ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ:απευθείας σύνδεση με φωλιά πελαργών.

Συνεργείο του NATIONAL GEOGRAPHIC στην πόλη μας.


Πρωτοσελιδο η φωλιά της Φιλιππιάδας στο διάσημο περιοδικό
Τηλεοπτικό συνεργείο από την Αυστραλία βρέθηκε στην Φιλιππιάδα μαγνητοσκοπώντας το κέντρο της πόλης αλλά και την φωλιά πελαργών που προβάλλει live το filoiko στο διαδίκτυο, για ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο National Geographic Europe. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες με γενικά πλάνα από την ευρύτερη περιοχή,την Λίμνη Ζηρού,τον Κοκκινόπηλο,τις πηγές Αγίου Γεωργίου και ηδη έχουν πάρει και συνεντεύξεις από κατοίκους και παράγοντες της πόλης μας.Επίσης έχουν επισκεφθεί επανηλλειμένα και έκαναν λήψεις από την φωλιά στην οδό Τζαβέλλα στην Φιλιππιάδα η οποία έγινε από χθές και πρωτοσέλιδο στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό του National Geographic.Μεταξύ των άλλων αναφέρουν στην ανταποκρισή τους ότι η συγκεκριμένη φωλιά παρακολουθείται συνεχώς από την μοναδική live κάμερα στην Ελλάδα.


Αρκετός κόσμος παρακολουθεί όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε τις λήψεις του συνεργείου.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και του χρονου με υγεια

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πειστικο και πετυχημενο το αφιερωμα!Τωρα σκεφτηκα μηπως είναι υπερβολικο να μας προβαλουν και στο NATIONAL GEOGRAFIC!!Και το χρονου με υγεια!!

Ανώνυμος είπε...

Πότε κυκλοφορησε το τευχος αυτο

Ανώνυμος είπε...

φιλε μηλτιαδη χαρηκα πολυ που ειδα για το NATIONAL GEOGRAPHIC μπραβο!!!derv....

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια Μιλτο! Ευαισθητοποιημένες κινησεις που φερουν το ενδιαφερον ακομα και στο μεγιστο Νational Geographic.
Πηγη εμπνευσης στο πως μπορουμε, με τι κινησεις εμεις οι νεοι να κανουμε τον τόπο μας καλυτερο, ενδιαφερον και με σεβασμο προς το δημοτη και το περιβάλλον γύρω μας. Καλη συνεχεια!