ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Την Τετάρτη 8-7-2015 συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ζηρού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ          
Φιλιππιάδα  19  Ιουνίου 2015  
ΔΗΜΟΣ     Ζ Η Ρ Ο Υ 
ΝΟΜΟΣ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ                                                                        
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αριθ.  Πρωτ.  : 8191
ΑΙΡΕΤΩΝ  ΟΡΓΑΝΩΝ                          
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                    

Π    Ρ    Ο    Σ    Κ    Λ    Η    Σ    Η

Π Ρ Ο Σ : 
1.  Τα  μέλη  της Δημοτικής Επιτροπής 
 Διαβούλευσης Δήμου Ζηρού


Καλείστε  να  προσέλθετε  στην  αίθουσα  συνεδριάσεων  του  Δημαρχιακού  Καταστήματος  την  Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015  και  ώρα  19 : 00  σε  συνεδρίαση  για  συζήτηση  και  λήψη  απόφασης  για το   παρακάτω  θέμα  της  ημερήσιας  διάταξης :

1. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ( Α΄ΦΑΣΗ)  ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΖΗΡΟΥ
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα , Πέμπτη  9 Ιουλίου  2015 την ίδια ώρα, οπότε θεωρείται σε κάθε περίπτωση ότι υφίσταται απαρτία (άρθρο 76 παρ.3 Ν3852/2010).
                     


           Ο  Πρόεδρος
                                             Δήμαρχος Ζηρού

                         Καλαντζής Νικόλαος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΒΓΩ ΕΞΩ...Καμαρωτός-καμαρωτός σα παγώνι!Και γιατί αυτό;Διάβασε. 25 Ιουνίου στους πρώτους των πρώτων συγκαταλέγεται η Κ ωνσταντίνα Σαραντάρη,και αποτελούσε πραγματικό αθλο! Δευτέρα 6 Ιουλίου αποτελεί πραγματικό θαυμασμό και συζητήσεις σε ολη την περιοχή η[πάλι;]πρωτιά της πόλης μας για το 48,ο5% το μεγαλύτερο ποσοστό του...ΝΑΙ στηνΗπειρο και στην πολη μας!Θα μου πείς πως αυτό;Αντε ντε!Μπορεί να'χουμε πολύ...ξυγκι ακόμη σε μπαούλα η σε τράπεζες,μεγάλο μπαγιόκο πως το λένε!Υπαρχουν μερικοί που νιώθουν περήφανοι που έσπρωχναν τον Ελληνα να ψηφίσει ότι το κεφάλαιο ηθελε;Οι...Ευρωπαϊστές!Ζουν στο δικό τους κοσμο αλλά..εχουν αποψη για το δικό μας!Μας αξίζουν λοιπόν όλα τα μπράβο και ολες οι ευχές,για ακόμη μεγαλύτερες πρωτιές κα επιτυχίες στο μέλλον! Ειδες που όταν είμαστε ολοι μαζί μπορούμε να κανουμε θαύματα;Καλό απόγευμα Φιλιππιάδα και...πάντα πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Και να ειμασταν μονο στο ΝΑΙ πρωτοι!αν αρχισω να γραψω θα βαρεθειτε να διαβαζετε! Παντως το πρωι στοΑΤΜ ναβριζουμε την κατασταση και το βραδυ στα πανηγυρια στις πλατειες στα διαφορα beach bar μεχρι ναερθει παλι το πρωι να παμε στο ΑΤΜ για τα λιγοστα 50 ευρω που μας καταντησαν να εχουμε στη τσεπη μας! Ντροπη την επομενη φορα να ψηφισουμε διπλο ΝΑΙ μπας και το ΑΤΜ βγαλει 100 ευρω!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό ΦΙΛΟΙΚΟ.Δε ξέρω να γράφω όμορφα,αλλά ήθελα να γράψω δυο αράδες!Σήμερα είναι Τρίτη βράδυ,αλήθεια που είναι αυτοί που μου ζαλήσανε το..ΝΑΙ μου τόσες μέρες;Και λεω το ΝΑΙ μου,γιατί στη ζωη μου είναι περισσότερα τα ΝΑΙ μου παρα τα ΟΧΙ.Μιά φορά χρειάστηκε να πω και γω ένα μεγάλο ΟΧΙ και με πήραν απ'τα..μούτρα!Συγχωρώ πολύ συχνά ανθρώπους αλλά αυτοι συνηθίζουν να με πληγώνουν.Εχω μαθει μεσα από απλά πράγματα να εχω τα ωραιότερα ΝΑΙ της ζωής μου.Είμαι φτωχός άνθρωπος αλλά,οι φτωχοί άνθρωποι συνήθως είναι και οι πιο γενναιόδωροι.Θα μου πείς,ευκαιρίες είχες;Ναι.Μυαλό είχες;ΝΑΙ.Για να κάνω κομπόδεμα και να...βογκάνε οι Τράπεζες,και να μου κουνάς τώρα εσυ το δάχτυλο ΟΧΙ!Τέτοιο βόγκημα δε θα το ήθελα ποτέ στη ζωη μου!Μέτρα εσυ το κομπόδεμα σου,και άσε με εμένα με τα πιο ωραία ΟΧΙ τις..αφραγγίας μου,και τα πιο ωραία ΝΑΙ της ζωής μου.ΝΑΙ σε ένα ωραίο κρασί.ΝΑΙ σε ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με αυτους που αγαπάω κι ας είμαστε φτωχοί.Και να ξέρεις όταν δεν έχεις το πακέτο το φεγγάρι είναι πιο όμορφο στα μάτια σου!Δε σε νοιάζει αν δεν άνοιξε το χρηματ.του Τόκιο η όχι!ΝΑΙ σε ένα ωραίο φαγητό και ας είναι και αβγά μάτια!Τους μπαρμπουνοαστακούς τους κάνω δώρο σε σένα.ΝΑΙ σε μία ωραία βόλτα και κάπου θα βρούμε στη βόλτα μας και μείς κανα φρούτο εποχής να το βάλουμε στο στόμα μας.Σου έγραψα λίγα ναι,δε θέλω να σε κουράσω,εχω τέτοια ξέρεις πόσα;Εεε καλά,αλλά ένα θέλω από σένα.Κατάλαβε με και μένα για το ΟΧΙ που είπα.Μη μου κρατάς μούτρα,εγώ είπα ΟΧΙ.Και ήταν ωραίο ΟΧΙ.Και να ξέρεις εχει ο Θεός για όλους,και για τους ΝΑΙ και για τους ΟΧΙ.Ευχαριστω το Μιλτιάδη για το χρόνο του,και αν μπορεί και το εγκρίνει ας το βάλει. Α.Κ.