ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Ενα συρτάρι εβένινον εκεί των αναμνήσεων κρύβει το χρυσάφι...Κώστας Καριωτάκης


Με ένα πρωτότυπο τρόπο επιλέξαμε σήμερα Τετάρτη να καλέσουμε τον κόσμο το βράδυ στην εκδήλωση.Σε τρακτέρ της δεκαετίας του 1950 τοποθετήσαμε μεγάφωνα όπου σε όλη την Φιλιππιαδα για 3 ωρες διαλαλούμε το γεγονός. 



Η μεγάλη οθόνη προβολής τοποθετήθηκε  σήμερα Τετάρτη το πρωί.Επίσης η εξέδρα δίπλα είναι έτοιμη από χθες.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΙΕ ΜΙΛΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΣΚΟΠΙΑ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
OΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΟΥΛΑΣ

filoiko είπε...

Ορέστη σ ευχαριστώ πολύ καλή επιτυχία.

filoiko είπε...

Ολα σχεδόν ετοιμα.
Προχωράμε.
Ηδη αυτή την στιγμή στην πλατεία στήνεται η οθόνη.
Η πρώτη έκπληξη της ημέρας για την Φιλιππιάδα γύρω στις
12 το μεσημέρι.
Μείνετε συντονισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι που το πας θα μας αναγκάσεις να κατεβούμε νωρίς-νωρίς.

Κανένα video να βλέπουμε και μεις την πρόοδο της προετοιμασίας και τα events παίζει;

Ανώνυμος είπε...

Ορέστη με ποιόν παίζεις σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

Το δημοτικό ραδιόφωνο ΠΡΕΒΕΖΑΣ
(προ ολίγου) έκανε εκτενή αναφορά για τη σημερινή εκδήλωση του filoiko αλλά και για την όλη συμμετοχή του στο γίγνεσθαι της πόλης μας.

Ανώνυμος είπε...

Το καλεί η σημερινή ημέρα.

ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.


"Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι σ' ένα συλλογικό επίπεδο συνειδητότητας γι' αυτό η ενεργειακή συχνότητα ( σκέψεις, συναισθήματα ) καθενός από μας επηρεάζει όλους μας.


Επιστημονικές έρευνες έχουν υπολογίσει την ενεργειακή συχνότητα κάθε μεμονωμένου ατόμου όπως επίσης και τη συχνότητα μεγάλων ομάδων ανθρώπων.

Οι άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από ανώτερα επίπεδα ενέργειας ασκούν ενδυναμωτική επίδραση στο σύνολο. Αντίθετα εκείνοι που λειτουργούν σε κατώτερα επίπεδα, η επίδρασή τους είναι αποδυναμωτική.

Εκείνοι που λειτουργούν μέσα από χαμηλότερες δονήσεις δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα.
Μπορεί κανείς να τους επηρεάσει εύκολα, να τους υπαγορεύσει πώς να σκέφτονται, ποιόν να μισούν, ποιόν να αγαπούν, τι να πράξουν.
Μπορούν εύκολα να παρασυρθούν σαν τα πρόβατα, σε μια μαζική νοοτροπία βασισμένη σε ασήμαντες λεπτομέρειες, όπως ο συγκεκριμένος τόπος που γεννήθηκαν, τα όσα πίστευαν οι γονείς και οι πρόγονοί τους, το σχήμα των ματιών τους, το χρώμα τους και πάρα πολλούς άλλους παράγοντες.

Λειτουργούν μέσα από το θυμό, το φόβο, τη λύπη, την απάθεια, την ενοχή, την ντροπή, το μίσος, την κριτική και γενικότερα τα αρνητικά συναισθήματα.
Αποτελούν το 87% της ανθρωπότητας!

Εκείνοι που κινούνται σε ανώτερα ενεργειακά επίπεδα λειτουργούν με αγάπη, καλοσύνη, αρμονία,

*δε βιώνουν συναισθήματα αντίφασης και διαχωρισμού,
•σέβονται κάθε μορφή ζωής, δεν αντιστέκονται,
•είναι σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό τους και έτσι διατηρούν πάντα την εσωτερική τους ισορροπία και γαλήνη ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω τους.
•Εκπροσωπούνται από τις σπουδαίες προσωπικότητες που διαμόρφωσαν πνευματικά πρότυπα τα οποία ακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι ανά τους αιώνες.
Αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι, αποτέλεσαν και αποτελούν, το αντίβαρο για την αρνητική επιρροή των ανθρώπων κατώτερης ενέργειας. Αυτό δε συμβαίνει σε αντιστοιχία ένα-προς-ένα, από τη στιγμή που το 87% της ανθρωπότητας κινείται στις κατώτερες αποδυναμωτικές συχνότητες.

Πως αντισταθμίζονται οι κατώτερες συχνότητες;
Σύμφωνα με πολύ σοβαρές μέλέτες:

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα , αποδυναμωτικά επίπεδα!

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει απόλυτη ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Και το πιο εκπληκτικό:

Ένας και μόνο αβατάρ που ζει στη δική μας ιστορική περίοδο, κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, κάποιος στον οποίο θα άρμοζε ο τίτλος του Δασκάλου όπως ο Βούδας και ο Χριστός, θα εξισορροπούσε τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινής ανθρωπότητας!"

Για την αντιγραφή απο τον ΤΟΞΟΤΗ,

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

8 ΚΑΙ 45 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ....ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ PROGEGTORAS ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ BLOG TO FILOIKO BLOG....OI KATOIKOI ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ 5000 ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ 600 ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ Ο ΣΙΝΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ...ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αμετρητες στιγμες νοσταλγίας της νιοτης και της αγουρης εφηβειας θα
ξεδιπλωθουν αποψε και θα ζωντανεψουν. Καθε επιτυχια

Ανώνυμος είπε...

Μιλτο σου ευχομαι να συνεχισεις την πορεια σου στο Χρονο συνεπαρμενος απο τις <>του παρελθοντος

Ανώνυμος είπε...

Μιλτο σου ευχομαι να συνεχισεις την πορεια σου στο Χρονο συνεπαρμενος απο τις <>του παρελθοντος

Ανώνυμος είπε...

Διορθωση .Συνεπαρμενος απο τις οσμες του παρελθοντος

Ανώνυμος είπε...

Παρά την ΙΕΡΟΤΗΤΑ της ημέρας
δεν πρέπει να ξεχνούμε και τα
ευτράπελα της πολιτκής.

Για γέλια και για κλάματα….

Παρά τους όρκους πίστης και τα κροκοδείλια δάκρυα του νομάρχη υπέρ
του Βογιατζή.
Τα πρωτοπαλίκαρα του οργώνουν τα χωριά υπέρ του ΖΥΓΟΥΡΗ….

Αλώθηκε και ο Γυμνότοπος ! Μήπως είδατε τον ΒΟΓΙΑΤΖΗ;

Περιμένει το κόμμα για να κηρύξει επιστράτευση !

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ... ΜΥΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΚΡΙΜΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ
ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

TA παληκαρια.. του ζυγουρη και του νομαρχη μονο εμεισ μπορουμε να τα τημωρισουμε...ολοι το βραδυ στην πλατεια..ΜΙΛΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια για την ιδέα και την πραγματοποίησή της. Τέτοιες πρωτοβουλίες μας κάνουν περήφανους που μένουμε σ΄αυτή την πόλη. Άψογη και η μουσική επένδυση.
Συγκινητική η ατμόσφαιρα.ΜΠΡΑΒΟ!

Ανώνυμος είπε...

Μιλτο μπραβο πολυ καλη προσπαθεια
ακουσα θετ

ικα σχολια για τη βραδια ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα ειχε περεχομενο ουσιαστικο η συνευρεση σε εναν κοινο χωρο.Ολοι μας μειναμε πραγματικα καρφωμενοι στα οσα προβαλλονταν στην οθονη και αισθανθηκαμε πρωταγωνιστες μιας προσπαθειας που σκοπο ειχε μονο
να ζωντανεψει τις στιγμες που ζησαμε σαυτη την πολη .Σε ολους σιγουρα αφησε μια νοτα αισιοδοξιας .Ευχομαι ναζησουμε και αλλες παρομοιες στιγμες

Ανώνυμος είπε...

Μας χαρίσατε μια εξαιρετικη βραδιά, χτες. Πάντα τέτοια Μιλτιάδη. θα στείλω κι εγώ στο filoiko φωτογραφίες απο το Κεράσοβο του '60. και φυσικά διαβάζω το blog. γιωργος ζάψας