ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Επιλέξτε τις ταινίες που θέλετε να δείτε στο θερινό σινεμά στις 18 και 19 Ιουλίου σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο Δήμος Ζηρού στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “2ο Πολιτιστικό καλοκαίρι Δήμου Ζηρού', διοργανώνει δύο διπλές προβολές ταινιών (μία για μεγάλους και μία για παιδιά) σε θερινό σινεμά που θα λειτουργήσει στις 18 Ιουλίου στη Φιλιππιάδα και στις 19 στο Θεσπρωτικό. Για τις ταινίες που θα προβληθούν δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες να επιλέξουν οι ίδιοι, μέσα από  προτεινόμενη λίστα ταινιών εκείνες που τελικά θα προβληθούν.
Για να προτείνετε την δική σας επιλογή ταινίας αλλά και την ταινία που θέλετε να δει το παιδί ή τα παιδιά σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoszirou.gr) και “κλικάρετε' στην διεύθυνση: https://dimoszirou.gr/?p=13332 τις ταινίες της αρεσκείας σας στα δύο πεδία της σχετικής ηλεκτρονικής λίστας.
 Σημ. Η δυνατότητα επιλογής ταινιών θα υπάρχει μέχρι την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Όποιες προκριθούν θα προβληθούν και στη Φιλιππιάδα και στο Θεσπρωτικό.

Το πρόγραμμα των προσεχών εκδηλώσεων

Στο μεταξύ με σειρά εκδηλώσεων συνεχίζεται το πρόγραμμα “2ο Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Ζηρού”.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
6-7 Ιουλίου: Πέτρα: Παραδοσιακό πανηγύρι.
7 Ιουλίου Γυμνότοπος: Ημερήσιο παραδοσιακό -θρησκευτικό πανηγύρι στον αύλειο χώρο του Ι. Ν. Αγίας Κυριακής με διοργανωτή τον πολιτιστικό Σύλλογο Γυμνοτόπου “Πάτερ Κοσμάς”.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
09.30: Πέρας αφίξεων.
10.00: Τέλεση αγιασμού
10.45: Έναρξη πανηγυριού.
8 Ιουλίου: Ριζοβούνι: (8.30 μ.μ.): Παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Βέντζη από το Σύλλογο Γυναικών Ριζοβουνίου.
8 Ιουλίου: Θεσπρωτικό: Εκδήλωση με παραδοσιακές πίτες από το Σύλλογο Γυναικών Θεσπρωτικού.

15 Ιουλίου: Θεσπρωτικό: 7ο φεστιβάλ μοντέρνου -παραδοσιακού χορού και παραδοσιακής μουσικής με διοργανωτή τον Μορφωτικό Σύλλογο Θεσπρωτικού.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΚΑΛΩΓΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ...ΓΙΑΤΡΟ..!

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα παω καραγκιοζη ,στη ζουρλουπολη

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΒΡΕ...ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ???ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ {ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΑΞΙΟΥΣΑΝ} ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑ....Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΑΝ...ΓΥΡΩ -ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠ ΤΟ 2007 ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΚ...ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ>>>>

Ανώνυμος είπε...

Ανεβαστε στα παταρια και κανεναν που ξερει να μιλαει.Απο συνολακια αλλο τιποτα,χορτασαμε.Απο μορφωση και επιπεδο ομως υστερειτε.φιλουθκια!!!!