρα με χαρακτηριστική την καθυστέρηση, θα πρέπει ν’ αρχίσει η συζήτηση και η κοινωνία, ως μετανοούσα για την αφασία της, το πρώτο που πρέπει να κάνει, είναι να αποδώσει ευθύνες, μιας και θα χρειαστεί πολύς καιρός, για να προκύψει και έτερο… γαργαλιστικό θέμα, για να σπάει την μονοτονία της μικρής πόλης…

Ανώνυμος είπε...

Καλά ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν κατάλαβαν όυι η παράταξη''Δήμος για τον πολίτη'' έχασε στις πρόσφατες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Τι επιμένει ο Δήμαρχος να συγκαλεί Δημοτικό Συμβούλιο Αυγουστιάτικα;Oι δημοτικοί σύμβουλοι θα παρευρεθούν την 11-8-2014;Λέω τωρα εγω,μήπως πάνε διακοπές, γιατι οι 2 προηγούμενες συνεδριάσεις δεν έγιναν λόγω απαρτίας.Ο κύριος Δήμαρχος επιμένει όμως.Γιατί............;

Ανώνυμος είπε...

Οση μόρφωση, όσα χρήματα, όση κοινωνική καταξίωση αν έχει κάποιος, τα ποιοτικά ταπεινά του ένστικτα θα εξωτερικευτούν ευκαιρίας δοθείσης!

Ανώνυμος είπε...

Είδατε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι την 11-8-2014 ήταν διακοπές.Ε! και τι να κάνανε Δ.Σ. αυγουστιάτικα που σκάει ο τζίτζικας;