ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜ.ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΚΛΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΙΝΑΜΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΑ..ΣΤΕΛΕΧΗ!ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΑΣΤΕΕΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΚΟΛΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΠΑΡΑ ΣΤΟ Α.ΟΡΟΣ..!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΩΝ ΜΕ. Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο σχόλιο,τις εχω δεί και εγώ αυτές τις φωτό!1ον σχόλιο.Κρίμα.2ον σχόλιο.Αλήθεια γιατί μερικοί δεν πάμε να παίξουμε στις κούνιες;Τα παιδάκια θα δείξουν κατανόηση,και θα μας προσφέρουν απλόχερα τη θέση τους.3ον σχόλιο.Ευτυχώς που έβαλε ζέστη,και θα αρχίσουμε τα μπουγέλα και μετά τα μπίίίίζζζζ!Και 4ον σχόλιο.Τι άλλο να πει κανείς,παιδιά είναι θα μεγαλώσουν..! Λ.Β.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο συμφωνώ,,,,,,,,Μπράβο Λ.Β & Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΚΩΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ;ΚΑΜΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΜ ΠΑΙΖΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε;Πως και δεν βλέπουμε σχόλια εδώ μέσα για την δημοτική αρχή;Η δεν γράφει κανείς η τα κάνει ολα τέλεια η δεν τα ανεβάζετε ...Τα προηγούμενα χρονια ήταν οχετός ολα τα σχόλια σας....Τώρα μούγκα ...για το επίπεδο,την μόρφωση,τις αλκοολικές νύχτες,τα πανηγύρια,τα συνολακια,τραπεζώματα ...Άρτος -Σουβλάκι-ΘΕΑΜΑΑΑΑ!!!