ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Εκδήλωση για το βιβλίο ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΟ...

Καταπληκτική επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου <<Είκοσι τρεις μήνες μόνο…>>της Χρυσάνθης Αμανατίδη-Γκάρτζιου το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.Φίλοι και γνωστοί  πλημμύρισαν ασφυκτικά  την αίθουσα στο Δημαρχείο Φιλιππιάδας για να τιμήσουν την συγγραφέα στο πρώτο της βιβλίο.    

Tην εκδήλωση διοργάνωσε ο  Σύλλογος «Περί βιβλίου» Φιλιππιάδας και εκ μέρους του Συλλόγου μίλησε στην αρχή για το βιβλίο η φιλόλογος καθηγήτρια Ευγενία Μάστορα.Στη συνέχεια η Δώρα Χουλιάρα (Σχολική σύμβουλος Αβαθμιας Εκπαίδευσης) έκανε εκτενή αναφορά στο βιβλίο , γύρω από το θέμα που κινείται και αφορά τον έρωτα και την αγάπη.Μετά η καθηγήτρια Βιβή Αναγνώστου διάβασε κάποιο απόσπασμα του βιβλίου για να κλείσει στο τέλος η Χρυσάνθη Αμανατίδη Γκάρτζιου εκφράζοντας μεταξύ των άλλων τις ευχαριστίες της  και για τον Σύλλογο αλλά και για την ανταπόκριση και την συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση.
Χαιρέτισε εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Φιλιππιάδας η Δώρα Ιατρού Παπαιωάννου και παρευρέθη στην εκδήλωση  ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήγα χθες μια απογευματινή φθινοπωρινή βόλτα στο Ζηρό.Αυτό που είδα με πίκρανε πραγματικα!Αλήθεια όποιος γουστάρει κόβει,και όπου να'ναι χωρίς άδεια δέντρα;Ένας να κρατά...τσίλιες,και άλλοι στη ζούλα να κόβουν ΧΩΡΙΣ άδεια;Τινα πώ;Ντροπή;Ξεφτίλα;Και όταν τους το λες,σου απαντάνε.Έεελα μωρέ,έχει εδώώώ οουυυ!!!Αλήθεια κανένας έλεγχος υπάρχει;Γι'αυτό ρωτάω,αν όχι να πάω και γω βρε αδερφέ,αφου δεντρα έχουμε οοουυυυ!!! Σ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.