ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Εκδήλωση ενημέρωσης πολιτών 8-4-2009

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 και ωρα 8.00 μμ θα πραγματοποιηθεί τελικά η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Θα κληθούν να παρευρεθούν οι Βουλευτές του Νομού,ο Νομάρχης,ο Δήμαρχος,Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι,υπάλληλοι από την Πολεοδομία Πρέβεζας και Φιλιππιάδας,εκπρόσωπος απο ΤΕΕ Πρέβεζας,πολιτιστικοί και αλλοι τοπικοί φορείς και υπηρεσίες,ΜΜΕ και πολίτες.Επίσης θα προσκληθεί εκπρόσωπος απο το μελετητικό γραφείο της κ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ.


Η εκδήλωση εκτός από τις ομιλίες και την συζήτηση που θα γίνει μετά, θα περιλαμβάνει και προβολή ενημερωτικών σλαιτς και διαφανειών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολη η Φιλιππιάδα και τα χωριά πρέπει να ενημερωθουν γι αυτή την εκδήλωση.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.Μη το βαζετε κάτω.ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλέστε να παρευρεθούν:

..Ολα τα κοινοβουλευτικά κόμματα
Βουβάθηκαν !
..Τις μη κυβερνητικές οργανώσεις
*το Σύλλογο για την προστασία του ΛΟΎΡΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ...
Έχει εξαφανιστεί!
*το Σύλλογο περί Βιβλίου..
*Τις αδελφότητες...
Φιιππιαδωτών Αθήνας
Ανωγειατών Φιλιππιάδας
Συρακιωτών Φιλππιάδας
το Σύλλογο Αγιος Βησσαρίων
το Σύλλογο των εμπορο-
επαγγελπατιών ...

Να είνα όλοι εκεί...

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα σιωπούν οι λαλίστατοι σ αλλα...

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφω από τον "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ" των Ιωαννίνων:

"Ξαναγυρίζουν τα λελέκια;

Να λοιπόν που τα λελέκια θα ξαναγυρίσουν στις φωλιές τους. Ήταν μια ευχή και ένας πόθος πολλών Γιαννιωτών. Μια φορά είχαμε βρεθεί σε μια πολύ μικρή πόλη στα σύνορα Γαλλίας, Ελβετίας, Γερμανίας και συναντήσαμε ένα πάρκο γεμάτο πελαργούς. Στην είσοδό του υπήρχε μια πινακίδα που έγραφε "Για την σωτηρία του πουλιού". Μέσα στο χωριό στις καμινάδες υπήρχαν τα πουλιά αυτά και είχε ονομασθεί το μέρος "Η πόλη των πελαργών. Είχαμε ζηλέψει τότε. Και να που διαβάζουμε την είδηση πως ο λέλεκας της Καλούτσιανης είναι πάλι στη φωλιά του.

Τι ωραία σκηνή είναι εκείνη που ο λέλεκας ξαναγύρισε στο σπίτι του, το οποίο καθαρίστηκε από το άγριο φυτό που το είχε κατακυριεψει με την μέριμνα του αντιδημάρχου Γιώργου Ανυφαντή. Μακάρι και σε άλλες φωλιές να γυρίσουν πελαργοί".

Χωρίς σχόλια.