ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Στιγμές...

απόγευμα Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014
Νεογέννητο το αρνάκι δέχεται την φροντίδα της μάνας του -το καθάριζε με την γλώσσα της.Διακρίνονται ακόμη τα αίματα από την γέννα στα πόδια της προβατίνας.

       απόγευμα Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014
       Στην Αγία Αικατερίνη με το ουράνιο τόξο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Στη προβατίνα και το αρνάκι της είναι αφιερωμένη η σημερινή ημέρα ...
Καθότι το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ζηρού διοργανώνει σήμερα στις 11.30 στο πνευματικό Κέντρο ημερίδα για τους κτηνοτρόφους της περιοχής με θέματα με θέματα καταταλαιπορούν τους παραγωγούς για χρόνια...
Πρόκειται για την δεύτερη ημερίδα που διοργανώνει στο Αναγεννημένο Γραφείο του Δήμου μέσα σε μέσα στους δύο μήνες ζωής της νέας Δημοτικής Αρχής...
Και αυτό είναι καλό σημάδι...

Ανώνυμος είπε...

Το αντιγράφω από το PREVEZAPOSTO ,
έχει αρκετό ενδιαφέρον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ: Κλείνουν τα δημοτικά σφαγεία Φιλιππιάδας
sfageia

"Ηχηρή απάντηση θα πάρουν αύριο όσοι ανέλαβαν την υπεράσπιση των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τα δημοτικά σφαγεία Φιλιππιάδας και υποτίμησαν τα όσα καταγγείλαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας για το θέμα αυτό.
Στην αυριανή ανάρτηση που θα κάνουμε θα αποκαλύψουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η υπόθεση των δημοτικών σφαγείων Φιλιππιάδας είναι ένα σκάνδαλο που δεν μπορεί να συγκαληφθεί πλέον έτσι όπως το χειρίστηκε η προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι ήδη από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας έχει υπογραφεί η απόφαση για κλείσιμο των σφαγείων .
Λεπτομέρειες στην αυριανή μας ανάρτηση".

ΥΓ..
Φαγώθηκε η Γνώμη Άρτας του φίλου μας Κ.Γ να γράφει και να υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια τα πεπραγμένα του μεγαλοεργολάβου των σφαγείων και παρά λίγο εκλεγέντος -ΜΕ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΊΑ ΠΑΡΑΚΑΛΏ- δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης !
Προκλήθηκε ο Κωστάκης να γράψει κάτι και για την άλλη άποψη που υποστηρίζει ότι έγιναν πράγματα και θαύματα την οκταετία που πέρασε στα σφαγεία της φιλιππιάδας . Αυτός όμως το βιολί του.