ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβούλιου

Συνεδριάζει  την Δευτέρα  18  Μαΐου  2015  και  ώρα  19 : 00΄   το Δημοτικό Συμβούλιο  για τα  παρακάτω  θέματα  της  ημερήσιας  διάταξης 
1.               Συζήτηση – ενημέρωση  σχετικά  με  τη  λειτουργία  των  Κέντρων  Υγείας  Φιλιππιάδας  και  Θεσπρωτικού 
2.               Έγκριση  διενέργειας  δαπανών  ( προμηθειών – υπηρεσιών ) 
3.               Έγκριση  σχεδίου  αναμόρφωσης  του  προϋπολογισμού  του  Δήμου  Ζηρού  οικονομικού  έτους  2015
4.               Επιστροφή  ποσού  58,40 €  στον  Παπαγεωργίου  Χρήστο  του  Γεωργίου,  ως  αχρεωστήτως  καταβληθέν
5.               Εξέταση  αιτημάτων  δημοτών  για  διαγραφές – διορθώσεις  χρεώσεων  από  τους  βεβαιωτικούς  καταλόγους  του  Δήμου  Ζηρού
6.               Έγκριση  καταστροφής  αντικειμένων  που  δεν  προσφέρουν  καμία  εξυπηρέτηση  στις  ανάγκες  του  Δήμου  και  δεν  έχουν  καμία  χρηματική  αξία  

7.               Έγκριση  παράτασης  προγραμματικής  σύμβασης  με  τον  Ο.Α.Ε.Δ.  για  τη  λειτουργία  Γραφείου  Ανταποκριτή  Ο.Α.Ε.Δ.  στη  Δημοτική  Ενότητα  Φιλιππιάδας  Δήμου  Ζηρού
8.               Έγκριση  κανονισμού  λειτουργίας  Δημοτικής  Επιτροπής  Διαβούλευσης  Δήμου  Ζηρού
9.               Αποδοχή  ποσού  33.400,00 €  από  το  Υπουργείο  Εσωτερικών  και  Διοικητικής  Ανασυγκρότησης  για  την  κάλυψη  δράσεων  Πυροπροστασίας  και  καθορισμός  ενεργειών  που  θα  πραγματοποιηθούν   
10.           Τροποποίηση  Τεχνικού  προγράμματος
11.           Έγκριση  1ου Ανακεφαλαιωτικού  Πίνακα  εργασιών  του  έργου : « Αποκατάσταση – Επανάχρηση  Παλαιού  Δημαρχείου  Φιλιππιάδας » 
12.           Έγκριση  παράτασης  συμβατικής  προθεσμίας  περαίωσης  εκτέλεσης  του  έργου  με  τίτλο :                   « Ανάπλαση  κεντρικών  οδών  της  Πόλεως  της  Φιλιππιάδας »
13.           Έγκριση  παράτασης  συμβατικής  προθεσμίας  περαίωσης  εκτέλεσης  του  έργου  με  τίτλο :                « Δίκτυο  αποχέτευσης  ακαθάρτων  Τοπικής  Κοινότητας  Νέας  Κερασούντας  Δήμου  Ζηρού »
14.           Έγκριση  σύναψης  προγραμματικής  σύμβασης  μεταξύ  του  Δήμου  Ζηρού  και  της  Περιφέρειας  Ηπείρου  για  την  παραχώρηση  δασολόγου  για  την  επίβλεψη  του  έργου :                       « Πυροπροστασία  Δάσους  Ζηρού » 
15.           Έγκριση  μετακίνησης  εκτός  έδρας  του  Δημάρχου  Δήμου  Ζηρού
                                                                              

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν κάνω λάθος πάλι εκτός της συνεδρίασης το θέμα του Σχεδίου Πόλης της Φιλιππιάδας. Δεν "ωρίμασε" το θέμα ή ας έχει και ο Μήτσος κάτι για να λέει; Αδυναμία, έλλειψη προγραμματισμού ή αβροφροσύνη στην αντιπολίτευση;

Ανώνυμος είπε...

Για τα δέντρα που κόβονται στην Ταγμ Βελισσαρίου ποιος και τι να πεί.

Αφού φτιάχνονται τα πεζοδρόμια η φτηνή δικαιολογία που παίζει.

Πολυτέλεια να ζητάς φίλε με το προηγούμενο σχόλιο να προχωρήσει το ΓΠΣ

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΊΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ανώνυμος είπε...

Τα πεζοδρόμια θέλουν χρόνια να αποφασίσεις να τα φτιάξεις και μια "στιγμή" για να "γίνουν".

Τα δένδρα αρκεί μια "στιγμή" να αποφασίσεις να τα φυτέψεις και χρόνια για να "γίνουν".

Οπότε τι πιο "συνετό" να συνδυάσεις τα πράγματα;

Σε μια "στιγμή" αποφασίζεις σε μια "στιγμή" τα κόβεις.

Υπάρχει και εμπειρία...

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο θέμα λέει:

Συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού

Ωχ κατάλαβα...
-πάει και το Κέντρο Υγείας.

Τι θα μείνει νομίζετε;
Η Αστυνομία και ο Αη Βησσάρης

Ανώνυμος είπε...

Χρ. Σπίρτζης (υπουργός πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος) σήμερα:

"Το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο είναι η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ του Χωροταξικού και ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ σχεδιασμού"

Έλα μώρε Χρήστο. Σειρά έχουν τα πεζοδρόμια...

filoiko είπε...

Θέμα παγίδα στις Πανελλήνιες

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2015, σκορπίζοντας άγχος σε χιλιάδες μαθητές αλλά και ανακούφιση σε εκατομμύρια Έλληνες, που δεν συμμετέχουν σε αυτές.

Σκέψου να ζεις σήμερα στην χρεοκοπημένη Ελλάδα και να πρέπει να διαγωνιστείς και στις Πανελλήνιες. Το αμέσως χειρότερο είναι να σου βγάζουν τα νύχια με τανάλια.

Το θέμα της Έκθεσης αφορούσε τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, αφού έχουμε κολλήσει στο παρελθόν και δεν λέμε να ξεκολλήσουμε με τίποτα.

Το θέμα της αξιοποίησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ήταν αναμενόμενο, αφού σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων.

Δηλαδή, ευτυχώς που δεν έγραφαν Έκθεση αύριο οι μαθητές γιατί αύριο είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ηπατίτιδας, οπότε οι μαθητές θα έπρεπε να γράψουν για τα πλεονεκτήματα του ίκτερου και της νεφρικής ανεπάρκειας.

Σύμφωνα με τους καθηγητές του φροντιστηρίου «Παραπαιδεία», το θέμα της Έκθεσης έκρυβε παγίδες, αφού οι μαθητές έπρεπε να συμπεριλάβουν στην πολιτιστική μας κληρονομιά και τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.

Οι μαθητές έπρεπε να γράψουν για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα αλλά και για τη μόνιμη επιστροφή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στην Ελλάδα.

Όσοι μαθητές δεν έγραψαν για την Αγία Βαρβάρα, θα μηδενιστούν και δεν θα περάσουν στο πανεπιστήμιο, οπότε θα φύγουν στο εξωτερικό για δουλειά, σπουδές και διασκέδαση, ενώ οι επιτυχόντες θα μείνουν εδώ και θα βάλουν τα πτυχία τους σε κάποιο σημείο του σώματός τους, το οποίο δεν θα ήθελα να αναφέρω.

από τον pitsirikos

Ανώνυμος είπε...

"Χτίζει εικόνα" η Κωνσταντοπούλου σύμφωνα με τα κανάλια. Χτίζει;