ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Oμόφωνη απόφαση στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για ύψος 11,5m


Oλόκληρη η απόφαση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβούλιου ΕΔΩ

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Χωριά χωρίς ανθρώπους"... επισημαίνει με θλίψη στο τελευταίο φύλλο της ΦΩΝΗΣ ο εκδότης της Φάνης Μπάρκας.
Έμπλεος ικανοποίησης μεγίστης και χαράς αφάτου για"την αφθονία και την υπερεπάρκεια απο "ντόπια κρέατα" και τον αυστηρότατο έλεγχο κατά των ελληνποιήσεων ως και τη θαυμαστή δουλειά που γίνεται στα βιομηχανικά σφαγεία του Νομού μας"
ο κύριος Νομάρχης μας...!
Πριν διαβάσω τα σχετικά δημοσιεύματα απο την εφημερίδα, η ματιά μου είχε πέσει πάνω στη φωτο γραφία με έξη ΕΞΩΓΗΙΝΑ πρόσωπα... μεταξύ των οποίων- ακριβώς στο κέντρο- πόζαρε ο κύριος Νομάρχης.
ΝΑΙ...ναι! ή επροκειτο περί εξωγήϊνων ή περί" στημένων" για επικοινωνιακη φωτογράφηση... Ολόσωμες στολές και κουκούλες τέτοιου τύπου φορούν μόνο οι αστροναύτες και κατα συνέπεια παρόμοιες πρέπει να φορούν και οι εξωγηϊνοι. Μετά όμως από μια πιο ψύχραιμη ματιά γνώρισα τα πρόσωπα και άλλαξα γνώμη. Έβλεπα μπροστά μου μια στημένη παράσταση! Για να κάνεις έλεγχο σε σφαγεία δεν φοράς μια "απαγορευμένη" πλέον κουκούλα
και μια ολόσωμη φορμα. Φοράς μπότες, κύριε ΝΟΜΆΡΧΗ,διότι το δάπεδο των σφαγείων είναι πλημμυρισμένο από νερό ή αίματα ! Εαν είχατε πρόθεση να ελέγξετε τα σφαγεία και να δείτε τα σφάγια κρέατα έπρεπε να φορέσετε, πρώτα και κύρια μπότες...

Αλήθεια, γιατί στέκομαι τόσο πολύ στην επικοινωνιακή εμφάνιση του νομάρχη; Γιατί δαιμονίστηκα τόσο πολύ;
"Χωρια χωρίς ανθρώπους" βλέπει ο δημοσιογράφος και το διατυπώνει με πόνο αβάστακτο. Γη της επαγγελίας βλέπει ο νομάρχης ! Και το γνωστοποιεί με χαρμόσυνα μηνύματα και επικοινωνιακές φωτογραφίες. Θα ήταν ακόμα πιο πειστικός ο νομάρχης αν είχε μαζί του και τον υπεύθυνο για τα περιβαλλοντολογικά νομαρχιακό σύμβουλο ...για να διαπιστώσει την καθαρότητα , το ανέγχικτο και αμόλυντο των παρακειμένων του σφσγείου αυλακιών ...

Φίλε δημοσιογράφε, μέσα στα τελευταία οκτώ χρόνια ο πληθυσμός των χωριών μειώθηκε κατά 30% και το εισόδημα των υπλοίπων κατά 40% τουλάχιστο.
Μη οδύρεσαι! ΧΑΜΈΝΟΣ ΚΟΠΟΣ...
Έίμαστε για τα πανυγύρια και για τις δημόσιες σχεσεις.Όσες φορές έχω ανοίξει το ΑΡΤΑ ΤV ,ΠΆΝΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΆΡΧΗ ΜΑΣ ΒΛΈΠΩ...
Τόσο καιρό εδώ , στη φιλιππιάδα γίνεται χαμός με τα ύψη και τους συντελεστές των οικοδομών και ο Νομάρχης ούτε ακούει, ούτε βλεπει, και κατά συνέπεια είναι αδύνατο να αντιδράσει. Απο την επιτροπή των πολιτων κληθηκε να παρευρεθεί στην εκδήλωση ενημέρωσης και αδιαφόρησε πλήρως.Εστειλε όμως τον τέως αντινομάρχη για να μας πει εκ μέρους του οτι "ειναι κοινωνική αδικία για όσους έχουν οικόπεδα μέσα στο ιστορικό κέντρο να μη έχουν δικαίωμα να χτίσουν για τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και τα ανήψια τους "...Ξέχασε όμως να μας πει μέχρι ποιά γενιά πρέπει να συνεχιστεί αυτό ..

....."Κ"


ΥΓ...Ηταν μεγάλη, επίσης, παράληψη
που δεν είχε προσκαλέσει στην επιθεώρηση του εν λόγω σφαγείου και τον σύλλογο προστασίας του Λούρου ποταμού,για να μας επιβεβαιώσει και αυτός την τόσο σοβαρή δουλειά που γίνεται εκεί,αλλα και πόσο άγρυπνα μάταια έχουν οι ηγήτορες του συλλόγου.!!

Παρόλα αυτά, μην απελπίζεσαι , Φάνη, κρατάμε ακόμα..

Ανώνυμος είπε...

Ενα τόσο δα λαθάκι είναι σε θέση να γίνει αφορμή να καταρρεύσει
ολόκληρο οικοδόμημα.Και είναι κρίμα ένα θαυμάσιο σχόλιο να χάνεται στα τάρταρα λόγω μιας άστοχης και πολύ στοχευμένης ταυτό
χρονα " καταγγελίας", από μία παρονυχίδα.

Κατανοώ πλήρως τη θέση του συγγραφέα του παρόντος ιστολογίου,διότι είναι υποχρωμένος να κρατάει τις απαραίτητες και ανγκαίες ισορροπίες προκειμένου το ιστολόγιο να ανταποκριθεί στο σκοπό της εγκαθίδρυσής του, που δεν είναι άλλος απο την δημιουργία μιας ανθρώπινης πόλης, χωρις ουρανοξύστες, μέσα σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον.
Το βήμα τούτο δεν πρέπει να μετατραπεί σε καταφύγιο καταγγελιών σε βάρος συμπολιτών μας .Θα εκτραπεί του σκοπού του και θα γίνει αρρένα εμφυλίου και αλληλοσπαραγμού. Οπότε θα έχει χαθεί το παιγνίδι. Κριτική στους υπεύθυνους ναι, όχι όμως πρόκληση κοινωνικής αναταραχής.
Δεν υπάρχουν αναμάρτητοι απο εδώ και αμαρτωλοί στην αντίπερα όχθη.Όλοι μας βράζουμε στο ίδιο ζουμί.
Είμαστε θύτες και θύματα ταυτόχρονα. Ο αναμάρτητος ας ρίξει αυτός πρώτος τον λίθο , οχι όμως απο αυτό εδώ το μετερίζι. Όι όσοι αγωνιζόμενοι απο αυτό εδώ το στίβο
πρέπει να στοχέυουν την υπέρβαση σε άνωτερο επίπεδο και όχι στις "στοχεύσεις" και στον αλληλοσπαραγμό.
Αμήλικτη κριτική σε όσους βάζουν την αισθητική της πόλης και το περιβάλλον και οχι κυνήγι μαγισσών ...
Κατά συνέπεια σχόλια που ξεφεύγουν του σκοπού τούτου δεν πρέπει να δημοσιεύονται.

Ανώνυμος είπε...

Μια επισήμανση:

Διαβάσαμε πρόσφατα στις εφημερίδες:

"Η Δικαιοσύνη (δεν θυμάμαι σε ποιό επίπεδο) έκρινε μη νόμιμη την επιβολή προστίμου στην Vodafon γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες δημοσιότητας."

Πρόκειται για το σκάνδαλο των υποκλοπών: Σύμφωνα με τρείς υπουργούς της κυβέρνησης κάποιες ξένες υπηρεσίες παρακολουθούσαν μεταξύ άλλων και το τηλέφωνο του Πρωθυπουργού της χώρας.

Και κάποιες σκέψεις για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

1. Πρόκειται για μια απαραίτητη απόφαση πόσο μάλλον όταν έχει προηγηθεί απόφαση του ίδιου οργάνου (πάλι ομόφωνη) για τα 15,80μ.
2. Όμως, όπως γράφτηκε σε αυτό το blog δεν υπήρχε ανάλογο θέμα προς απόφαση - υπήρχε μόνο για συζήτηση - στην συνεδρίαση της 20/3/2009.
3. Πολύ φοβούμαι ότι λόγω της - ευεξήγητης - σπουδής του Δημοτικού Συμβουλίου να πάρει την παραπάνω απόφαση, ίσως δεν έχουν προσεχθεί διαδικαστικά θέματα.

Μπροστά στο κίνδυνο να βρεθεί στο μέλλον κάποιος, ό οποίος για δικούς του λόγους, θα επικαλεστεί διαδικαστικούς λόγους προσπαθώντας να καταρρίψει αυτήν την απόφαση, αλλά, και κυρίως, προκειμένου να διασφαλισθεί η πορεία σύνταξης του Σχεδίου Πόλης, απαιτούνται κατά την γνώμη μου οι παρακάτω ενέργειες:

1.Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την οριστική απόφαση για το ύψος των κτηρίων και την ανάκληση της προηγούμενης απόφασής του. Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του και να μην αφήσει τα προβλήματα να "επιλύονται" μέσω καταγγελιών πολιτών προς τον Εισαγγελέα.
2.Συζήτηση για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των διαδικασιών Πολεοδομικού Σχεδιασμού και υποβολή αναλυτικών - εναλλακτικών προτάσεων σχετικά με αυτό από τον Δήμαρχο.
3.Λήψη απόφασης για την πλήρη δημοσιοποίηση με όλα τα πρόσφορα μέσα (εφημερίδες, διαδίκτυο) όλων των νέων οικοδομικών αδειών, σε μια προσπάθεια ανάκτησης της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.
4.Λήψη απόφασης για την πλήρη δημοσιοποίηση με όλα τα πρόσφορα μέσα (εφημερίδες, διαδίκτυο) όλων των αποφάσεων- πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.
5.Διάγραμμα των ενεργειών διασφάλισης της ενημέρωσης και συμμετοχής των πολιτών - όπως απαιτεί ο νόμος - στην λήψη των κρίσιμων αποφάσεων του Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό, κυρίως από τον Δήμαρχο, ότι οι προτάσεις αυτές δεν υποσκάπτουν την δική του λειτουργία, αλλά είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας, δυστυχώς βάσιμης, καχυποψίας των πολιτών προς τις λειτουργίες σχεδόν όλων των θεσμών αυτής της χώρας.

Από την στιγμή που ο ίδιος, ανταποκρινόμενος στις ανησυχίες των πολιτών, σήκωσε, προς τιμή του, αυτό το βάρος, πρέπει να το πάει μέχρι το τέλος.

ΥΓ1

Ας ξαναδιαβάσουμε όλοι το σχόλιο του προηγούμενου σχολιαστή και ας επικεντρωθούμε του στόχους που έχουν τεθεί από την Επιτροπή Πολιτών και από το blog.

Ο πρώτος "Εφαρμογή του νόμιμου ύψους των 11,5μ" έχει τυπικά επιτευχθεί τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Ο δεύτερος " Σχέδιο πόλης σήμερα, όχι αύριο..." είναι περισσότερο δύσκολος. Για την υλοποίησή του δεν περισσεύει κανένας. Απαιτεί μια ειλικρινή συζήτηση, για το μέλλον της πόλης. Ας ελπίσουμε ότι αυτοί που μέχρι τώρα δεν σεβάστηκαν τον νόμο θα καταλάβουν ότι δεν θα έχουν πλέον την δυνατότητα να την αποφύγουν. Ας μην τους δώσουμε την ευκαιρία, ακόμη και αν υπάρχει δικαιολογημένη οργή, να εκτρέψουν την συζήτηση. Η Φιλιππιάδα έχει μόνο να χάσει αν αυτό συμβεί.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα στο προτελευταίο μήνυμα ότι "είναι κρίμα ένα θαυμάσιο σχόλιο να χάνεται στα τάρταρα λόγω μιας άστοχης και πολύ στοχευμένης ταυτόχρονα " καταγγελίας", από μία παρονυχίδα".
Επειδή δεν είναι κατανοητό, μπορείτε να μας εξηγήσετε σε ποιο σχόλιο αναφέρεστε;

Ανώνυμος είπε...

"Δυσάρεστη έκπληξη" ένοιωσε ό σύμβουλος της μείζονος για την απόφαση του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Διαβάζοντας κανείς τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 23/2/09 μπορεί και να παρασυρθεί.

Ο σύμβουλος ζητά εξηγήσεις, από τους μηχανικούς (ιδιώτες και υπαλλήλους) από τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο, τους Προϊσταμένους των Πολεοδομιών και φυσικά από το μελετητικό γραφείο.

Θα έλεγε κανείς ότι "δυσαρεστήθηκε" πάρα πολύ γιατί ένοιωσε ότι εξαπατήθηκε.

Όμως όχι.

Ο σύμβουλος έχει άποψη!

Για τα Πολεοδομικά:

Λανθασμένη η απόφαση ΣΧΟΠ και του ΥΠΕΧΩΔΕ. Δεν αφορά στην περίπτωσή μας. Εδώ ούτε αρχαία υπάρχουν ούτε καν μνημεία (πιθανώς ούτε και άνθρωποι). Καλά εκείνο το καμπαναριό στον Αη-Βησσάρη τι θέλει και μας χαλάει την μανέστρα; Εκείνο το αριθμητικά πάλι; Λογικά είναι κάποια γραφειοκρατική υπερβολή, ας το αγνοήσουμε!

Αλλά και για την οικονομική ανάπτυξη:

Άν ισχύσουν τα 11,50μ θα είναι ταφόπλακα στην ανάπτυξη της Φιλιππιάδας!

Θαυμάστε το όραμα του για την πόλη μας: Να φυτρώσουν παντού επταόροφες οικοδομές! Μόνο έτσι θα έχουμε ανάπτυξη!

Αλλά και την οικονομική του ανάλυση: Η οικοδομική δραστηριότητα (αυτή των επταόροφων οικοδομών συγκεκριμένα) προφανώς κατέχει πάνω από το 50% του οικονομικού γίγνεσθαι της περιοχής.
Μπορεί πάλι στο μυαλό του να αθροίζεται, εντελώς υποσυνείδητα, με άλλες δραστηριότητες. Εξάλλου τα ίδια πρόσωπα "δραστηριοποιούνται" και εκεί!

Ως υπεύθυνος σύμβουλος προειδοποιεί τους πολίτες!

Δεν πρόκειται να γίνει Σχέδιο Πόλης. Είναι στις καλένδες! Τα οικόπεδα δεν θα είναι ποτέ φθηνά. Θα πάρετε όλοι ένα διαμέρισμα στο πανάκριβο κέντρο! Πάει και τελείωσε! Άμα σας αρέσει!

"Δυσαρεστήθηκε" λοιπόν ο σύμβουλος όχι γιατί εξαπατήθηκε αυτός και οι συμπολίτες του (Άγνοια νόμου δεν νοείται λέει ο ίδιος. Άρα;) αλλά γιατί το ΣΧΟΠ και το ΥΠΕΧΩΔΕ τους χάλασε την μανέστρα.

Και αμέσως μετά συνυπογράφει - υπεύθυνα και ομόφωνα - να μπεί η ταφόπλακα στην ανάπτυξη της πόλης.

Και τώρα τι θα γίνει με την ανάπτυξη;

11,5 το ύψος των οικοδομών, το σχέδιο πόλης στις καλένδες (και ο τραχανάς -απούλητα διαμερίσματα- απλωμένος). Δεν μας σώζει τίποτε!!!!

Ας είναι καλά οι άλλοι (αυτοί ντε που είχαν άγνοια νόμου ή / και που τον εξαπάτησαν) που του σιγοψιθυρίζουν την νέα προοπτική:

Μην ανησυχείς. Θα υπάρξει επαρκής ανάπτυξη με τα 15,80. Πρέπει μόνο να βγάλουμε το Σχέδιο Πόλης από τις καλένδες.

Μα καλά τόσο ανόητοι είναι;

Εκείνη την παράγραφο στην άποψη της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού δεν την διάβασαν;

"Η πρόταση του Δήμου για προσαύξηση του ύψους για κατασκευή PILOTIS δεν είναι πολεοδομικά αποδεκτή" λέει η Διεύθυνση.

Πάπαλα! Πώς θα ξεπεράσουμε αυτό τώρα;

Και έχουμε και τους άλλους (εμάς δηλαδή) που δεν μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί.

Σοβαρευτείται επιτέλους κύριοι σύμβουλοι!

Και αν βρίσκετε το αποκαλυπτήριο αυτό πολύ στοχευμένο, ας προσέχατε.

Τα γραπτά ξέρετε μένουν!

Και αν πρέπει να το στείλουμε στα τάρταρα, θα το ξαναγράψω. Αυτή την φορά με μεγαλύτερη ευπρέπεια και λίγο ποιό θολά ώς προς το ποιός είναι ο σύμβουλος.

Όμως μη μας θεωρείται ηλίθιους!

ΥΓ1
Υπάρχουν και άλλοι οργισμένοι εκτός από αυτόν που με τόση τρυφερότητα και υψηλή αίσθηση του χιούμορ (όπως ήδη σχολιάστηκε) έριξε το σχόλιό του στα τάρταρα!

Ανώνυμος είπε...

Sto vperthen (VG1) VSTEROGRAFO :

Kai h foni kai oi xeires : ISAF !!

XORIS AMFIBOLIA...kamia !

TO EVXARISTITHIKA...

Ανώνυμος είπε...

Η κατονομασία προσώπων που ασχολούνται με τα κοινά - σε οικονομικό,πολιτικό επίπεδο-και των οποίων οι αποφάσεις έχουν επιζήμιες επιπτώσεις στη πορεία αυτής της πόλης δεν αποτελεί στόχευση. Απεναντίας η δημόσια καταγγελία και" διαπόμπευσή" τους αποτελεί ύψιστο καθήκον για κάθε ενεργό πολίτη, με την προυπόθεση φυσικά ότι αυτές οι καταγγελίες είναι ενυπόστατατες, τεκμηριωμένες και με κανένα τρόπο συκοφαντικές .
Εννοώ,πρώτα απόλα τους κωφεύοντες συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης, όχι μόνο για τις απαράδεκτες θέσεις αναφορικά με την απάντηση-κώλαφο του ΥΠΕΧΩΔΕ για το νόμιμο ύψος αλλά και τη σκανδαλώδη ανακοίνωση-καταγγελία των "για την ολιγωρία και βραδυπορεία του Δήμαρχου να εφαρμόσει εδώ και τώρα το ομοφώνως αποφασισθέν ύψος των 15,8 μ" !
Είναι σύσσωμη η μείζων αντιπολί τευση-γνωστά τοις πάσι τα ανόματα, οπότε περιττεύει η αναγραφή των - που ήδη είχε εκφράσει τις θέσεις τις οποίες διατύπωσε ο σύμβουλος στη συνεδρίαση της 23.2.2009 ...
Κατά συνέπεια δεν αποτελεί στόχευση η αναγραφή του ονόματος του αγαπητου ΧΡΉΣΤΟΥ... Στόχευση θα συνιστούσε η καταχώρηση σε αυτό το ιστολόγιο του ονόματος ενός απλού πολίτη, ο οποίος χτίζει αυτή τη στιγμή χωρίς οικοδομική άδεια ή έχει αλλοιώσει το συντελεστή δόμησης..
Όταν αναγράφηκε και ειπώθηκε κατά κόρο ότι οι τεως άρχοντες αυτού του τόπου φρόντισαν να αγοράσουν οικόπεδα-φιλέτα μέσα στο ιστορικό κευτρο της πόλης και ήταν φυσικό και επόμενο οι εν λόγω άρχοντες να συνεργαστούν σεμνά και ταπεινά με τους εργολάβους μηχανικούς, ώστε εδώ και δεκαετίες να μη γίνει ούτε ενα βήμα για το θρυλικό σχέδιο πόλης:
το να κατονομάσουμε τα ονόματα που πάντες γνωρίζουν δεν αποτελεί
στόχευση και συκοφαντία, αλλά γόνιμη κριτική και παρακαταθήκη προς τις επερχόμενες γενεές ότι η διαχείρηση των κοινών είναι πρωτίστως υπόθεση των πολιτων και όχι των φιλόδοξων να σώσουν τον κόσμο επαγγελματιών της πολιτικής .

ΥΓ ..Ο κάθε πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να κταγγείλει τον κάθε παρανομούντα, όχι στο blog,αλλα στις αρμόδιες αρχές..

...."Ε"

Ανώνυμος είπε...

Ωραία το έκλεισες το θέμα αγαπητέ ..."Ε".

Να προσθέσω στο υστερόγραφο:

Και οι αρμόδιες αρχές έχουν ευθύνη να επιθεωρούν τι συμβαίνει και να παρεμβαίνουν, και όχι να καλύπτονται πίσω από την ανυπαρξία της καταγγελίας του γείτονα.

Μάτια δεν έχουν να δούν, αυτιά να ακούσουν;

Ή μήπως χρειάζονται να τους πεί ο μπαμπάς τους (ΥΠΕΧΩΔΕ) τι να κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Μόλις επέστρεψας από τις περιπλανήσεις μου στα ερέβη του χάους όπου αναζητούσα αποκαμωμένα απο τους στροβιλισμούς φωτόνια












Με ξεκαθαρισμένους πλέον τους όρους "στόχευσης" μπορώ -θαρρώ- χωρίς περιορισμούς να παρουσιάσω ένα από τα αιφνιδίως εκτοξευθέντα στο χάος "πασίγνωστα" φωτόνια ..
Υπάγεται στη ίδια δέσμη που με τόση ενάργεια παρουσίασε χθες ο ανώνυμος.. "Ε".
Με σταθερά αλλά ασύληπτα μεγάλη την ταχύτητά τους δεισδύουν όλο και πιο πολύ σε ολοένα και περισσότερους χώρους για καινούργιες δραστηριότητες , έχοντα ως πηγή ανεφοδιασμού παντα στην ίδια δέσμη,τη Μείζωνα Αντιπολίτευση!
Ασύληπτες και παράξενες διαδρομές.
***Απο τα εδρανα της ΜΕΊΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ στα σαλόνια των εργολάβων -μηχανικών προκειμένου να παράξουν πλήρη στήριξη στο θεάριστο κοινωνικό έργο της στέγασης των φτωχών και αδυνάτων και της προστασίας της ιεράς οικοπεδικής περιουσίας των εχόντων και αποκτησάντων..
***Απο τις εκπολιτιστικές οργανώσεις .. π.χ Σύλλογος περί βι
βλίου, στις νεοπαγείσες περιβαντολλογικές, ..π.χ σύλλογος προστασίας πηγών ΑΓΊΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Όποια πέτρα και να σηκώσει κανείς,θα βρει ένα τουλάχιστο από τα ίδια φωτόνια ..

Όμως το θράσος επερίσευσε.
Προκαλλούν οι εν λόγω κύριοι!
Και εξηγούμαι. Λέγεται ότι στη προστασία των πηγών του Αγίου Γεωργίου στρατεύτηκε και εναςτης ομάδας αυτής , Ο ΟΠΟΊΟΣ κατέχει χοιροτροφική μονάδα , η οποία σε ευθεία νοητή γραμμή δεν απέχει περισσότερο απο 700 μέτρα απο τις πηγές και 250 μέτρα απο την κοίτη του ΛΟΎΡΟΥ ποταμού..!!!

ΑΛΉΘΕΙΑ, ποιός θα μας προστατεύσει απο τους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ;


ΥΓ.. Ειναι κοινό πλέον μυστικό :
Για να πάρει άδεια λετουργίας η εν κόγω χοιροτροφική μονάδα έπρεπε να μειώσει τον ζωϊκό πληθυσμό κάτω απο το μισό διότι δεν τηρούσε τις προβλεπομενες αποστάσεις απο το ποτάμι και τις πηγές ή έπρεπε να γίνει τροποποίηση με απόφαση νομάρχη των προβλεπόμενων αποστάσεων...

Παράξενο τρίγωνο των ΒΕΡΜΟΎΔΩΝ:
* Δημοτικός σύμβουλος: ο αιτών χεροτρόφος.
* Νομαρχιακός σύμβουλος:ο περιβαντολόγος μελετητής
* Νομάρχης: ο τελικός κριτής

ΥΓ 2 ..Δεν ξεχνάμε : ο αιτών δημοτικός σύμβουλος αυτοδιορίστηκε και προστάτης των πηγών..

Βυθιζόμαστε στις δύνες του τριγώνου! Βοήθεια !



Δεν ακούει,δεν συγκινείται κανείς

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφίες που σκοτώνουν οι σημερινές.
Οι δύο πρώτες διαφημίζουν την πραμάτια :
" Ανέγερση πολυτελους πολυκα τοικίας..Πωλούνται διαμερίσματα"
Ναι.!έγινε και αυτό. Πολυκατοικίες
σε ένα μεγάλο χωριό, που μας αρέσει -αυτοκολακευόμενοι-να το λέμε: η πόλη μας ! Οι δύο άλλες-πραγματικά θαυμάσιες και συγκλονιστικές ταυτόχρονα-στο κάτω άκρο αυτής της ανάρτησης, φιλοξενούν δυο πελαργούς, ολοζώντα νους, να μας κοιτάζουν με απέραντη θλιψη κατάματα. Σαν να θέλουν κάτι να μας πουν για τελευταία φορά.

Παντού και πάντοτε, οι πελαργοί έφτιαχναν και εξακολουθούν να χτίζουν τις φωλιές των στα ΨΗΛΟΤΕΡΑ σημεια των πόλεων ή των χωριών. Στη Φιλιππιάδα αυτά τα σημεία έχου πλέον εξαφανιστεί διότι
στη θέση τους έχουν χτιστεί οι πολυκατοικίες που η κορυφές τους στέκονται πιο ψηλα απο τις κολώνες όπου χτίζαν τις φωλιές τους.
Κοιτάξτε γύρω σας. Δεν υπάρχει πελαργός δίπλα σε πολυκατοικία. Αυτοί οι τεράστιοι όγκοι έχουν εκτοπίσει αυτά τα περήφανα πουλιά απο τον τόπο τους....


ΥΓ ..Μερικές φορές οι συμπτώσεις
είναι μυστήριες. Το πρωι αναρτήθη καν οι δύο φωτογραφίες και σήμερα το βράδυ στις 9,30μμ η τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε μια ολιγόλεπτη εκπομπή με τον τίτλο: "Γιατί φεύγουν οι πελαργοί απο την ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ". θαυμάσια η πρωτοβου λία του καναλιού. Απογοητευτική η παρουσία των συμπολιτών που μίλησαν μηδέ του ΔΉΜΑΡΧΟΥ εξαιρου μένου . Ο καθένας το "μακρύ και το κοντό του" ! Καμία προετοιμασία . ΠΡΟΧΕΙΡΌΤΗΤΑ...

Κρίμα. Χάθηκε μια ευκαιρία...

Δήμαρχε, σωστός και δημιουργικός
είναι ο άρχοντας που έχει επίγνωση
ότι ξέρει λίγα και για αυτό αξιοποιεί τους ...γνωρίζοντες και επαϊοντες ..

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά συγκλονίστηκα !

Μόλις προ ολίγου πήρα στα χέρια μου την τοπική ΦΩΝΗ.και για κακή μου μοίρα η πρώτη ματιά έπεσε πάνω στους τίτλους δύο συγκλονιστικών άρθρων :
ΕΡΗΜΗΝ…το πρώτο
ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ … το δεύτερο .
Και είναι κακή η μοίρα μου, διότι έχω χάσει όλες τις εννοιολογικές και κυρίως τις νοητικές μου συνισταμένες. Ζαλίστηκα με το πέρας της ανάγνωσης του πρώτου άρθρου.
Έπεσα από τα σύννεφα ανώμαλα προσγειωμένος . Το ΕΡΗΜΗΝ του πολύ γνωστού και πολλά «υποσχεθέντος » δικηγόρου με απογείωσε με την πρώτη ματιά , πριν ακόμα αρχίσω την ανάγνωση , διότι στην αφέλεια μου βροντοφώναξα «ερήμην » άλλης ανθρώπινης παρουσίας : επιτέλους , μια τρίτη φωνή, έξω από τις μίζερες μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις των τοπικών αρχόντων !
Με άφατη λαχτάρα άρχισα την ανάγνωση . ..Και ήταν τραγικό το πέρας . Ακατάσχετος εμετός . …



ΥΓ.. Ήδη είναι μεσάνυχτα . Άρτι ανανήψας από το απρόσμενο σοκ, βρήκα το κουράγιο να διαβάσω και το δεύτερο άρθρο του παντελώς άγνωστου σε μένα Γ. Ευαγγέλου . ΣΊΓΟΥΡΑ , πρόκειται περί νεαρού συμπολίτη μας.. Μπράβο.!
Πήρα κουράγιο …

ΥΓ. .. Το ονοματεπώνυμο του δικηγόρου με περίκλειστη φωτογραφία του :στην αρχή του περισπούδαστου για αυτόν και κατάπτυστου για μένα άρθρου..

ΥΓ…Αναφορικά με την τεκμηρίωση του «κατάπτυστου» θα επανέλθουμε …και εδώ και στην εφημερίδα..

Ανώνυμος είπε...

Phenomenal internet site!

Virtually everyone needs to get insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These times it is more painless than ever to acquire free insurance quotations from various
businesses in order to find the optimal bargain. You can also learn how to redeem
a lot of money in free gasoline when you acquire your insurance cost quotations.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Free insurance quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://familytreesoftware.org/]Family Tree Software[/url]

http://familytreesoftware.org/family-history-software/

Ανώνυμος είπε...

purchase stanozolol pharmacy onlinewhat is provera pills

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy discount levitra online[/url]

Ανώνυμος είπε...

sienna miller online, [url=http://community.bonniehunt.com/forum/topics/jim-wahlberg-and-mark-wahlberg]sienna miller naked photos[/url] sienna miller beach
gehjfrgghh

Ανώνυμος είπε...

if you guys requisite to nasty [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra apothecary meant as the treatment of generic drugs.
you can learn drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] horse's freshness on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Ανώνυμος είπε...

Hello guys,

What online mags do you read and would recommend?

For all you rockabilly folks out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first rock ezines on the web.

They have throusands of interviews from the most underground bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Cheers!

Ανώνυμος είπε...

Greets!

It is my first time here. I just wanted to say hi!

Ανώνυμος είπε...

Love casinos? digging this contemporary [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] advisor and abduct up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also check our up to date [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] poor guidance at http://freecasinogames2010.webs.com and overpower actual folding change !
another unique [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] locate is www.ttittancasino.com , in return german gamblers, call manumitted online casino bonus.

Ανώνυμος είπε...

Hey Guys! Just wanted to say hello to the new community :). Thanks for letting me in! :D

Ανώνυμος είπε...

Infatuation casinos? scrutinization this young [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. steer and get up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also retard our redesigned [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] steer at http://freecasinogames2010.webs.com and overcome factual well misled !
another trendy [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele in the region of is www.ttittancasino.com , rather than of german gamblers, come via philanthropic online casino bonus.

Ανώνυμος είπε...

Hello, How is going.
I love www.blogger.com because I learned a lot here. Now it's time for me to pay back.
Why I want to post this guide on this of www.blogger.com is to help visitors solve the same problem.
Please let me know if it is off topic here.
Here is the guide, wish it would help you.

Guide: How to convert M4A to MP3, M4A to WMA, AAC to WMA with Xilisoft Video to Audio converter
How to convert M4A to MP3 , M4A to WMA , AAC to WMA ? Free download trial is available .
Features of Xilisoft Video to Audio Converter:
Support converting various video formats including MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, AVI, MP4, 3GP, MOV, RM to popular audio formats such as MP3, WAV, AC3, WMA, M4A, OGG, AAC etc. Extract audio from video Support batch conversion; Support multithreading, you can convert multiple files at the same time; When converting files, you can pause, stop and continue at any moment; You can use the default settings or set parameters of the video and audio codec by yourself;
Step-by step Guide: How to convert M4A to MP3, M4A to WMA, AAC to WMA using Xilisoft Video to Audio Converter
Step 1. Add source file you want to convert.
Step 2. Click a file and select an profile as the output format. Such as convert to wma, mp3. This software can let you choose different profile for different file.
You can also reset some parameters.
Step 3. Change output folder.
step 4. Start to convert.
Ok, that's all. Just four steps convert m4a to wma, mp4 to wma.This video to audio converter supports converting automatically. Free download and try it .

Ανώνυμος είπε...

So I went ahead and splurged -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-Carbon-Edition-2.html]Fatman iTube Carbon Edition 2[/url] and I've gotta tell ya I am extremely pleased. I actually listened to one at a friend's house several months ago and just couldn't get that sound out of my head because it really truly surprised me. I searched online everywhere I could think of for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I phoned them first and asked every question I could think of and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and bought it. Shipping was very fast. Everything was as it should be. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they post outside of Australia but you won't be sorry if they do.

Really happy...

Ernie

Ανώνυμος είπε...

Your business card online is definitely an extension of your operation and is also very important for product branding. It reflects your corporation profile, your products and is also excellent for advertising likewise as networking. A nicely planned business card online makes a lasting earliest impression, which is crucial any time you tend not to want your business card thrown away. At Pixellogo, we furnish online ingenious design and style solutions which are imperative though branding your network image. Browse as a result of our stationery catalogue and select customizable artwork templates or use our creation companies to exclusively style your personal business card. No matter whether that you're a compact start-up manufacturer or an currently established business, you can actually find out your best business card fashion on this websites. [url=business card designs online
print your own business cards [/url]

Pioneering concepts for the business card online! Make the greatest use of our business card online solutions

We make business card online types to match your company’s necessities, but which convey your supplier profile in an attention-grabbing way. You will discover concepts suiting every single business will need ranging through the food business for the sports sector here! We allow ready-to-use business card online templates which you may download and modify as per your necessities. We also offer you exclusive layouts that will reflect your enterprise persona within the most expert way. You will be able to style a business card online by collaborating with our business card maker, who will endow you having a range of designs you'll be able to decide on from. For those who approve of any design and style but would like it being modified, our business card online maker will alter it for absolutely free! We even add style fx to your cards to generate them a whole lot more catchy. So what have you been waiting for!? Produce your eye-catching business cards online, appropriate right here on our web site.

print free business card
online business card designer
custom business card
medical business cards
metal business cards
construction business cards
business card creator
online business card creator
design business card free
business card printer
business card maker
christian business cards
business card cases
pink business cards
electronic business cards
design own business cards
1000 business cards
free business card designs
business cards program
business cards maker

Ανώνυμος είπε...

Yay me! My post count increased! (56k oh dear!) [url=http://www.dinside.no/824414/raske-penger-finnes-ikke]tjene penger hjemme[/url]

Ανώνυμος είπε...

Hello Brothers n Sisters

Appears like www.blogger.com justmight be a staggering forum for me
I am ecstatic to have stumbled upon it.


This made me smile and hopefully after your last post it will do the same for you: Marriage is grand; divorce, a hundred grand. :


Lol!

Anybody like Camping


Looking forward to a good long membership here!

Colorado,Woodmoor