ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Διοργάνωση ημερίδας από τον Δήμο Ζηρού Πέμπτη 6-8-2015

Ημερίδα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής διοργανώνει ο δήμος Ζηρού, στο πλαίσιο του θεματικού Φεστιβάλ του έργου "The Lakes Route", το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007 – 2013».
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα, διοργανώνεται WORKSHOP με θέμα: «Τουριστική Ανάπτυξη της Περιοχής» και παράλληλα παρουσίαση έκθεσης φωτογραφίας.
Εισηγήσεις θα παραθέσουν ο κος Ιωάννου Στράτος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και Υπεύθυνος Τουριστικής Ανάπτυξης Ηπείρου, ο κος Γιολδάσης Γιώργος Μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ο κος Τσώλης Κωνσταντίνος Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας και Αντιπρόσωπος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και ο κος Ευαγγέλου Στέφανος, Μέλος Επιτροπής Διοργάνωσης ZERO FESTIVAL. Xαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Ζηρού κος Καλαντζής Νικόλαος, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο κος Γκάρτζιος Χρήστος Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Τοπικής Οικονομίας, Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Ζηρού.
Το έργο «The Lakes Route», έχει ως στόχο την προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων και την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ αποτελεί μέσο για την αξιοποίηση και προστασία της φυσικής κληρονομιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο Ζηρού στο τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: