ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Συνάντηση της Επιτροπής πολιτών με τον Δήμαρχο για το ΓΠΣ

Χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση είχε σήμερα το απόγευμα η Επιτροπή Πολιτών Φιλιππιάδας με τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή.
Στην συνάντηση, διάρκειας πλέον της μίας ώρας, διαπιστώθηκε ότι οι καθυστερήσεις που σημειώνονται στην εξέλιξη των διαδικασιών έγκρισης του Β1 σταδίου του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του πρώην Δήμου Φιλιππιάδας απαιτούν την άμεση κινητοποίηση της νέας Δημοτικής Αρχής.
Σημειώνεται ότι η Β1 φάση του ΓΠΣ εγκρίθηκε πριν από 2,5 και πλέον έτη στην συνεδρίαση της 13/02/2012 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά την από 29/05/2013 έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου απομένει η τελική έγκριση από το Υπουργείο στο οποίο βρίσκεται και ο σχετικός φάκελος για σημαντικό ήδη διάστημα.
Συζητήθηκαν επιπλέον αρκετά από το χωροταξικά και πολεοδομικά προβλήματα της πόλης της Φιλιππιάδας και αναδείχθηκε η ανάγκη οι σχετικές δράσεις να πάψουν να είναι αποσπασματικές αλλά να εντάσσονται σε ένα γενικότερο σχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να διαμορφωθεί μόνο στα πλαίσια του ΓΠΣ, για το οποίο απαιτείται πλέον η άμεση προώθηση της οριστικής Β2 φάσης του.
Τα μέλη της Επιτροπής Πολιτών τόνισαν ιδιαίτερα την ανάγκη ο ίδιος ο Δήμαρχος να αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση της υλοποίησης του ΓΠΣ τόσο στο επίπεδο της μελέτης όσο και στο επίπεδο της εφαρμογής, μέσα από ένα καλά σχεδιασμένο πλαίσιο διεκδίκησης χρηματοδοτήσεων.
Για την ιστορία τα μέλη της Επιτροπής που παραυρέθηκαν στην συνάντηση ήταν οι Γκάρτζιος Βασίλης, Ντόβας Μιχάλης,Τέτα Παλιάρου,Ζήκος Μιλτιάδης , Γιωρσπύρος Βησσάρης  .
Η Επιτροπή Πολιτών σχεδιάζει αντίστοιχες συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Κινήσεων, έτσι ώστε να συμβάλει στην διαμόρφωση κοινών δράσεων, για να μην χαθεί μια ακόμη ευκαιρία για την πόλη της Φιλιππιάδας.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα,μια κίνηση πολιτών θα μετατραπεί σε θεσμό.Αυτα ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια το ΓΠΣ τη σημαινει...ΓεμισεΠολικατοικιεςΣτοδιαολο!

Ανώνυμος είπε...

Τα χαντάκια των ομβρίων ειναι γεμάτα βάτα.Θα βρέξει και θα πλημμυρίσουμε.Παρ'ολα αυτα η τσάπα του δήμου καθαρίζει ιδιωτικές αυλές.

Ανώνυμος είπε...

11:13

Ή δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή το ακριβώς αντίθετο!

ΥΓ
Απευθύνσου στο θεσμό (τι μπορεί να σκεφτεί ο άνθρωπος!) σε κάθε περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα επρεπε να απασχολει περισσοτερους από 3-4...ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ αλλα είναι καλη η μασα-ξαπλα-και ραχατι χρονια τωρα!Οταν τα παντελωνιαζεις μ@@@@κας εισαι να βγεις μπροστα!Γνωστο ανα τους αιωνες!Σιγα μην σκασω εγω αν δεν προσγειωθουν τα λελέκια,ας πανε Ακτιο κλπ-κλπ,θα πουν μερικοι!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μπροστα εισαι 4.35.Ερχονται και εκλογες θα συμπλήρωνα εγω.

Ανώνυμος είπε...

"Τα χαντάκια των ομβρίων ειναι γεμάτα βάτα.Θα βρέξει και θα πλημμυρίσουμε.Παρ'ολα αυτα η τσάπα του δήμου καθαρίζει ιδιωτικές αυλές.

24 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:02 μ.μ."

Tώρα τα θυμήθηκε τα χαντάκια !!

Τόσα χρόνια ήταν πεντακάθαρα από τους προηγούμενους που αποερημαξαν αυτό τον τόπο ..

Σε εικοσιτέσερες μέρες που διαχειρίζονται το Δήμο οι καινούργιοι γέμισαν τα χαντάκια βάτα....
Όσο για τις αυλές που καθαρίζει η τσάπα καλό θα ήταν ο σχολιαστής νά είχε ενημερωθεί κατά τούτο :
Ο Δήμαρχος έχει κοινοποιήσει έγγραφο σε όσους έχουν εγκαταλειμμένα οικόπεδα- πραγματικές ζούγκλες μέσα στην πόλη οφείλουν να τα έχουν συνεχώς καθαρά και όχι πήχτρα στα βάτα... και αν δεν το πράξουν σε συγκεκριμένη προθεσμία αυτή την δουλειά θα την κάνει ο Δήμος και τα έξοδα θα πηγαίνουν στο δημόσιο ταμείο για να τα πληρώσει ο νοικοκύρης...!!

Αυτό το χαβουζουειδές που μας άφησαν απερχόμενοι σιγά-σιγά θα γίνει μαύρο παρελθόν !

Είναι τόσο απλά κάποια πράγματα, αρκεί να υπάρχει θέληση για δουλειά και προσφορά !!

ΚΆΝΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ...ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΕΊΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ ΣΙΓΆ-ΣΙΓΆ !

Ανώνυμος είπε...

9.19 αφού το πας τόσο καλα...σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος γιατι στο τέλος το χαλάς και το γυρίζεις σε νταλικέρης; Μακάρι όλοι να καταπιούν τη γλώσσα τους,θα κανουν δουλεια και οι ωρυλαδες,αλλα και σύ πια!Τουλαχιστον πληρώνεσαι ή εισαι ...τζιχαντιστης;

Ανώνυμος είπε...

Όσοι γράφουμε καλά πραγμστακια για τον νυν τα παίρνουμε φυσικά φυσικά..εσύ 11 δεν μας ειπες είσαι με το σουβλάκι η με τον άρτο η μήπως με τα θεάματα;;; έλα τώρα πες μας

Ανώνυμος είπε...

Μανούλα μου γιατι σώνει και καλα πρεπει κάποιος να ειναι ή με τον εναν ή με τον άλλον;Ξέφυγε λίγο απο αυτο το τριπάκι και θα δεις καλυτερα.Ακου που σου λέω.Θα με ευγνωμονείς μια μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Με άλλα λόγια, κανένας απλός πολίτης αυτής της πόλης δεν μπορεί να εκφέρει την γνώμη του ή τις πληροφορίες του εκτός και αν είναι αργυρώνητος , πληρωμένος, κυβερνητικός εκπρόσωπος ή εγκάθειρκτος των αρχόντων... !!

Αν αυτό σε ικανοποιεί, είμαι απ όλα, όψιμε επισκέπτη,
Και να έχεις υπόψη σου ότι: από αυτές εδώ τις στήλες έχω εκφέρει πολλές εκατοντάδες απόψεις διότι είμαι παρών από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του ΦΙΛΟΙΚΟ...

θα ήθελα πολύ να πληροφορηθώ: τι σε πείραξε πιο πολύ :
Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης μου ή το ποσό της αμοιβής μου ...

Ανώνυμος είπε...

Κι αφού ο αντιδημαρχος καθαριότητας μοίρασε τις συμβουλές περι καθαριότητας στους καταστηματάρχες της Μπιζανίου,εγινε θαύμα.Λυθηκε το προβλημα.Απλα πράγματα.Τριτος κάδος σκουπιδιών στο κεντρο της πολης.Θαυμα σας λέω, θαύμα.

Ανώνυμος είπε...

Εν Χριστώ Αδελφοί,με τα σφαγεία τι έγινε;τελικά υπέκειψε στις ισχυρές πιέσεις ο άφθαρτος;καλή αρχή

Ανώνυμος είπε...

Άλλο πράγμα και τούτο ....

Κι άλλες αυλές- πραγματικές ζούγκλες καθάρισε πάλι το συνεργείο του Δήμου...σήμερα.

Γιατί βασανίζουν τόσο βάναυσα τα παιδιά -εργαζόμενους και δεν τους αφήνουν στην ησυχία τους κατά πως έκαναν οι προηγούμενοι;
Κατά πως λέγεται, οι προηγούμενοι είχαν προσλάβει μέσω από του προγράμματος απασχόλησης 12-15 άτομα για την καθαριότητα και κανένας ποτέ δεν έπιασε σκούπα και φαράσι επειδή ποτέ τους δεν πάτησαν το πόδι τους στο χώρο της εργασίας.
Και γιατί να ταλαιπωρούν τόσο άσκοπα τα παιδιά αφού έτσι και αλλιώς οι θάμνοι , τα βάτα και τα αγκάθια θα ξαναφυτρώσουν και θα ξαναθηριέψουν σε λίγο καιρό;

Ή μήπως δεν συνέβαιναν έτσι τα πράγματα ...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το προβλημα καθαριότητας στη Μπιζανίου λύθηκε προσθέτοντας κάδους.Και γιατι μοιράστηκε το χαρτί που έλεγε να βγάζουν τα σκουπίδια την ωρα που περνάει το άπορριματοφορο;

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ.ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΑΤΑκια δεν τον ξερετε καλα τον νικολακη για αυτο τα λετε αυτα...ναι αυτον τον κυριο τιποτα οπως τον απακαλουσατε προεκλογικα και σας εριξε 20 μοναδες διαφορα στισ εκλογες...κουταβακια..

Ανώνυμος είπε...

Παροιμία:Σκυλί που γαβγίζει μην το φοβασαι.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θες να μου πεις πως μπήκε πρόεδρος επειδή είχε μια υγιής επιχείρηση που δε χρωστάει σε κανένα και μπήκε να κάνει εξυγίανση και στα δημοτικά ?Δεν έχει σχέση αν είναι νόμιμο αν είναι ηθικό είναι το ερώτημα....

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΥΒΑ!Επρεπε να παω το ειχα υποσχεθεί σ'ενα φιλο.Πωπωωωωω μαυριλα...Πωπωωωωω καταχνια και χειμωναςςςςς!ΑΚΟΥΩ...Ελατε ολοι να ενωσουμε τη θλιψη και να κανουμε τα...40 της ΝΔ.ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΘΛΙΨΗΣ!Αρε φιλε τι μου'κανες.Εγω στα γενεθλια ηξερα κανουν δωρα, δινουν γλυκα,μα εδώ...τουμπανιασα!ΟΧΙ ΑΛΛΑ[απ'το όχι άλλο καρβουνο]ΚΟΛΛΥΒΑ!Ειχα φαει και πριν καιρο στο ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ,εεε όχι δε θελω άλλο!ΡΕ Π@@@@@@@ΔΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΒΩ ΠΕΡΑ!!!Μια ριμαδα σοκολατινα ποτε θα την φαμε να γουστάρουμε,μου λες!

Ανώνυμος είπε...

Γατακια...ωραιο επιπεδο εχετε και πολυ ωραια υπερασπιζεστε τον Δημαρχο του δημου μας αποκαλωντας τον νικολακη.Αραγε το γνωριζει/του αρεσει?

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια μπλόγκερ πολυ γουστάρω τους διαλόγους...

Ανώνυμος είπε...

Tube & Berger - Imprint Of Pleasure (Original Mix)

καλο σαββατοβραδο! Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ανεβασμένο το επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα όργανα στον δήμο Ζηρού να παίζουν τόσο νωρίς που είναι ενδεικτικό στοιχείο ότι γρήγορα τα συμφέροντα και αυτοί που απώλεσαν την εξουσία έχουν καλά αντανακλαστικά. Για τον δήμο Ζηρού γίνεται εκτενής αναφορά για συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών άτομα που έχουν και είναι σε εταιρείες με ίδια οικονομικά συμφέροντα. Δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά ας μην είμαστε υποκριτές! Δεν είδαμε ποτέ πριν τόσα χρόνια που συμμετείχαν στις εταιρείες εργολάβοι , μηχανικοί, συμπέθεροι ,σώγαμπροι, γαμπροί ,πρώτα ξαδέλφια ,αδέλφια , εκδοροσφαγείς , γραμματείς πολιτικών φορέων και τόσοι άλλοι παρατρεχάμενοι, να καταγγέλλει κανένας και να διαμαρτύρεται!
Γιατί τώρα να αποτελεί μομφή για την συγκεκριμένη επιχειρηματία η συμμετοχή της και όχι τόσα χρόνια για τόσους άλλους. Αφήστε να δούμε και μετά υπάρχει χρόνος να
Κρίνουμε χωρίς προκατάληψη.
Πριν πολλά χρόνια εξέχων επιχειρηματίας με την ίδια ενασχόληση πάλεψε και βοήθησε να γίνουν αυτά τα σφαγεία.
Ας δούμε το έργο της 8ετίας που πέρασε και ας μην βιαστούμε να κρίνουμε τόσο νωρίς αρχίζοντας από την σύνθεση των επιτροπών.
Αν δεν έμπαιναν τα συγκεκριμένα άτομα στο Δ. Σ της εταιρείας συνεπάγεται ότι όλα θα λειτουργήσουν άψογα και δεν θα γίνει κακοδιαχείριση?
Γιατί πρέπει να προεξοφλούμε και να προδικάζουμε καταστάσεις και πράγματα πριν έχουμε αποδείξεις.
Να μας πει ο καινούργιος δήμαρχος , γιατί ο παλιός δεν μας είπε ποτέ, πόσα λεφτά έχει πάρει ο δήμος Ζηρού από τα σφαγεία? Και αν πήρε τι τα έκανε?
Που τα πήγε?
Όχι με συμψηφισμό από τον βιολογικό και την ανακαίνιση.
Να μην κάνουμε αναφορά σε παρελθόντα έτη για τις συμφωνίες και τα μισθωτήρια παραμονές πρωτοχρονιάς! Και πως τα έλυσαν μετά και με ποιόν ?
Η λειτουργία όλων των σφαγείων δημοτικών και ιδιωτικών είναι απαραίτητη για τον τόπο μας. Ο ανταγωνισμός είναι το θέμα και όχι οι επιτροπές και τα ΔΣ.
Να μην πάμε σε μονοπώλια γιατί όλοι θα χάσουν και κανένας δεν θα κερδίσει. Να μην είναι αθέμιτος και να λειτουργούν οι επιχειρήσεις αυτές με τους ίδιους όρους.
Να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι ότι οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν είναι μηχανισμός για την εκλογική διαδικασία κάθε υποψήφιου δημάρχου.
Εκεί παίζεται το παιγνίδι και είναι η ουσία των συγκρούσεων στο παρασκήνιο.
Εάν έγινε λάθος σχεδιασμός για την δημιουργία αυτών των επιχειρήσεων είναι μια κουβέντα που πάει πολύ παλιά και ο καθένας ας κάνει την κριτική του.
Οι συνθήκες δεν είναι ίδιες με τότε γιατί τώρα η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή και κανένας δεν νομιμοποιείται να γέρνει την πλάστιγγα κατά το δοκούν…..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αναγνώστη, το ρεπορτάζ για την αρτοκλασία του Αγίου Βησσαρίωνος το welovefilippiada.blogspot.gr το έχει αντιγράψει από το Romianews γεγονός που προς τιμή του το αναφέρει, ενώ εσύ το παρέβλεψες. Είναι κρίμα για τον Χριστόφορο τον Ευθυμίου που βοηθάει πάντα τον Σύλλογο Φιλιππιαδωτών να μην αναφέρεται η δουλειά του .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΙΝΟ ΑΡΘΡΟ
του Χρήστου Γιανναρά στην Καθημερινή...


Τόσο η σημερινή συνονθυλευματική κυβέρνηση όσο και το συνονθύλευμα των αριστερίστικων «συνιστωσών» που επέρχεται, έχουν χειροπιαστά αποδείξει ότι ο ορίζοντάς τους τελειώνει στον «οικονομισμό», στον ιστορικο-υλιστικό μηδενισμό. Δεν πιστεύουν σε τίποτα, δεν έχουν τις προϋποθέσεις να δουν άλλον στόχο της ανθρώπινης ύπαρξης πέρα από τη μεγιστοποίηση της καταναλωτικής ευχέρειας. Μπορεί να επισκέπτεται ο κ. Τσίπρας τον Πάπα, αλλά δεν έχει να συζητήσει μαζί του τίποτα περισσότερο από κοινοτοπίες αλτρουιστικού εντυπωσιασμού. Ο χαρισματικός Ποντίφηκας έδωσε μάθημα «αριστερισμού με ραχοκοκαλιά» στον ασπόνδυλο ΣΥΡΙΖΑ: ρίσκαρε να μιλήσει για τις «αγορές» και τις «Τράπεζες» που λειτουργούν με ρόλο Μινώταυρου στη ζωή μας. Εδειξε την ανάγκη αλλαγής στις στοχεύσεις του βίου.

Ο κ. Τσίπρας βαδίζει πλησίστιος προς την εξουσία κομίζοντας μόνο λογιστικές υποσχέσεις «βελτίωσης» της καταναλωτικής ευχέρειας – ακριβώς όπως έκανε, πριν από δύο χρόνια, και ο κ. Σαμαράς. Ούτε λέξη για παραγωγικότητα, για κίνητρα δημιουργίας, για ποιότητα οργάνωσης της ζωής άσχετη με το χρήμα: καλλιέργεια, θεσμούς κοινωνικής συνοχής, συνεπή αξιοκρατία. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τόλμησαν ποτέ να επιστρατεύσουν την ποιότητα, να βασιστούν επιτελικά στους αρίστους. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει μιλήσει ποτέ για στόχους της παιδείας και της εξωτερικής πολιτικής, πώς θα ήθελε τον Ελληνα στον κόσμο του σήμερα, με ποια ενεργό μετοχή στο γίγνεσθαι της Ιστορίας.

Τα κριτήρια που έχει για την ποιότητα ο κ. Σαμαράς τα έδειξε: Γιακουμάτος, Σταμάτης, Ντινόπουλος, Κικίλιας, Βούλτεψη, συν η ντροπή της ΝΕΡΙΤ – συναγωνίστηκε τον ΓΑΠ σε έμπρακτη «ύβρι». Θα προστεθεί στη χορεία των «πρώην» που δεν τολμάνε να βγουν στον δρόμο: τρέμουν την οργή των πολιτών. Αραγε ο κ. Τσίπρας έχει τουλάχιστον σοκαριστεί από αυτή τη θλιβερή, κοινή κατάληξη των πρωθυπουργών της τελευταίας δεκαπενταετίας; Ιδεολόγους με αυταπαρνητική στράτευση δεν έχει δίπλα του, αφού η ιδεολογία απόμεινε ψυχολογικό μόνο ψιμύθιο της υποταγής στον οικονομισμό, τον έμπρακτο μηδενισμό. Επιτελείς με εγγυημένη ποιότητα, ικανότητα και ήθος, μπορεί να συστρατεύσει;

Οι καταγγελίες Ρακιντζή είναι κριτήριο για να κρίνουμε τη μονομαχία Σαμαρά - Τσίπρα. Μονομαχία σε κενό «νοήματος».

ΥΓ
ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη έχεις δικιο για την παράληψη μου που δεν ανέφερα τον Χριστόφορο Ευθυμίου συντάκτη του άρθρου της αρτοκλασιας του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτών Αττικής. Ζητώ ταπεινά συγνώμη

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ευγένεια έπεσε με τις τελευταίες συνομιλίες και θα κακομαθουμε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο της
27 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:01 μ.μ...

Κρίνω όμως επωφελές για τους αναγνώστες να αποκρυπτογραφήσω την τελευταία παράγραφο από τόσο θαυμάσιο και τόσο τόσο ΜΕΓΆΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ρεπορτάζ του σύντροφου ΚΩΣΤΑ για τα σφαγεία της Φιλιπιάδας:


"Οι συζητήσεις που γίνονται πλέον στην Φιλιππιάδα, έχουν ως κοινή κατάληξη το συμπέρασμα πως έχει ήδη μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της διακοπής λειτουργίας δημοτικών σφαγείων, αλλά όσοι θέλουν να βάλουν αυτό το σχέδιο σε εφαρμογή, δεν πρέπει να λησμονούν, ότι είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Μιας και όσο διάστημα, η εταιρεία που τα εκμεταλλεύεται, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, αλλά και λειτουργεί τους χώρους με υποδειγματικό τρόπο, δεν μπορεί κανένας να την εκδιώξει, πριν λήξει ο χρόνος που προβλέπει το συμβόλαιο μίσθωσης.

Βεβαίως στα διάφορα στέκια της Φιλιππιάδας, συζητούνται και κάποιες προεκλογικές συζητήσεις, το περιεχόμενο των οποίων έχουμε πληροφορηθεί και αν χρειαστεί θα αποτελέσει αντικείμενο ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ."

ΥΓ ...
ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ ΚΏΣΤΑΣ : ο εκδότης της Γνώμης

Σύντροφε,
Ποια είναι αυτά τα στέκια, που γίνονται αυτές οι συζητήσεις,
για συμμετάσχουμε και εμείς;

Δεν κουράστηκες από το οχτάχρονο δοξαστικό και ωσαννά;
Γιατί συνεχίζεις να γίνεσαι φαιδρός καταγέλαστος ;

Ανώνυμος είπε...

Για τον 6.26
Αφού είσαι ανώνυμος, άρα ον μη υπάρχον , πως θα συμμετάσχεις σε συζήτηση ;

Ανώνυμος είπε...

Θα την πετάξω την μάσκα ευθύς μόλις συνέλθει σε σώμα όλο αυτό το αείμνηστο κονκλάβιο που τόσο εύστοχα περιγράφει ο ο ανώνυμος της
28 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:30 π.μ :
"Δεν είδαμε ποτέ πριν τόσα χρόνια που συμμετείχαν στις εταιρείες εργολάβοι , μηχανικοί, συμπέθεροι ,σώγαμπροι, γαμπροί ,πρώτα ξαδέλφια ,αδέλφια , εκδοροσφαγείς , γραμματείς πολιτικών φορέων και τόσοι άλλοι παρατρεχάμενοι, να καταγγέλλει κανένας και να διαμαρτύρεται! "

Ανώνυμος είπε...

Τα δημοτικά σφαγεία δεν πρεπει να κλείσουν και για αλλον εναν λόγο που θεωρώ οτι ειναι πολυ σημαντικός.Αυτοι οι άνθρωποι που δουλεύουν εκει πού αλλου θα μπορούσαν να εργαστούν;

Ανώνυμος είπε...

Καλή κίνηση ο καθαρισμός του σπιτιού στη πλατεία πελαργών.. με τα σπίτια από πάνω που τόσα χρόνια βασανίζουν τη. Φιλιππιαδα τι θα γίνει ??

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακή κίνηση που πλύθηκαν οι κάδοι,μήπως ομως θα θα ηταν πιο σωστό να καθαρίζονται και τα σκουπίδια που βγαίνουν εξω απο τους κάδους;Σε ορισμένα σημεία βρωμάει ο τόπος.