ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Εκδήλωση από τον Περί βιβλίου

Ο Σύλλογος "Περί βιβλίου"  διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο "Πόθων Γεφυρώματα" την 21η  Νοεμβρίου 2014 (αίθουσα Δημαρχείου Δ. Ζηρού, ώρα 20:00μ.μ).

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kovacs - My Love (Lyrics)
και:Kovacs - My Love (Tasos Pilarinos Remix)

Paolo Nutini - Let Me Down Easy
και:Paolo Nutini - Let Me Down Easy (Tasos Pilarinos Remix)


Kadebostany - Castle In The Snow (Hector Extended Remix)

τα original για καθε μερα κ τα remix για να ειστε "in".T.

Ανώνυμος είπε...

Χθες το πρωι παρα τη βροχη ειχε πολύ κοσμο στο Ζηρο.Κοσμος εκτος Φιλιππιαδας από τους διπλα νομους.Ωραια ηταν.Θελω να δωσω ένα μπραβο στο Δημο μας για τους νεους καδους που βαλανε,και ειχαν και οι επισκεπτες να αφησουν καπου τα σκουπίδια.Ειχαμε γινει ρομπα τοσο καιρο με τα στολισμένα δεντρα με τις σκουπιδοσακουλες.Ποιο πολύ βλέπαμε τις διαφορες κρεμασμενες σακουλες στα δεντρα του Ζηρου,και την τζαμποσακουλα στην tv.Τελικα τροπο ηθελε όχι κοπο.Ηταν κριμα το Ζηρο να τον θυμομαστε μονο καθαροδευτερες,σε κανα φεστιβαλ,αντε και σε κανα φυστικομα.Ενα μονο λαθος όμως εγινε με το χρωμα του καδου.Επρεπε να εχουν άλλο χρωμα,πρασινο παράδειγμα να δενει και με το τοπιο.Υπαρχουν καδοι που είναι κοκκινοι που δεν κωλανε πουθενα με το θαυμασιο τοπιο του Ζηρου.Θαμου πεις αυτό σε πειραξε τωρα,τοσο καιρο εβλεπες στολισμένα δεντρα με διαφορες τζαμποσακουλες τωρα δε σου αρεσει το χρωμα;Οχι καλο είναι να θυμομαστε κάπου-κάπου να κοκκινίζουμε.Παντος ξανα ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ.Ειχαμε γινει ξεφτιλα τοσο καιρο.Μα Ζηρος χωρις καδο;Τελος καλο όμως όλα καλα.Παμε γιάλλα.Ειπαμε τροπο θελει όχι κοπο.Καλημερα συννεφιασμενη Φιλιππιαδα.

filoiko είπε...

Πολύ ωραίο το ψέμα σου φίλε...

Ανώνυμος είπε...

ο κύριος που κατηγορούσε τον αντιδήμαρχος καθαριότητας πριν 5 μέρες γαι τα οχήματα τα εγακατελειμενα γιατί κρύβεται τώρα;να πει ενα μπράβο αλλά που τέτοια γενναιότητα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αντιδήμαρχε που ξεπέρασες τα οριά σου.
Εκανες κάτι που δεν θαπρεπε να κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Το χωριό καίεται κ εσύ ασχολείται με τους κάδους.βέβαια τώρα εβγαλες γλώσσα.αββά βατην έκανες 5 χρόνια.ακου φιλέ υπαρχουν γειτονιές που δεν έχουν κάδους λ εσύ μιλάς για το ζηρο. Κάνε λίγο υπομονή κ πρωτα θα μπουν οι κάδοι στις γειτονιές κ μετα στο ζηρο .θες δε θες φιλέ μου η πόλη αλλάζει σελιδα κατα τα αλλά συνέχισε να γράφει; εκθέσεις ιδεών εσυ ο καθένας με το ταλέντο του.αλωστε μπορούσες να συμετασχεις στα δημοτικά πραγματα αλλά φοβήθηκες τη κρίση του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...




Κοίτα και λίγο-δεξιά , λίγο αριστερά φίλε του ΦΙΛΟΙΚΟ ,
Μη τα κοιτάζεις μόνο το φακό της μηχανής..

Ανώνυμος είπε...

Μακαλον φίλοι μου πρωτη φορά πήγατε στο Ζηρο.Και κάδους ειχε και καθαριότητα γινόταν οχι μόνο καθαρή Δευτέρα.Για ρωτήστε εκείνους που έκαναν μπάρμπεκιου πού τα πέταγαν τα σκουπίδια τους;

Ανώνυμος είπε...

Το Πολυτεχνειο Ζει λεει.Εμεις δεν ξερω,την βγαζουμε δεν τη βγαζουμε,με ολους αυτους που μπλέξαμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητε τα ελεγα και πριν αυτά όχι μονο τωρα.Οσο για τα δημοτικα τι να κανω δεν ημουνα περισσοτερο ωραιος από κατι αλλους και πηρα λιγοτερους ψηφους,και δεν βγηκα.Την επομενη όμως πιστευω με λιγο λιφτινκ να τα καταφερω!

Ανώνυμος είπε...

Sebastien Tellier - La Ritournelle (Mr.Dan's Mix)


καλημερα! Τ.

Ανώνυμος είπε...

KOY-KOY!Γραψτε κατι τι παθατε;Μουλιασατε απ'τη βροχη,η μαζευετε ελιες;Ωραιες είναι οι σκασμενες,αλλως τις τρωει όμως και άλλος φτυνει τα κουκουτσια!Πως λεγαμε παλια;ΛΙΜΟΟΟΥΥΥΡΑΑΑΑ!!!Καλημέρα.

filoiko είπε...

Μαθεύτηκε.

Αυριο Πέμπτη βράδυ λέει μετά από πολλά χρόνια αποχή θα παίξει τραγούδια σε καφέ στην Φιλιππιάδα.

Τότε έβαζε τραγούδια από βινύλιο τώρα από το λαπτοπ.

Εγραψε με το στυλό αυτά που θέλει ν ακούσουμε-είναι πάνω από 100-και μάλιστα έχει στο χαρτί την σειρά που θα τα βάλει.

Θα αρχίσει με το ΠΑΙΞΕ ΒΡΑΧΝΗ ΜΟΥ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ

Για να ξαλαφρώσει και να ξαλαφρώσουμε και μεις.

Μέχρι να φέξει

Ανώνυμος είπε...

θα κερασετε κανα σιβας ναρθουμε?

Ανώνυμος είπε...

Toυ το λεγαμε για πολύ καιρο.Μας εχει κανει να περασουμε απίστευτες στιγμες.Μαζι του ερωτευτηκαμε όχι μονο την γκομενα-φιλη-γυναικα μας,αλλα και τη μουσικη του.Αντε καλη αρχη και για άλλες βραδιες.Χ.Π.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ολόκληρος ενας μουσικος καταλογος.Σαν παλιο κρασι.Τα φοιτητικα μας δωματια ακομη θα είναι ποτισμενα,τα ντουβάρια του με Μαλαμα κλπ απ΄τις κασέτες του.Δ.ΣΤ.

Ανώνυμος είπε...

θα 'ρθει κι εκεινη που μαγειρευει με τα δωδεκαποντα?

Ανώνυμος είπε...

The Greenhorns Feat. Holly Golightly - There is an End


apisteftable!T.

Ανώνυμος είπε...

πιανουμε τον παππου:
Big Tom - No Thank You Mr Pusher

κ τον κανουμε:

The Outsider-Lack of Afro

για κολλημα!Τ.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που καταλαβαμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

seaτο 1ο ειναι το αυθεντικο
κ το 2ο η διασκευη.

αμα περναν τα χρονιαααααα...
(αλλιως:χασμα γενεων).

Ανώνυμος είπε...

Διαφορες σοβαρες σκοτούρες με καναν να μην εχω μπει το τελευταιο 24ωρο να σας διαβασω.Μολλις τα διαβασα όλα.Ενα εχω να πω σας ευχαριστω ολους τους μεν και τους δεν από καρδιας.Απλα είναι τα πραγματα.Ειπαμε να παιξουμε λιγη μουσικουλα,να περασουμε,μουσικα καλα στις τοσες μας σκοτούρες.Τοσο απλα.Ενα μας ευχομαι.Καλη μας μουσικη ακροαση.Και να ακουτε παντα μουσικη,κανει καλο σε όλα.Ευχαριστω.Γ.Μ.r