ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

παρουσίαση Βιβλίου Σάββατο 26/03/2016

Εκδήλωση παρουσίαση του βιβλίου της Καθηγήτριας της Νέας Ελληνικής Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κυρίας Λαδογιάννη Γεωργίας, «Σκοτεινή Ρίζα» - Ανθολογία Λυρισμού τόμος Β (1940 – 2000) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016, ώρα 20:00μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο κύριος Τριαντάφυλλος Αλμπάνης τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής Χημείας. Το βιβλίο παρουσιάζουν: ο Απόστολος Μπενάτσης τ. Αν. Καθηγητής Θεωρίας Λογοτεχνίας και Ανάλυσης Κειμένων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Άκης Μάντζιος, Διδάκτωρ Νέας Ελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Η ομάδα του Πολιτιστικού Προγράμματος «Ποίηση» του 1ου ΓΕΛ Φιλιππιάδας, θα πλαισιώσει την εκδήλωση με αφήγηση και μουσική. 


Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Σύλλογος Περί Βιβλίου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι πολύ διότι δεν θα μπορέσω να την παρακολουθήσω γιατί όπως όλοι γνωρίζουν την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο εδώ και καιρό το 4o live του παιδικού διαγωνισμού τραγουδιού στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, αφιερωμένο στην Ελληνική Παράδοση.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ανωνυμε-η!
αλλά, μη νομιζεις οτι τους ενδιαφερει κιολας....

αυτοι τη δουλεια τους θελουν να κανουν.