ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Η πρώτη της Ηπείρου και στους κορυφαίους της Ελλάδας… Αρίστευσε σε Φυσική αλλά και Μαθηματικά

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ρούλα Χρήστου
Στους πρώτους των πρώτων σχολών συγκαταλέγεται η Κωνσταντίνα Σαραντάρη από την Καμπή, μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Φιλιππιάδας.
Οι βαθμοί της στις πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν πραγματικό άθλο και έχουν αποτελέσει αντικείμενο θαυμασμού και συζητήσεων σ΄όλη τη γύρω περιοχή αλλά και πανελλαδικά.
Υποψήφια της θετικής κατεύθυνσης, με όνειρο τη Στρατιωτική Ιατρική, αρίστευσε κυριολεκτικά σε Μαθηματικά και Φυσική, που παρατηρήθηκε η μεγάλη «σφαγή» των διαγωνιζομένων.
Αλλά και στα υπόλοιπα μαθήματα η βαθμολογία της έπεφτε λίγο κάτω από το είκοσι κι έτσι με ελάχιστη διαφορά είναι δεύτερη πανελλαδικά με 19.776 μόρια.
Λίγο παραπάνω (19880) έγραψε μαθητής από τη Λαμία.
Παιδί συνεσταλμένο η Κωνσταντίνα, απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο της, δηλώνει σήμερα πως δεν περίμενε κι η ίδια τέτοια επιτυχία.
«Ήθελα να γράψω τουλάχιστον 19.300. Δεν περίμενα ότι έγραψα τόσο καλά. Τώρα εκείνο που σκέφτομαι είναι να περάσω και τα αθλήματα και δεν πειράζει, ας μην πάω διακοπές», απαντάει στο Epiruspost όταν τη ρωτάμε για το αν αισθάνεται την ανάγκη μετά από τόσο κόπο να ξεκουραστεί πηγαίνοντας διακοπές.
Οι γονείς της, άνθρωποι του μόχθου και οι καθηγητές της που τη ζούσαν από κοντά ήξεραν πως της άξιζε η αριστεία κι η πρωτιά. Είναι λοιπόν περήφανοι .
Της αξίζουν όλα τα μπράβο κι όλες οι ευχές για συνεχείς επιτυχίες και στην υπόλοιπη ζωή της!
Η επιτυχία της Κωνσταντίνας Σαραντάρη έρχεται να επιβεβαιώσει και τη γενικότερη παρατήρηση πως η επαρχία έχει πάντα να επιδείξει υψηλά ποσοστά επιτυχιών στις πανελλήνιες σε σχέση με τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ και το Λύκειο Φιλιππιάδας έχει κάθε χρόνο να επιδείξει υψηλές αποδόσεις μαθητών του.
πηγή:epiruspost.g

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χιλια μπράβο Κωνσταντίνα

Ανώνυμος είπε...

Ποιος άραγε Θα μας πει τι μέλλει γενέσθαι;

Το ΟΧΙ είναι δεδομένο.

Μετά όμως τι γίνεται;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ με τους ΘΕΣΜΟΥΣ;

Μη χολοσκάτε οι τράπεζες θα είναι ανοιχτές την Δευτέρα...

Οι συνθήκες απαιτούν ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Αρχίζει και παίζει το όνομα Καραμανλής...

Ανώνυμος είπε...

Απόμακρο γεγονός αυτό που πέτυχε η Σαραντάρη.
Το μέτρο το δείνουν άλλα.
πχ οι ουρές στα ΑΤΜ

Ανώνυμος είπε...

Α ρε μπαγάσα Τσιπρα.Κατάφερες να σηκώσεις τους Ελληνες από καναπέδες,κρεβάτια,καφετέριες,μπαράκια και είναι ολοι από χθες αργα μπροστά από ένα ΑΤΜ!Οχι πες μου δεν είναι αθλος αυτό;