ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.



Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η
ΠΡΟΣ:
1.   Τα  μέλη  του  Δημοτικού  Συμβουλίου  Δήμου  Ζηρού
2.   Καλαντζή  Νικόλαο,  Δήμαρχο  Δήμου  Ζηρού 
3.   Πρόεδρο  Δημοτικής  Κοινότητας  Φιλιππιάδας
Προέδρους  και  Εκπροσώπους  Τοπικών  Κοινοτήτων 1.             Εκλογή  Προέδρου  Δημοτικού  Συμβουλίου  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος  2014 – Μάρτιος  2017Καλείστε  να  προσέλθετε  στην  αίθουσα  συνεδριάσεων  του  Δημαρχιακού  Καταστήματος  την  Κυριακή  07  Σεπτεμβρίου  2014  και  ώρα  11 : 00΄  π. μ.  σε  συνεδρίαση  για  συζήτηση  και  λήψη  αποφάσεων  στα  παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας  διάταξης :
1.             Εκλογή  Προέδρου  Δημοτικού  Συμβουλίου  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος  2014 – Μάρτιος  20172.              Εκλογή  Αντιπροέδρου  Δημοτικού  Συμβουλίου  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος              2014 – Μάρτιος  2017
3.             Εκλογή  Γραμματέα  Δημοτικού  Συμβουλίου  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος                2014 – Μάρτιος  2017
4.             α. Εκλογή  έξι  ( 6 )  τακτικών  μελών  της  Οικονομικής  Επιτροπής  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος  2014 – Μάρτιος  2017
β. Εκλογή  πέντε  ( 05 )  αναπληρωματικών  μελών  της  Οικονομικής  Επιτροπής  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος  2014 – Μάρτιος  2017
5.             α. Εκλογή  έξι  ( 06 )  τακτικών  μελών  της  Επιτροπής  Ποιότητας  Ζωής  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος  2014 – Μάρτιος  2017
β. Εκλογή  πέντε  ( 05 )  αναπληρωματικών  μελών  της  Επιτροπής  Ποιότητας  Ζωής  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος  2014 – Μάρτιος  2017

6.             Εκλογή  δύο  ( 02 )  τακτικών  μελών  από  το  σύνολο  των  παρατάξεων  της  μειοψηφίας  για  τη  συμμετοχή  τους  στην  Εκτελεστική  Επιτροπή,  όταν  αυτή  επιλαμβάνεται,  κατά  τις  διατάξεις  του  υπαλληλικού  κώδικα,  ως  συλλογικό  πειθαρχικό  όργανο  του  Δήμου,  για  τη  δημοτική  περίοδο  Σεπτέμβριος  2014 – Μάρτιος  2017
1.             Εκλογή  τεσσάρων  ( 04 )  εκπροσώπων  του  Δήμου  Ζηρού  για  τη  συμμετοχή  τους  στη Γενική  Συνέλευση  της  Περιφερειακής  Ένωσης  Δήμων  Ηπείρου,  για  τη  δημοτική  περίοδο  2014 – 2019
                                                                                                     
       Ο  Προεδρεύων  Δημοτικός  Σύμβουλος
                                                        
                    Χασίδης  Χρήστος

70 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι! Να μοιραστούν τα αξιώματα νωρίς νωρίς για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Πως θα τους προσφωνουμε όταν θα τους βλέπουμε έξω;πρέπει να μπει μια σειρά!να σταματήσει η φαγωμαρα! Αντέ και καλή αρχή! Ας ελπίσουμε στο......καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση;Κεκλεισμένων των θυρών η συνεδρίαση για το κοινό η όχι;

Ανώνυμος είπε...

Οποιος θέλει μπορεί να ρθει και όχι μόνο αυτό,στο τέλος θα έχει αναψυκτικό,καφέ και μπουφέ.

Ανώνυμος είπε...

H κυβέρνηση έχει μετατρέψει τις ανασκαφές της Αμφίπολης σε ριάλιτι ...

Σύλλογος εκτάκτων αρχαιολόγων: H κυβέρνηση έχει μετατρέψει τις ανασκαφές της Αμφίπολης σε ριάλιτι
Με μια σκληρή ανακοίνωσή τους τα μέλη του συλλόγου εκτάκτων αρχαιολόγων εξαπολύουν δριμεία επίθεση κατά της πολιτείας καταγγέλλοντας ότι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το σημαντικό μνημείο της αρχαίας Αμφίπολης.
Υποστηρίζουν ότι ...
η πολιτική ηγεσία επιχειρεί «να μετατρέψει τον χώρο της ανασκαφής σε κέντρο Τύπου, και μια επιστημονική εργασία σε ριάλιτι» και τονίζουν ότι τα χρήματα που έχουν δοθεί για την ανασκαφή δεν επαρκούν ούτε για τους μισθούς των επτά εργατών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Από μια δεύτερη σύληση, σύγχρονη αυτή τη φορά, κινδυνεύει το εύρημα της Αμφίπολης. Θέλοντας να κλέψουν λίγη από την αίγλη του, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιχείρησαν -επιστρατεύοντας όλες τις διαθέσιμες κάμερες και τους τηλεοπτικούς φακούς- να συνδέσουν τα πρόσωπά τους με μία, επιτέλους, ευχάριστη είδηση για τον ελληνικό λαό: την αποκάλυψη ενός σημαντικού μνημείου, τουλάχιστον από ιστορική και αρχαιολογική άποψη.
Αυτό που ξέχασαν βέβαια να πουν οι Αντ. Σαμαράς (πρωθυπουργός και πρώην υπουργός πολιτισμού), Κ. Τασούλας (νυν υπουργός πολιτισμού), Λ. Μενδώνη (γενική γραμματέας του υπουργείου πολιτισμού) στα ΜΜΕ τα οποία οι ίδιοι προσκάλεσαν για να τους αποθανατίσουν στην είσοδο του μνημείου, είναι ότι βλέπουν το εύρημα πρωτίστως από την εμπορευματική του πλευρά, βασικά σαν μια υποσχόμενη νέα τουριστική ατραξιόν της γενικώς εκποιούμενης χώρας.
Αυτό που επίσης παρέλειψαν να θυμίσουν, είναι ότι επί των ημερών τους και ειδικά στα τελευταία μνημονιακά χρόνια, ο τομέας του Πολιτισμού έχει γονατίσει, ενώ τα αρχαία μνημεία και οι σύγχρονοι εργαζόμενοι (και) στον Πολιτισμό στη μεγάλη πλειονότητά τους υποφέρουν από τις κυβερνητικές, βαθιά αντι-κοινωνικές πολιτικές, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούν τα ιδεώδη ή κάποια από τις γνωστές αρχές του Πολιτισμού.
Μολονότι διατελούν βασικά μεταφραστές εντολών από Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον, κυβέρνηση και πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ τώρα επιχειρούν να δείξουν ότι ασκούν πολιτική στη χώρα τους, και λογοκοπούν με εκφράσεις εθνικής έπαρσης, την ώρα μάλιστα που ξεπουλούν τον τόπο και, μαζί, τα μνημεία του.
Εμφανίζονται τιμητές της αρχαιολογίας και δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν το ποσό των «100 χιλιάδες ευρώ» το οποίο χορηγήθηκε φέτος αφειδώς στην ανασκαφή του λόφου Καστά. Στην πραγματικότητα, οι 100 χιλιάδες ευρώ δεν επαρκούν ούτε για τους μισθούς επτά εργατών για το τρέχον έτος, και χωρίς να επιμένουμε στο γεγονός ότι αναφερόμαστε σε ένα εμβληματικής σημασίας μνημείο, με περίβολο περί τα 500 μέτρα, σχετικές διαστάσεις, και προφανείς ανάγκες σε ειδικευμένο προσωπικό.
Στην καλύτερη περίπτωση «ανεπαρκείς» στους αρχικούς πολιτικούς ρόλους τους, κυβέρνηση και ηγεσία του ΥΠΠΟΑ τώρα επιπλέον επιλέγουν να υποδυθούν τους αρχαιολόγους ή τους ιστορικούς, και να μιλήσουν στο όνομά τους.
Προφητεύουν ότι σε λίγες εβδομάδες θα έχουν αποκαλύψει το εσωτερικό του τάφου, πρόβλεψη επιστημονικά επισφαλής λόγω των πολλαπλών αγνώστων παραγόντων που συνοδεύουν κάθε ανασκαφική διαδικασία, πόσο μάλλον μια ανασκαφή τέτοιου μεγέθους.
Αν και στέκονται μπροστά σε μνημείο εμφανώς συλημένο, επιλέγουν να καλλιεργούν προσδοκίες οι οποίες θα κρατούν, όσο αυτό είναι δυνατό, αμείωτο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Μετατρέπουν τον χώρο της ανασκαφής σε κέντρο Τύπου, και μια επιστημονική εργασία σε ριάλιτι· δυστυχώς, με την πληροφόρηση που χορηγούν, δεν επιθυμούν να ενημερώσουν για τα αρχαία, αλλά να αποπροσανατολίσουν από τα νέα.
Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων αποδοκιμάζει τις απόπειρες πολιτικής εκμετάλλευσης του ασφαλώς σημαντικού όσο και μοναδικού ευρήματος της Αμφίπολης, οι οποίες στρώνουν το δρόμο για μια δεύτερη σύληση του μνημείου».


Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ξυπνησα λιγο πρωι,ενεκα τις δουλειας.Ειχε λιγο ψυχρουλα λογο τις μπορας,ειπα να μην βαλω παλι κοντομανικο,ανοιγω την ντουλαπα και το ματι μου παει στο αγαπημενο μου,παλιο,[όχι παλτο]ΖΙΒΑΓΚΟ!ΑΑΧΧΧ παλιες καλες εποχές!Χρονια πολλα...συντροφε,να'μαστε καλα να μας θυμούνται,που τους βγαλαμε τα ματια,σε ολους σκεφτηκα!Συμπερασμα.ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ!Σημερα κανουμε τα...40 του!ΑΑΑΧΧΧΧ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΗΜΟΝΟΥΣΑΝ ή ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2.9.2014

Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης- Πρόγραµµα Καλλικράτης» (Α' 87), αναφορικά µε τον ορισµό των Αντιδηµάρχων και την αναπλήρωση του ∆ηµάρχου.
2. Την υπ' αριθµ. 15150/ 15.4.2014 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών «Πρωτοβάθµιοι και ∆ευτεροβάθµιοι Οργανισµοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας µε το Ν. 3852/ 2010», όλες τις άλλες ισχύουσες διατάξεις αναφορικά με τον ορισμό αντιδημάρχων, τον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ζηρού, αλλά και τις ανάγκες του Δήμου και των πολιτών, όρισε τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας για τους τομείς ευθύνης και αρμοδιοτήτων τους:

κ. Αχιλλέα Ρίζο, αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.

κ. Χρήστο Γκάρτζιο αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, τοπικής οικονομίας, πολιτισμού και τουρισμού.

κ. Βασίλη Παπαβασιλείου αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος

κ. Ζήκο Ρεμπή αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Μελετών και Πολεοδομίας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα δούμε ποσα απίδια βάζει ο σακκος

Ανώνυμος είπε...

Από τους καταποντισμούς του χθες ...
στα απίδια του σήμερα !!!

Κάτι είναι και αυτό. Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να αποκάμει η δόλια...

Ανώνυμος είπε...

Κερδίσαμε με 76-65 την Κροατία. Κάναμε το 4/4 και πάμε για την πρωτιά αύριο με την Αργεντινή. Ντέρμπι χρεοκοπημένων.

από protagon.gr

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Μονο ενας αντιδημαρχος απ'την λακκα?Κ τι αντιδημαρχος...Υπεραντιδημαρχος.Τον ξεραμε κ απο πριν.Μια απο τα ιδια.Αρε ερμε Λελοβο Κρανεα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΛΛΟΙ .ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κανόνισα με παρέα Κυριακή στο Χανόπουλο
τραγουδάει η Διαλεχτή

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα στη λίμνη δεν έχει τοποθετηθεί κάδος σκουπιδιών.

Ανώνυμος είπε...

Κολακεύονται οποιοι ειναι ανύπαρκτοι.Αυτοι που εχουν παρουσία στην κοινωνία θα κανουν απλώς το καθήκον τους.Ο αντιδημαρχος επι της καθαριότητας ν κανει μια βόλτα να δει πού ειναι πεταμένα σκουπίδια και να φροντίσει να τα μαζέψει.Οπως επίσης περιμένουμε να υποχρεώσουν να συνδεθούν όλοι με τον βιολογικό καθαρισμό.Και όπως εμεις,γνωρίζουν κι αυτοι οτι πολλες συνδέσεις ειναι παράνομες.Οι απαιτήσεις μας δεν ειναι πολλες ειναι οι αυτονόητες.

Ανώνυμος είπε...

ας μου εξηγησει καποιος απο τους οργανωτες γιατι zero(0) κ οχι ziro's festival.

Ανώνυμος είπε...

Ασ γράψει κάποιος τι θα γίνει φέτος με το παζάρι.
Απόφαση απο Δημοτικό συμβούλιο τζίφος,
τίποτα ακόμα.
Πάντως ολο και περισσότερο κυκλοφορούν ιδέες για μέσα.
Ελεος βγάλτε μια ανακοίνωση δυο γραμμές

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αγωνίας;Με τον τσαμπουκά δεν στήνουν ήδη το παζάρι στο Θεσπρωτικο;Υπαρχει αποφαση δημ.Συμβουλιου;Ετσι θα κανουν και στη Φιλιππιαδα.Με συνοπτικές διαδικασίες.Ειναι στρατιωτικοί και τα λένε τσεκουρατα

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο.Ας τολμούσε μέχρι τώρα δημοτικη αρχή να κανει οτιδήποτε χωρις αποφασεις,πόσο μάλλον να στήσει ενα παζάρι.Απ'οσα γνωρίζω τα τελευταία δημοτικά συμβούλια δεν είχαν γίνει.Ή εχω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

την πεμπτη αρχιζουν τα σχολεια.τα χορταρια ειναι 2 μετρα.τα φιδια θα κανου παρεα στα παιδια μας ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Είναι πιο σημαντικό να ειναι όμορφη η πλατεια του δημαρχείου παρα να κοπούν τα χορταρια στα σχολεία.

Ανώνυμος είπε...

Χορτάρια στα σχολεία;;;; εεεεφτασεεεε....πόσο πονατε αλήθεια...δεν περιγραφετε ο πόνος σας..

Ανώνυμος είπε...

Ναι τόσο πολυ,που έχουμε έτοιμη και συμβουλή να δώσουμε:Στον κύριο που επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια μην τον λαμβάνετε υπ'οψη,κανά γλυφτρονι θα ειναι.Ευδοκιμει το είδος και ειναι παντός καιρού.

Ανώνυμος είπε...

Αντε να ζεσταινομαστε λίγο γιατί σας είδα προς στιγμήν να χαλαρωνετε! Που είναι ο καλός καιρός με τα 70-80 σχόλια ανά φωτογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος δεν είμαι από τους χαμένους.

Ανώνυμος είπε...

Παρόντες ανελλιπώς στο φιλικό οι ένθεν κακείθεν. Πάντα στο γνωστό υψηλό επίπεδο. Λίγο ακόμη και θα βγουν στην πλατεία με λυμένα τα ζωνάρια.

Ανώνυμος είπε...

ΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΕΕΕ,ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος εχει καιρο για τέτοια;Δεν είδες που το Σαββατοκύριακο δεν υπαρχει κανεις;Η θερινή ραστώνη δεν χαλιεται εύκολα.Σας το ξανά είπα:Ειναι σα να πηγαίνουμε στο καφενείο κι ο καθένας να λέει ο,τι θελει.Εκει που παίρνονται οι αποφασεις εχει σημασία τί λεγεται .

Ανώνυμος είπε...

Αμάν φαγωθηκατε! Ορίστε σήμερα κόβουν τα χορταρια και εδώ και στα χωριά! Πήραν και τα κατασχεμενα αυτοκίνητα απέναντι από το δημαρχείο! Το σύστημα άρχισε και δουλεύει!

Ανώνυμος είπε...

Ξεκάθαρα πραγματα.δεν τους ψήφισαν ουτε πρωτη ουτε δεύτερη Κυριακή.δεν είναι κοντά στη αισθητική μου ουτε κοντά στην ιδεολογια μου.δεν μου αρεσει το στυλακι που έχουν ουτε η συνθηματολογια τους ...όμως εκ των εσω μαθαίνω οτι έχουν πάθει πλάκα όσοι τους βλέπουν να δουλευουν στο δημαρχείο.. Έχουν πλάνο σχεδιο και δείχνουν οτι ζουν για το do or die..επιφυλασομσι για περισσότερα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζεις οτι ειναι υπερβολή να αναφέρεσαι στο τί ψήφισες;Δεν κανει αυτο πιο αξιόπιστη την κριτική σου.Το θεμα ειναι να δουλέψει η δημοτικη αρχή κι αυτο ειναι το ζητούμενο των πολιτών,έστω κι αν δεν ψήφισαν.Ο κοινός τόπος όλων ειναι να γίνουν πράγματα για το καλύτερο.Και για να γίνει αυτο χρειαζεται συναίνεση κι οχι στείρες αντιπαραθέσεις.Η κριτική ομως πρεπει να γινεται.Ειναι υγιές να γινεται.

Ανώνυμος είπε...

Μη τον μέμφεσαι.
Έχει υψηλή αισθητική ο άνθρωπος διότι πηγάζει κατευθείαν από τις αγροτοποιμενικές του παραδόσεις !
Αν ήταν ποτέ δυνατόν ένας τέτοιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ να ψήφιζε αυτούς τους ανθρώπους .... !!!!

Το θαυμάζω για την φοβερή του αυτοεπίγνωση ....!!!

Ανώνυμος είπε...

« Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ακόμα στη λίμνη δεν έχει τοποθετηθεί κάδος σκουπιδιών.
4 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:36 μ.μ.
Ο/Η Ανώνυμος είπε …
την πεμπτη αρχιζουν τα σχολεια.τα χορταρια ειναι 2 μετρα.τα φιδια θα κανου παρεα στα παιδια μας ;;;;
5 Σεπτεμβρίου 2014 - 7:07 μ.μ.»»

Έτσι για απλή ενημέρωση το αναφέρω !
Μόλις σήμερα έμαθα ότι :
• Στη πόλη της Φιλιππιάδας υπάρχουν μόνο δύο άτομα για καθαριότητα.
• Στο Δήμο Ζηρού υπάρχουν και εργάζονται περισσότερα από 70 άτομα . Ασχολούνται λένε με την διεκπεραίωση τόσων πολλών υποθέσεων του Δήμου με αποτέλεσμα να μη προλαβαίνουν να ξύσουν ούτε την μύτη τους !!11
• Εάν εξαιρέσει κανείς τους υπάλληλους της θαυμάσιας υπηρεσίας των ΚΕΠ που δουλεύει καταπληκτικά σαν καλοκουρδισμένο ρολόι όλοι οι άλλοι έχουν πάθει λουμπάγκο από την ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ !!!!
• Η νέα δημοτική αρχή υπολογίζει ότι υπολείπονται δέκα ακόμη άτομα για την καθαριότητα…
• Από τους υπάρχοντες υπάλληλους του Δήμου δεν έχει το δικαίωμα να αποσπάσει ούτε ένα άτομα στο τμήμα της καθαριότητας . Τις έχουν κατοχυρωμένες τις Θεσούλες τους οι άνθρωποι…
• Με τούτα σαν δεδομένα η νέα δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο παρά να περιμένει κάποια προγράμματα απασχόλησης για να προσλάβει το αναγκαίο προσωπικό και ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ κάποιους ψηφοφόρους …

• ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ :
Γιατί τόσες πολλές προσλήψεις διοικητικών και καθόλου υπαλλήλων για καθαριότητα;
Τα άτομα που κάθε χρόνο προσλάμβανε ο απελθών δήμαρχος με ποιο αντικείμενο απασχολούνταν ;

ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο γελιέσαι αν νομίζεις οτι μπορει ο κάθε δήμαρχος να κανει απο μόνος του προσλήψεις!Ούτε στα πεντάμηνο δεν μπορει να βάλει όποιον θελει γιατι κι εκει υπαρχουν κριτήρια και το δικαίωμα της ένστασης βεβαίως.Επομενως πολυ ανεπαρκής η κριτική σου στο συγκεκριμένο θέμα .

Ανώνυμος είπε...

Εκτός αν τώρα γινεται αντιληπτό οτι ΔΕΝ θα μπορέσει η δημοτικη αρχή να κανει πράξη ο.τι υποσχέθηκε,αρχής γενομένης απο την καθαριότητα και ψάχνει άλλοθι.Και αν βγαίνει δελτίο τύπου γιατι έκοψαν τα χορταρια καταλαβαίνετε τί γίνεται.Αλλοθι ομως θα βρίσκουν συνεχώς;

Ανώνυμος είπε...

Ποτε έγιναν προσλήψεις στο δήμο Ζηρού;

Ανώνυμος είπε...

Αν η χούντα καταργούσε σε μια νύχτα την ΥΕΝΕΔ και έστηνε ένα μαγαζάκι που όλη την μέρα δείχνει αθλητικές κονσέρβες 25ετίας, τι θα λέγαμε;

Ανώνυμος είπε...

8.41..η διάφορα στη πόλη είναι εμφανής σε 5 μέρες. Οποτε στο χρονοντούλαπο εσείς

Ανώνυμος είπε...

Ναι,πολυ εμφανής.Οι κάδοι στη Μπιζανίου τιγκα στο σκουπίδι δυο μέρες τώρα,απέναντι απο τον Παράδεισο μια μικρη χωματερή,τα σκουπίδια πέριξ των κάδων στο κτηνιατρειο και στον εθνικό δρόμο ειναι παρατημένα.Έ όσο για τα χορταρια καιρος ηταν να κοπούν.Ανοιγουν και τα σχολεία μεθαύριο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που τα δικά σας παιδια δεν εχουν προβλημα και θα τα προσλάβετε για να καθαρίσουν, θα καθαρίσει και η πολη.Εν τω μεταξύ καλές ειναι και οι ασκήσεις επι χαρτου.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν στα πενταμηνα ο δήμος έβαλε το χεράκι του και πολύ μάλιστα. Συγκεκριμένα προσέλαβε υπάλληλο που στη διάρκεια του πενταμηνου γέννησε αλλά..... Ήταν κάθε μέρα στο πόστο της και την ώρα του τοκετού. Αλλά για τα σκουπίδια περιμένετε σε 5 μέρες να γίνουν ότι δεν έγιναν σε 8 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Ώστε έτσι λοιπόν Βαγγελάκη. Ή εσύ ή εμφύλιος! Ευτυχώς ο Κύριος απεχθάνεται την αριστερά και λειτουργεί μόνο με την Δεξιά του. Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι.

Ανώνυμος είπε...

Με χαρά είδαμε τις παραινέσεις προς τους πολίτες σχετικά με την καθαριότητα στην πολη.Μηπως να εφαρμοζόταν συγχρόνως και οι κανονισμοί σχετικά με τις πλατείες και τα πεζοδρόμια;Ήήως θα πάρει καιρο αυτο;

Ανώνυμος είπε...

Η προηγούμενη δημοτική αρχή άφησε το δήμο σε εξαιρετική κατάσταση.είναι τα ανέκδοτο της χρονιας

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα η κεντρικη πλατειά ...κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.....

Ανώνυμος είπε...

ο πινακας της αριθμ.2/59298/0022/7-8-2012-ΑΔΑ ΒΗΓΩΗ-ΧΩΟ εγκυκλιου με τις αποδοχες ολων των ανωτερω διαμορφώνεται από 1-1-2014 ως εξης. Περιφεριαρχης 4.275,00 Αντιπεριφ.3.206,25 Δημαρχοι ανω 100.οοο κατοικων 3.420.οο Δημαρχοι κατω των 20.000 κατοικων 2.565,00 Αντιδ.ανω 100.000 κατ.2.137,50 Αντιδ. κατω των 20.000 κατ.1.282,50 ΚΑΛΩ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ εμενα που είμαι του...ΟΓΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Καταρχάς το ξεχορτάριασμα ήταν έργο που ψηφίστηκε από τους απερχόμενους.Άρα μη τσακώνεστε για το αν έπρεπε να γίνει ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

ναι και το δωσανε σε κουμπαρο των επερχομενων....ετσι επιβιωνουν ολοι στον δημο...

Ανώνυμος είπε...

Κλείστε την τηλεόραση
σβείστε το φως
τραβήξτε λίγο την κουρτίνα από τα πορτοπαράθυρα
και ξεστραβωθείτε

γιατί έχει ένα φεγγάρι απόψε

Ανώνυμος είπε...

Αποχωρεί από τη ΔΗΜΑΡ η Μεταρρυθμιστική Τάση

η αλλιώς

ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ ΑΛΩΝΙ

Ανώνυμος είπε...

Τί γινεται με το παζάρι στο Θεσπρωτικο?

Ανώνυμος είπε...

"Καταρχάς το ξεχορτάριασμα ήταν έργο που ψηφίστηκε από τους απερχόμενους.Άρα μη τσακώνεστε για το αν έπρεπε να γίνει ή όχι."
8 Σεπτεμβρίου 2014 - 8:46 μ.μ.

Που ήταν αυτά τα παλληκάρια όλα αυτά τα χρόνια και δεν έκοβαν τα χορτάρια ; Μήπως η αποθέωση των αναθέσεων γίνονταν μόνο και μόνο για το κάτι τις το ημέτερον ;
Πάρε και συ , δικαιούμαι όμως και εγώ τον μόσχο τον σιτευτό !

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΌΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΛΛΑ.... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΈΩΝΑΝ...
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΕΦΘΑΝΕ ΑΥΤΟ:
ΕΝΩ ΚΙΝΗΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ,
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΚΡΙΤΕΣ
ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΝΟΜΟΤΥΠΩΣ...

ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. θΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ
ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΤΙ
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο εύκολα αλλάζει ροτα ο λόγος μας.
Και επιχειρηματολογούμε όχι σύμφωνα
με τα πρέπει αλλά συμφωνα με αυτό που θέλουμε.Αν πετυχαίνουμε να πείσουμε είναι άλλο θέμα.

Παράδειγμα έγραψε κάποιος

-ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΥΠΆΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ;

Ο παλιός ο Δήμαρχος είχε περισσότερους από δύο;

Ανώνυμος είπε...

σε ερώτηση φίλου μου από τα ξένα "πες μου εχετε blog της περιοχής σας να μαθαίνω τοπικά νέα" του ανεφερα και το filoiko....ολα καλα μου είπε την επομένη αλλα τα σχόλια δείχνουν κατινιά στην πόλη μας!

Ανώνυμος είπε...

"Ο παλιός ο Δήμαρχος είχε περισσότερους από δύο;

9 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:13 π.μ. "

Μας αποστόμωσες φίλε!!!

Για οχτώ ολόκληρα χρόνια δεν μπόρεσε να προλάβει το αναγκαίο προσωπικό της καθαριότητας !!!!

Ατυχήσατε που δεν τον ξαναβγάλατε...

Εξ άλλου που να έβρισκε χρόνο για τα σκουπίδια ο άνθρωπος όταν όλα αυτά τα χρόνια πάλευε σκληρά και απάνθρωπα να χτίσει όλες εκείνες τις υποδομές με τις οποίες την ΤΡΙΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ θα έφτιαχνε τις μελέτες, ΜΕΛΕΤΕΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ με τις οποίες ΑΝΑΜΟΡΦΩΝΕ τον Δήμο ολόκληρο .Αυτό δεν είχε διακηρύξει προεκλογικά ;

ΥΓ... έχουν πρόσωπο και δεν αισχύνονται !! Ακόμα και το έρημο γκαζόν μπροστά στο Δημαρχείο δεν μπόρεσαν να συντηρήσουν! Καμμένη γή..άφησαν πίσω τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι βιαστικός,εμπαθής,επαναλαμβάνεσαι
και δεν πείθεις.

Ανώνυμος είπε...

Ακου ο άλλος απ'τα ξενα του φανηκε κατινια το filoiko και κατινες σε οσους γραφουν σ'αυτο!Τα ειδαμε και τα δικα σας χαιρια του...ΧΑΡΒΑΡΝΤ τοσα χρονια φτανει!ΩΩΩΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΣΑΛΩΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν!
Μη χολοσκάς δεν έχω καμία διάθεση
να χαλάσω την ζαχαρένια μου ...
Αν είναι δυνατόν να πειστεί κάποιος που αποθεώνει τον ΚΑΊΣΑΡΑ για τρίτη πενταετία...

Ανώνυμος είπε...

Κράτα ημερομηνία
1-9-2014
και θα ξαναβρεθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Όπου ακούς πολλα κεράσια κρατά μικρό καλάθι.
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει.
Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι.
Παλιές ελληνικες παροιμίες,διαλέξετε και παίρνετε.
Πάντως αν δεν υπήρχαν και οι μελέτες κάποιοι δεν θα επιβίωσαν.Ρωτηστε και τον νέο δήμαρχο.Κατι θα ξέρει.
Έτσι για να μη νομίζετε οτι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.
Και κάτι τελευταιο.Τί φοβάστε απο αυτούς που ηττήθηκαν στις εκλογες;Για κοιταξτε τα του οίκου σας που ακομα δεν προλάβατε να αναλάβετε κι άρχισαν οι κουβεντούλες και τα παραπονακια

Ανώνυμος είπε...

Μωρε παιδάκι μου τα χορταρια έκοψαν και νόμισαν οτι τετράγωνισαν τον κύκλο.Αμα δηλαδή,μακάρι,κανουν τιποτα καλύτερο τί θα κανουν;Παρεπιμπτοντως οι οδηγίες για την καθαριότητα γιατι μοιράστηκαν στα μαγαζιά;Αμα θελουν καθαρό το κεντρο ας πάρουν τους κάδους απο το κεντρο και να ειναι υποχρεωτικό τα σκουπίδια να βγαίνουν τη συγκεκριμένη ώρα που περνάει το απορριμματοφόρο.Επισης να υποχρεωθεί η τροχαία να γράφει όσους παρκάρουν για να πιουν καφέ στις καφετέριες και τους καταστηματάρχες που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους μονίμως.Τίποτα άλλο.
Τα υπόλοιπα ας τα κανουν κι αργότερα.Απλως το εχουν παρακάνει μερικοί μερικοί και τους παιρνει η μπάλα όλους.

Ανώνυμος είπε...

Α!Τα χορταρια κόπηκαν τόσο γρήγορα γιατι ειχε δοθεί εργολαβία απο την προηγούμενη δημοτικη αρχη?
Κι εγω που νόμισα οτι η αποτελεσματικότητα οφείλονταν στο μεγάλο ενδιαφέρον τους.Αληθευει οτι η εργολαβία για τον καθαρισμό των χορταριων δόθηκε πριν απο δυο τρεις μήνες σε γνωστό του νυν αντιδημάρχου ;
Πάντως θα παρακαλούσα τους Καισαρες οταν τελειώσουν με την πλατεια του δημαρχείου,που εντάξει, είδαν όλοι το επιτελουμενο έργο,ας δώσουν εντολή να ξεχορταριαστουν τα πεζοδρόμια στο κεντρο της πολης.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κυρά Κατίνα, μην στεναχωριέσαι που σε είπανε Κατίνα. Α! και μην νομίζεις ότι χρειάζεται πτυχίο απ'το Χαρβαρντ για να καταλάβει κάποιος τις κατινιές. Τέτοιο πτυχίο χρειάζεσαι για να γίνεις πρωθυπουργός. Επίσης εξον του Χάρβαντος απαιτείται και ευλυγισία στην μέση. Προσόν που αποκτιέται με την πολύ εξάσκηση. Μια φορά και μετά σου αρέσει κιόλας. Γενικά μιλάω, δεν υπαινίσσομαι τίποτε για τους τρέχοντες πρωθυπουργούς μας. Αυτό θα ήταν κατινιά.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ υπονοούμενο πέφτει και δεν καταλαβαίνω ποιός απευθύνεται πού και γιατί.Ας μιλησω λοιπόν κι εγω με ενα υπονοούμενο.Πολλα όνειρα κανουν οι κοιμισμένοι.Το πιάσατε;

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ ότι μπερδεύομαι λίγο. Έχουμε και λέμε. Ο Λυκούδης μετά την απόσυρση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση εκφράζει σε όλους τους τόνους την διαμαρτυρία του διαφωνώντας με τον Κουβέλη γιατί δεν ακολουθεί μια πολιτική για να σωθεί η πατρίδα. Τον τελευταίο καιρό η κατηγορία προέβλεπε και την σύμπραξη του Κουβέλη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλα καλά και συμβατά. Εσχάτως ο Κουβέλης κατηγορείται πάλι από τον Λυκούδη ότι θέλει να πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μπορεί να είναι και έτσι. Ο Λυκούδης όμως τι ζόρια τραβάει με αυτή την, ας υποθέσουμε υπαρκτή, επιλογή Κουβέλη. Με αυτό τον τρόπο ο Κουβέλης απομακρύνεται από την πολιτική σύμπραξης με τον ΣΥΡΙΖΑ,και σώζει την Πατρίδα μαζί με Σαμαρά, Βενιζέλο. Προσχωρεί δηλαδή αναφανδόν στην πολιτική Λυκούδη. Άσε δε που λογικά καλύτερο υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν θα μπορούσε να βρει ο Λυκούδης. Άρα χειρότερη στιγμή για αποχώρηση και σύγκρουση με τον Κουβέλη ο Λυκούδης δεν θα μπορούσε να βρει. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί ενδεχομένως έχω χάσει επεισόδια; Απόψεις περί φοράδας στον αλώνι δεν παίζουν γιατί εδώ μιλάμε για την σωτηρία της πατρίδας, αποφυγή εμφυλίου και διάσωση της Ευρώπης απ'την καταστροφή, δεν είναι παίξε γέλασε.

Ανώνυμος είπε...

Με τις πλατειες τι θα γινει?περιμενουμε...και με το πακαρισμα των μηχανων επισης μεσα σε αυτες τι θα γινει?ουτε τα μωρα δεν μπορουν να περασουν.Α μην ξεχασω τα πεζοδρομια με τα προιοντα κ τα τραπεζοκαθισματα των καταστηματων.μπορει να μου απαντησει καποιος αντιδημαρχος παρακαλω?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ???

Ανώνυμος είπε...

Να δω αντιδήμαρχο να απαντάει σε ερωτήματα πολιτών μέσω filoiko...

Ανώνυμος είπε...

ετσι κι αλλιως κ αυτοι γραφουν εδω μεσα κ ενημερωνονται κιολας.γιατι να μην μας απαντησουν?κακο δεν ειναι.αν οχι αντιδημαρχος καποιος παρατρεχαμενος εστω.